Dmitrij Medvedev på Telegram: Kristus har stått opp!! -Russland feirer påske

Russland feirer i dag påske og på denne dagen minnes russisk-ortodokse kristne Kristi oppstandelse fra de døde. Også Russlands tidligere president og nåværende nestleder for det russiske sikkerhetsrådet, Dmitrij Medvedev markerer dette med en post på Telegram som proklamerer at «Kristus har stått opp!». Både Medevedev og Putin har deltatt i gudstjenester på påskedag i Russland. Mens USAs Joe Biden brukte sin første påskedag til å offentlig deklarere at 31 mars var «synlighetsdagen for transseksuelle» markerer det russiske lederskapet påskedag som Kristi oppstandelsesdag.

«Kristus er oppstanden» lyder det i russisk-ortodokse kirker verden over. Også fra Dmitrij Medvedev lyder det at «Kristus er oppstanden» denne søndagen.

13 tanker om “Dmitrij Medvedev på Telegram: Kristus har stått opp!! -Russland feirer påske

  1. Denne Medvedev må vera noko av det simplaste Rusland har bidrege med. Han er stein gal.
    Han seier rett fram det Putin kanskje tenkjer, men skjuler litt.
    Han snakkar med frimodighet om at Russland skal leggja Europa i ruin ved atomvåpen.
    Dersom Nato blandar seg inn og pressar Russland inn i eit hjørne så brukar Russland atomvåpen. Utruleg primitive og simple folk.
    Det er ein mafiagjeng som styrer landet.
    Hitler brukte og Jesus i sine forvrengte talar,. Han hadde leste Martin Luther sine bøker og jødehatet Luther spreidde.
    ————————————
    Jesus er ikkje anna enn eit menneske.
    Han kallar seg «Verdas lys». I Åp 22,16 seier han direkte at han er Morgonroden eller LUCIFER.
    Denne lysande engelen var det som forførte Adam og Eva ved Guds heilage fjell – tingfjellet i nord som ligg der Edrens hage låg.
    Han hadde lyst å vera lik GUD, men vart kasta ut av Edens Hage. I dag har han lykkast. Dei kristne tilber han som Gud,noko Tanakh bestemt avviser. Både Paulus og Johannes skriv løgnaktige ord. Herren Gud var åleine då Han skapte jorda og menneska. Ingen medhjelpar var med Han.
    Herren Gud er kun EIN.
    Han består ikkje av tre personar. Det er hedensk læra.

    2
    4
  2. Du er totalt kommet på viddene. Jesus er bilde av den usynlige Gud.

    Hebreerne for teller at ved Jesus skapte Gud Verden.
    Bibelen forteller et Jesus Messias døde for våre synder, Torstein, du er på fortapelsens vei….Vær forsiktig, navnet ditt kan bli slettet i livets bok

    3
    1
    • Westgut.
      Gud har ikkje noko bilde eller etterlikning. Det er orda ibegynnelsen på dei 10 boda i 2 Mosebok 20.
      Du skal ikkje laga deg noko etterlikning av Herren Gud.
      At Jesus er «guds bilde» må vera feil. Det stemmer ikkje med Tanakh. Les frå kpt 40 i Esaias. Tydelegare kan det ikkje seiast. Herren Gud skapte åleine. Ingen hjalp han. Paulus er så frekk at han utelukkar «Faderen» og. Han seier at Jesus skapte alt. Løgn heiter det.
      Johannes seier det same. Jesus skapte alt. Berre tull. Kast NT på søppelhaugen.

    • Torstein er blitt en del av det apostelen Johannes omtaler som «satans synagoge»

      Åp 2,9 Jeg vet om din trengsel og din fattigdom – men du er rik – og spotten fra dem som sier de er jøder, og ikke er det, men er Satans synagoge.
      Åp 3,9 Se, jeg lar nogen av Satans synagoge komme, av dem som sier de er jøder, og ikke er det, men lyver. Se, jeg vil gjøre så at de skal komme og falle ned for dine føtter og kjenne at jeg har elsket dig.

      Hold fast på Kristus Jesus. Når Torstein kommer er det i antikrists ånd. Johannes avslører hvordan vi skal gjenkjenne antikrist

      1 Joh 4,2-4 På dette skal I kjenne Guds Ånd: Hver ånd som bekjenner at Jesus er Kristus, kommet i kjød, er av Gud; 3 og hver ånd som ikke bekjenner Jesus, er ikke av Gud; og dette er Antikristens ånd, som I har hørt kommer, og den er allerede nu i verden. 4 I er av Gud, mine barn, og har seiret over dem; for han som er i eder, er større enn han som er i verden.

      Torstein er ført vill og farer vill. Kristne følger fredsfyrsten som er Jesus Kristus. De ugudelige følger ikke fredsfyrsten og derfor er de krigerske av natur. Jødene som ikke har tatt i mot Jesus som Messias vandrer rundt i mørke og lever derfor godt med Sodomas synder. Bibelens Gud støtter ikke det israelske demokratiet.
      Demokrati er ikke noe som finnes i bibelen, men det er en humanistisk oppfinnelse som står i opprør mot Gud.
      Gud følger ikke folkeflertallet og er ikke spesielt glad i demokratier.
      Ser vi på hele GTs historie er det Gud som salver konger og dersom folket får sin vilje endte det i dom og for Israels del adspredelse.
      Troende jøder er ikke barn på vei til himmelen og dersom de dør før de finner Kristus venter en evig fortapelse på dem i helvedes ild. Selv om de har litt jødisk blod i seg.
      Våkne Torstein Langesæter

      2
      1
  3. Ok, er alt jeg vil si. For min del er Jesus Messias mitt fundament for tid og evighet

    2
    1
    • Westgut!

