Sju sivile drept i større ukrainsk droneangrep mot minibusser i Belgorod i Russland -Putin beordrer stor taktisk atomvåpen-øvelse

En ukrainsk angrepsdrone mot Russlands Belgorod-region har drept syv mennesker og skadet dusinvis av andre, inkludert barn, opplyser lokale myndigheter mandag. Det var to sivile minibusser som fraktet arbeidere og barn til skole som ble utsatt for det ukrainske angrepet. I tillegg ble også en tredje bil rammet. Sju mennesker er døde og flere skadd, deriblant barn, opplyser guvernør Vyacheslav Gladkov mandag morgen. Angrepet fant sted i den russiske Belgorod regionen ved landsbyen Beryozovka  tidlig mandag morgen. Så mange som 35 skal være skadd i angrepet som blir betegnet som en rent terrorangrep fra ukrainsk side.

Den ene nyheten fra Moskva etterfølger nå den andre. Hendelsen i Belgorod som førte til 35 skadde og sju døde har fått en ny bølge av krav om en blodig hevn til å reise seg i det russiske folk. Mange ser ut til å mene at Putin altfor lenge har behandlet Ukraina spørsmålet med silkehansker. Folk krever nå at silkehanskene blir tatt bort og at det russiske forsvaret må gå etter beslutningstakerne i Kiev, Brussel og London. Nyheten fra Belgorod kom samtidig som president Vladimir Putin har gitt ordre om at Russland skal gjennomføre en omfattende øvelse med taktiske kjernefysiske våpen. Også Inyheter melder mandag om den russiske øvelsen og slår fast at vi er nå i åpen konfrontasjon.

Taktiske atomvåpen vil bli fraktet rundt til strategiske posisjoner og det russiske forsvaret skal teste avfyringssystemer, logistikk, hurtighet og det blir å oppfatte som en beredskapstest. Bruk av taktiske kjernefysiske våpen kan bli nødvendig i krigen for å ta ut vestlig militært personell og utstyr som truer russisk nasjonal sikkerhet. Det er økende frykt både i Russland og Europa om at krigen skal bli trappet opp til et nivå med direkte militære sammenstøt mellom styrker fra NATO land og Russland. En slik konflikt kan kaste oss alle inn i en verdenskrig bare de mest krigsgale ønsker.

3 tanker om “Sju sivile drept i større ukrainsk droneangrep mot minibusser i Belgorod i Russland -Putin beordrer stor taktisk atomvåpen-øvelse

  1. Vi drives mot det uunngåelige. Vestens undergang i et kjernefysisk ragnarokk.
    Applaudert frem Torstein Langesæter, Birgir Hermansen og mange andre som er drevet av krigsdemonene.
    Det er kanskje på tide å pakke kofferten og skaffe seg bilett til et mer fredlig område i verden. Vet ikke helt hvor. Kanskje i den asiatiske del av Russland, langt vekk fra Europa. På den andre siden har vi borgerrett i himmelen.
    Kanskje dra hjem i form av at vår jordiske hytte blir fortært av en kjernefysisk ild som ødelegger legemet men ikke sjel og ånd.
    Dere som ikke er frelst får takke krigshisserne for at deres fremtid blir ødelagt.
    Blir ikke mye å ta seg fore i Hardanger heller Langesæter. Stråling fra de radioaktive «konsekvensene» av Vestens dårskap vil ødelegge alt som vokser og gror og vannet du drikker vil være høyst radioaktivt.

    2
    1
    • Putin er gal mann til gal tid. Han burde angre sin totalt meningsløse masseslakt av verdens mennesker og ressurser. Men han er emosjonelt avstumpet dessverre. Han har ikke en gang følelser til sadistisk nytelse av sine misgjerninger. Han lever i sine egne fantasier om historiens gang. Hans mentale konstruksjoner, kreative visjoner og forstyrrede gangsyn er på linje med religionenes fantasmer. Nitrist for alt og alle.

      2
      1
  2. Aril skreiv nokre kloke ord der.
    Det er PUTIN fyrst og fremst som er problemet. Mannen er gal.
    Når Gjermund snakkar om verdens undergang så viser det i grunnen kor lite bevandra han er i Tanakh eller GT.
    Gong på gong repeterer Tankah at Guds rike kjem når desse verdsrika har styrt ferdig.
    Steinen som knuser denne mektige statua av gull….Daniel 2
    symboliserer dette.
    Korleis vert det då?
    Jau, det skal bli fred på kloden. Nasjonane skal slutta å føra krig mot kvarandre. Våpena skal fjernast.
    Håpar Gjermund tek seg til å studera dette. Dette søppelet han kjem med om at Putin er ein slags redningsmann er heilt på trynet sløkt. Kjell i Søkelys skulle og skamma seg.

Det er stengt for kommentarer.