Ukrainas president etterlyses for kriminelle forhold og krigsforbrytelser i Russland

Det russiske innenriksdepartementet har listet opp den ukrainske presidenten blant personer som er mistenkt for å ha begått en forbrytelse Ukrainas president Vladimir Zelensky står på det russiske innenriksdepartementets etterlysningsliste lørdag. Det eksakte forholdet han er siktet for er fortsatt uklart. Departementets nettside sier at den ukrainske presidenten er etterlyst i henhold til en artikkel i Russlands straffelov og inneholder hans fulle navn og fotografi, samt hans fødselsdato og fødselssted. Det er ikke frigitt data om straffesak mot ham.

«Utviklingen kommer dagen etter at lederen av det ukrainske nasjonale sikkerhets- og forsvarsrådet, Aleksandr Litvinenko, også ble satt på Russlands etterlysningsliste. Han overtok stillingen etter sin forgjenger Aleksey Danilov i mars. Heller ikke i dette tilfellet er det spesifisert belastningsdetaljer. I april hevdet Litvinenko at det var nødvendig å sette i gang droneangrep dypt inne i russisk territorium, for å utøve «press» på Moskva. Han beskrev denne taktikken som et sentralt element i Kievs strategi. Russiske myndigheter har gjentatte ganger fordømt Ukrainas droneangrep som terrorangrep,» rapporterer Russia Today. Den ukrainske presidenten blir av mange i Russland sammenlignet med terrorfigurer ala Yassir Arafat eller Osama Bin Laden.  Russiske kilder sier at  Zelensky og gjengen hans er ettersøkt for krigsforbrytelser. Dette kan ha noe å gjøre med terrorangrepene som fant sted inne i Russland, som Crocus Hall-angrepet, drapet på A. Dugins datter og andre væpnede hendelser inne i Russland, melder et nyhetsnettsted.  «Dette er et eskaleringstrekk, et strategisk grep fra Moskva som peker mot neste mål:
Den nåværende regjeringen i Ukraina er illegitim. Denne russiske påstanden vil bli styrket innen slutten av V. Zelenskys periode 20. mai. Moskvas neste skritt vil være dannelsen av en «ukrainsk eksilregjering». Presidentvalget i Ukraina var planlagt til 31. mars 2024, men fant ikke sted på grunn av at diktatoren i Kiev har sagt nei til valg ved å peke på den pågående krigen.

12 tanker om “Ukrainas president etterlyses for kriminelle forhold og krigsforbrytelser i Russland

  1. Enno ein idiotisk artikkel.
    Russarane eig ikkje skam eller frekkhet.
    Dei angrip eit folk som ynskjer å leva i fred innanfor godkjente grenser. Dei myrdar og voldtek kvinner og born i angrepet sitt. Det er godt dokumentert kva råskap russarane starta med ved invasjonen. Så gjekk det ikkje heilt slik dei trudde. Ukraiarane kjempa mot og fekk tvinga russarane tilbake. Russarane fortel openlyst at dei har som mål å fjerna Ukraina som land og la det bli ein del av Russland. Samtidig truar dei og andre land.
    Nei, ta Russland på alvor og hjelp Ukraina med all hjelp dei kan få.

    2
    1
  2. Russland bør også oppføre Stoltenberg, Støre, Macron og Joe Biden på denne listen. Det er disse som er ansvarlige for krigsforbrytelsene Zelenskys folk begår, for det er disse krigsforbrytere i NATO som finansierer terrorismen mot russiske kvinner og barn. NATO er de som er ansvarlige for terrorangrepet mot Crocus hall i Moskva. Både gale-Jens, tåkefyrsten, mini-Napoleon og president Dementos burde pågripes og stilles for en krigsdomstol i Moskva.
    Lenge leve Putin og Russland.
    https://www.youtube.com/watch?v=J7dreKYHY3U

    2
    2
    • Det er skremmande når lys vert framstilt som mørke og omvendt.
      Kva land likar kvarandre .
      RUSSLAND,KINA,NORDKOREA,IRAN,SYRIA,
      osv.
      På den andre sida er USA, NORGE,SVERIGE,FINLAND,POLEN,
      FRANKRIKE,STORBRITTANIA,OSV
      Iran støttar all djevelskapen mot ISRAEL.
      PUTIN er fiende av ISRAEL, han med.
      Det er denne personen folk her på nettsidene ynskjer skal knusa Ukraina og ynskjer velkomen til Norge. FY for nokre idiotar.

      2
      2
    • Russland er ikke et dårlig land.
      I drittlandet Norge sliter vi med mangel på egg, poteter, russisk rekesalat, medisiner osv osv og har et utvalg i butikkene som minner om de siste dager av Sovjetunionen.
      Ta en tur på det lokale supermarkedet eller dagligvaren du shopper på og sammenlign med dette supermarkedet i Moskva.
      Dette er Russland etter mer enn to år med sanksjoner.

      https://www.youtube.com/watch?v=mOD6UMP_YpU

      Etter å ha sett dette vil du nok som jeg konkludere med at det er oss sanksjonene rammer. Ikke Russland. For butikkene i Russland er rene «matmekka» i forhold til våre hjemlige dagligvarebutikker. Ser man på uniformeringen av de ulike kjedene som er det hundre prosent sant at Norge er den siste Sovjet-staten.