      Selvsagt er det like tåpelige folk i Norge, men heldigvis ikke i ledende stillinger.

      Putin har anskaffet seg en lydig puddel. Og Putin avliver sine skjødehunder og underdogs bare om de begynner å gneldre eller bite. Bokstavelig talt. Lik en bibelsk herskergud likviderer han alle som bryter hans bud.

      Barth Eide var uheldig med bildet, ja. Han er ellers forbilledlig klok i sin balansegang mellom rimelige og urimelig krav fra begge sider. I en fordummet og unyansert medievirkelighet, ikke minst takket være alternative medier, kommersielle konspirasjonsblogger og hatefull overtro, er det lett å falle offer for «guilt by association». Og rammes av dumskap. Synd for ham. Men terror og folkemord er verre.

      Hvis Jahve belønner og straffer folk og samfunn med guddommelig rettferdighet, må utvilsomt det sekulære, liberale og sosialdemokratiske Norge ha gjort det aller meste riktig…

      😘😘😘

      4
      2
  4. Herren Gud er den einaste gud me skal tilbe. Når ein forstår det så vert alt mykje enklare. Me tilber ikkje ein sadistisk Gud som lovar å pina menneska gjennom evigheten dersom dei ikkje lyder og tilber son Hans. Dette er heilt ukjent i Tanakh. Gud kallar ISRAEL for sin «einborne son». Han har kun denne spesielle ungen som Han passar på. Verdas nasjonar står klar til å pina og plaga denne sonen, men dei vert sett på plass gong på gong.
    Til slutt skal denne sonen vinna fullstendig over motstandarane sine. Daniel seier at riket skal blitt gitt til Israel (menneskesonen).
    Guds rike på jorda kjem etter alle desse verdsrika har fallt.
    Daniels bok tek oss med på dei siste hendingane. Sakarja, Esaias osv fortel om den dagen nasjonane må innretta seg etter Guds lover. Dei må halda sabbaten, lauvhyttefesten osv.
    Dersom dei nektar dette vil Herren Gud hindra at det fell regn over dei.
    ————————-
    Det er trist at Maria og jesusbarnet vert tilbede som ein del av guddomen. Astarte /Easter og Tammus vert tilbede i dag som i gamal tid. Herren Gud er rasande over det. Avgudsdyrkelse er det verste som finst.

    • Jo, den historiske bakgrunnen for teologi, myter og overtro er fascinerende. For eksempel hvordan Jahve gikk fra å være en regional krigs- og stormgud til israelittenes spesielle beskyttelses-guddom og siden den eneste ene i de store verdensreligionene. Den amerikanske religionshistorikeren Justin Sledge er både kunnskapsrik og nøktern i sin folkeopplysning: https://youtu.be/mdKst8zeh-U? Who is Yahweh – How a Warrior-Storm God became the God of the Israelites and World Monotheism

      Ja, det er uendelig mye å undres over – og uendelig mye å tro på for den som ikke trenger belegg og bevis. Derfor er det like mange forskjellige teologiske oppfatninger og varianter av «sannheten» som det er troende.

      😘😘😘

      5
      1
    • Torstein.
      For deg betyr det ingenting det Jesus Messias utførte på Golgata?
      Uten stedfortrederen, Kristus, er vi fortapt.
      Johannes 3.16, betyr altså ingenting for deg?

  5. Aril.
    Ja, det er mykje å filosofera over.
    Eg trur me kan stola på Tanakh si beretning om korleis folkeslaga spreidde seg etter syndefloda. Det er veldig logisk og godt dokumentert og så ser me spora så godt i naturen.
    Eg har aldri likt Jesus, men som ung var det vaskeleg å utelukka han. Faktisk er det ganske markabert med dette kjøt og blod-ritualet. Ingen plass i Tanakh er det skrive noko om dette. Det vil provosera at eg seier det, men det er ei vidareføring av denne Tammus og Astarte tilbedinga.
    Jødane held fast på denne eine GUD. Det kan me trygt gjera og. Sannheten vil koma klart fram når ISRAEL som nasjon kjempar den siste kampen mot verdssamfunnet. Det kan ikkje folk unngå sjå.
    Verdsamfunnet vil verta overraska eller forbausa når dei ser at Israel vert beskytta.
    Herren Gud skal visa si makt ovanfor alle nasjonane.
    Ein treng ikkje krangla om dette, men fylgja med.
    Og det er godt å vita at desse løgnene om eit brennande helvete er falske, heilt i strid med Tanakh.

    • Torstein!

      Du formulerer selv grunnlaget for det du, eller mange andre her, hevder: »eg trur».

      Det er forsåvidt greit nok. Men all erfaring tilsier at blind tro eller hellig overbevisning kan begrunne absolutt hva som helst. Tro kan forklare enhver vrangforestilling og legitimere enhver handling. Å forsvare ekstraordinære påstander om utrolige ting bør kreve ekstraordinære bevis.

      Tro alene er altså ingen pålitelig metode for å skaffe sann viten og sikker kunnskap om virkeligheten.

      Det sikreste vi kan si om usynlige ånder, overnaturlig magi og dødsriker i parallelle univers (eller hvor de befinner seg utenfor vår verden), er at ingen vet – og at ingen hittil har fremlagt belegg og bevis for at deres trosforestilling og teologi er sann.

      Like fullt krangler og kriger de troende for å forsvare sin overtro. Alle innlegg her vitner om det. På samme måte som alle religiøse konflikter gjennom historien.

      😘😘😘

      3
      1
  6. Torstein

    Kolsserne 1.15
     Og han er et billede av Gud den usynlige, den førstefødte fremfor enhver skapning; Joh 3.16 Romerne 8.1 Joh 1.12
    Dette er altså løgn i din forvirra verden?

Det er stengt for kommentarer.