Prophetic: Jonathan Cahn Exposes the Dark & Shocking Secret Behind the Pro-Hamas Protests!

Rabbi Jonathan Cahn avslører den mørke og sjokkerende hemmelighet som ligger bak de omfattende pro-Hamas demonstrasjonene som har utspilt seg på universiteter og utdanningsinstitusjoner over hele USA. Disse demonstrasjonene har spredd seg til enkelte europeiske universitet. Studenter raser mot jødene og hyller Hamas

3 tanker om “Prophetic: Jonathan Cahn Exposes the Dark & Shocking Secret Behind the Pro-Hamas Protests!

  1. Jeg husker jeg så på nyhetene , der de synte Yasir Arafats kiste bli tatt ut av ett helikopter , for å bli fraktet til sitt gravsted, i det kisten nådde folkemengden, etter å ha blitt tatt ut av helikopteret, fikk jeg for mitt indre øye se sorte demoniske skikkelser hive seg over kisten i villskap og ta tak i Yasir Arafat og rive han bort , jeg tenke meg meg selv , hvilken grusom skjebne som ventet denne mannen .
    Jeg hadde en linkene opplevelse når kong Olav døde , bare der så jeg han vandre med Jesus til himmelen .
    Han også en sånn en opplevelse , da jeg for mange år siden var i begravelsen til en jevn gammel venn, men den var svært trist jeg husket jeg grått, for jeg fikk se han stå for Guds domstol og bli forkastet , for han hadde valgt å fornekte Jesus i sitt liv , dett var en veldig godt likt person av nær sagt alle , han var snill og grei og veldig omgjengelig , og jeg kjente på en utrolig tristhet nå jeg fikk, denne opplevelsen.

    Vil bare si dette er noe slags fornemmelse/opplevelse jeg fikk, og kan ikke sammenlignes med 2 tidligere syn jeg har hatt og som jeg har gjengitt her på Søkelys , de var helt annerledes og lå helt utenfor mine tanker, ja det var på en sånn måtte at jeg aldri var eller har vært i tvil om at disse synene var fra Gud.

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.