Vil at EU skal sende mannlige krigsflyktninger i tjenestedyktig alder tilbake til Ukraina

Mikhail Podoliak, rådgiver for Zelensky vil at EU land skal sende hjem alle mannlige flyktninger i tjenestedyktig alder

Ukraina har mistet ufattelig mange soldater i den pågående proxykrigen med Russland og trenger desperat flere soldater til fronten. Derfor tar nå president rådgiver for Zelensky, Mikhail Podoliak til orde for at EU land må sende hjem alle gutter eller menn i tjenestedyktig alder tilbake til Ukraina for å kjempe for landet. Dersom Ukraina får det som de ønsker kan menn i alderen 18 til 60 år som har flyktet til EU land gå en usikker fremtid i møte. I følge estimater skal det befinne seg minst 860,000 ukrainere i tjenestedyktig alder i EU landene. Disse ønsker nå Podoliak at det ukrainske forsvaret skal slå kloa i -og få tilbake til Ukraina -for å bli sendt til kjøttkverna.

Unge ukrainske menn som har flyktet fra krigen kan gå en usikker fremtid i møte i Europa. Mange rømte landet da krigen startet og er takknemlige for at EU land åpnet dørene for dem for å gi dem trygghet. De nye signalene fra regimet i Kiev truer nå disse menneskers trygghet. Mange ukrainere flyktet fra landet fordi de ikke ønsket å være en del av Zelensky-regimets krigsmaskin. En god del av dem som har rømt er kristne med russisk-språklig bakgrunn som på ingen måte ønsket å ta del i krigen mot sine russiske brødre. Noen av disse rømte til trygghet i Russland og Hviterussland som ikke vil etterkomme Kiev regimets ønske om at mannlige ukrainske flyktninger skal sendes tilbake til Ukraina. «Vi trenger definitivt en enhetlig europeisk avgjørelse i denne saken. Det ser rart ut at [Ukraina] blør, mens unge mennesker har klart å forlate og ikke støtter landet deres, sa Podoliak. Bemerkningene hans gjenspeilte holdningen tidligere uttrykt av en av Kievs viktigste støttespillere, Polen. Tidligere denne uken sa også den polske forsvarsministeren Wladyslaw Kosiniak-Kamysz at 27-statsblokken burde ta en felles beslutning om saken. «Det er veldig viktig, og vi snakket om det, at dette er løsninger på europeisk nivå, og jeg vet at samtaler mellom Ukraina og Brussel, mellom Kiev og Brussel pågår om dette temaet,» sa ministeren under en pressekonferanse på Tirsdag. Løsninger på europeisk nivå «vil sikre full effektivitet av denne handlingen,» la han til. Dersom EU skulle gå inn for en slik felles holdning å oppfylle Zelensky`s ønske om å mobilisere de som har rømt landet kan heller ikke mannlige ukrainske flyktninger i Norge kjenne seg trygge. Selv om nordmenn to ganger i folkeavstemming har sagt nei til EU, har ikke det hindret at Norge i nærmest alt blindt følger EU.

10 tanker om “Vil at EU skal sende mannlige krigsflyktninger i tjenestedyktig alder tilbake til Ukraina

  1. «Kjemp for alt hva du har kjær,
    Dø om så det gjelder»
    Ingen vil i krig.
    Det kan virka brutalt at ukrainarar i alle desse landa vert tvinga tilbake for å gjera ein insats.
    Dersom ein ynskjer Putins fall så er alternativa få.

    • Torstein leste du min artikkel om alt for Norge , om jeg skal kjempe for alt jeg har kjært , er du Torstein en av dem jeg skal ned kjempe, for du har gjort deg selv til en som kjemper for sodomitene, du forbanner russere og du forbanner mine barn, ve deg Torstein for det er ondt det du gjør, vend om Torstein, mens det enda er tid !