      2
      1
    • Zz:
      Jeg lo så jeg datt av stolen da du nevnte Russisk rekesalat i den sammenhengen.
      Den var førsteklasses 😁👍🏻

  3. Gjermund.
    Utruleg primitiv argumentasjon. Eg er heilt imot desse Pride-greiene. Det har eg sagt sikkert 100 gonger.
    Eg er enno meir imot at Putin får innta Ukraina og deretter Norge.
    Me kan håpa at Vesten greier å avliva denne galne mannen.
    Det går kanskje bra i matbutikkane i Russland, men Gazprom har kjempeunderskudd. Krigen er dyr. Bedre vert det ikkje for Russland når Nato bestemmer seg skikkeleg for å delta.
    Den franske presidenten har sagt det tydeleg, men enno er Stoltenberg i den naive fasen at dei håpar det skal ordna seg.

    • Russland gjør det veldig bra, gass og olje må verden ha , og du ser hvordan det går med tysk industri uten russisk gass, tar Putin ut olje og gass installasjonen i nordsjøen, har ikke Nato landa i Europa noen som helst mulighet å drive konvensjonelle krig mot Russland.
      Når du snakker Torstein, så snakker du som om Putin ikke vil ta i bruk de mulighetene han har , om Nato alliansen er dumme nok til å gå i direkte krig med Russland, du snakker som om Kina og deres interesser ikke finnes.
      Jeg må si med de andre her inne krigs lysten og blod tåka du befinner deg i har totalt blandet deg .
      Når det gjelder Israel, så vil alle verdens nasjoner vende seg mot Israel og det ser vi alt er i ferd med å skje nå.
      Uansett, Israel sender ikke ett våpen til Ukraina, de har blitt forespurt om å sende våpen der , men de gjør det ikke , og det er de en god grunn til.

    • Torstein må ha Putin på hjernen…!! Tydeligvis er du NAFO tilhenger! Ser ikke USAs Imperialistmens feil !Start din egen blogg!! Hvorfor ikke!?Lederskapet i USA & EU er onde Globalister! Problemet er at EU & NATO er nikkedukker for D.C! Men Norge er ikke noe bedre der!

  4. Selv Bjarte Ystebø,Jan Hanvold,Finn Jarle Sæle,Vebjørn Selbekk,Helge S alle disse er Anti Kreml,Anti Putin, har Russerfobi…! Israels organisjonene i Norge & All Kristen media her er Slava Ukrania!

    • Både Ystebø, Sæle, Selbekk og Hanvold er amerikaniserte i den grad at de er preget av religiøse og politiske amerikanske strømninger. De er ute av stand til å se det storpolitiske spillet som pågår i verden om «posisjonering». Verken Kina eller Russland er motstandere av Israel men fører sin policy og velger samarbeidsland som en motpol til det amerikanske hegemoniet. USA har som vi ser stor kontroll på den jødiske staten og presser Israel ut fra sine politiske og økonomiske interesser i denne globale konflikten.
      Kina og Russland har sine samarbeidsland som de også anvender i sitt storpolitiske spill. Det er verdens politiske krefter vi ser i sving. Vi som er Guds folk burde avstå fra å støtte noen av sidene eller lime oss opp mot noe som helst. De navn du nevner i kristenheten har limt seg opp mot USA og har adoptert det amerikanske fiendebildet i forhold til Russland.
      Men vi er Guds folk. Vi er Antipas i forholdet til systemet. Vi ser realitetene i verden uten å lime oss opp mot en «isme» eller et hegemoni. Det anglo-amerikanske hegemoniet går sin undergang i møte. Det kapitalistiske systemet holder på å bryte sammen og kollapse slik det kommunistiske systemet i Sovjet kollapset.
      Prosessen tar tid fordi den sittende elite gjør alt for å holde det flytende til det siste store Dyrets system er rede til å erstatte.
      Det store reset. Build back better, the green deal mm.
      Kristenlederne i Norge har limt seg så tett opp mot det kapitalistiske systemet som de bare kan og vil falle sammen med det kapitalistiske systemet når dommen kommer.
      Disse er anti-Kreml fordi deres politiske Herrer i Vesten er mot Russland. Det at Vesten er blitt som Sodoma og Gomorra og tillater all slags seksuell perversitet og tilber regnbuen -er noe de sier at de som kristne er i mot -men deres hjerter henger fast med det ugudelige systemet.

  5. Profeti gransker :

    Vesten må vende om,hvis ikke vil USA & Vest-Europa kollapse!!Sodoma og Gomorra kan sammenlignes med LHBT forførelsen verden rundt!

    Hvordan verden er i 2034!!?? Ikke vet jeg..! Hva tror du??

Det er stengt for kommentarer.