    • Dersom Norge skal være så forblindet av russerhat at de sender hjem flotte ukrainske flyktninger som har søkt dekning i Norge for krigens gru, vil jeg gjemme ukrainske flykninger på gården min. Det er så ufattelig meningsløst at disse skal sendes tilbake for å bli slaktet i Vestens krig mot Russland.
      Disse må reddes unna Zelenskyj djevelen.
      Vi bør åpne våre hjem og skjule ukrainske krigsflyktninger dersom de blir tvunget tilbake. De som flyktet ønsket ikke å ta del i Kievs krig og må reddes. Så får Norge heller sende «skrivebordskrigere» i kommentarfelt som heier frem denne krigen til fronten.
      Vi kristne mennesker ønsker ikke strid med Russland. Putin og Russland er våre allierte og Russland har aldri gjort Norge noe vondt. Torstein. Du er så kontrollert av Sodoma`s propaganda apparat at du er et av de verste tilfeller vi har sett.
      Du er fullstendig hengitt til løgnmedia og deres narrativ og har et formørket hjerte fordi du har forkastet Guds gave som er Jesus Messias. Fordi du har forkastet Kristus Messias har Gud overgitt deg til et sinn som ikke duger og derfor kjenner du ikke fredens vei.

  2. Rune Lye.
    Tenk å ta parti for denne djevelen Putin. Han er ikkje anna ein enn ein stormannsgal despot.
    Eg er heilt imot pride, men til og med i Israel beskyttar regjeringa deira fridom.
    Dette handlar ikkje om pride, men om ein aggresiv herskar som ser for seg at han kan styra heile Europa.
    Desse idiotiske orda «vend om».
    Skulle Churchill ha «vendt om» og akseptert at Hitler fekk fritt ta dei landa han ville.
    Eg er skremt over kor mange her på nettsidene som støttar Russland. Til og med Kjell har falle i denne farlege grøfta.

    • Vend om Torstein, for Gud bruker Putin som sitt redskap for å straffe vesten, jeg kjemper ikke for Putin , jeg kjemper for mine barn og deres frihet , om vesten vender om, så vil Putin forsvinne som dug for solen, men du Torstein og vesten ikke vender om , så skal dere smake Guds vrede !

  3. Som dogg for solen.
    —————
    Putin forsvinn kun dersom Nato tek eit oppgjer med han og fjernar han frå jordas overflate.

    • Hva skal jeg si Torstein, hvorfor tror du Gud har tillatt at Russland har ett atomvåpen arsenal og ett leverings system for disse, som vesten og Nato ikke kan overvinne ? og som Putin vet , at ved ett forkjøps angrep kan han slå ut Nato og USA sine atomkapasiteter så de ikke klarer å gjengjelde. Dette scenario er beskrevet i bibelen som Babylons fall i Johannes åpenbaring.

      Vesten må vende om fra sodomi lovene, forby abort og sette gjeldslaver fri ! Da vil Putin miste sin makt , da vil ikke Guds vrede komme over vesten !

    • Putin forsvinner ikke om nazi-Nato angriper. Putin har sikre bunkere selv ikke NATO kan få ødelagt. De derimot som blir ødelagt er uskyldige kvinner og barn i Washington, Moskva, Europa, Oslo som vil bli omgjort til ruinhauger og aske når atombombene eksploderer.
      Ditt hat mot Putin og Russland har fortært din sjel. Vi så det samme skje med Birgir Hermansen. Når Jesus ble kastet ut flyttet fristeren og hatet inn i hjertet. Da kom ufreden og bitterheten.

  4. Nå har også Ukraina bedt om at syke, kreftrammede, psykisk syke, funksjonshemmede osv. også skal ut til fronten.
    Jeg tror ikke det er en positiv indikasjon.

    • Skremmende utvikling. dersom det stemmer. Zelensky hevdet i februar at de hadde 31 tusen døde. Dersom de er så tomme for soldater at de må sende alvorlig syke til fronten må jo tallet på døde ukrainske soldater være nærmere 600 000. Det er en stor tragedie, virker nesten som en styrt avlivning av friske, syke og funksjonshemmede. Noen landområder øst i Ukraina kan neppe være verd så mange dødsofre og menneskelige lidelser.
      En stor tragedie.

Det er stengt for kommentarer.