Advarer mot Cevita klementiner fra Israel i butikkene: Vi sier: løp og kjøp

Sam Suleiman advarer sine følgere om at det finnes klementiner fra Israel i butikkene merket som Cevita. Sam Suleiman oppfordrer folk til å styre unna, men vi takker for tipset og sier løp og kjøp! Nå er det både gode klementiner og poteter fra Israel å finne i butikker eid av Norgesgruppen. Benytt gjerne muligheten til å velsigne Israel gjennom å kjøpe varer fra Israel i butikkene.

2 tanker om “Advarer mot Cevita klementiner fra Israel i butikkene: Vi sier: løp og kjøp

  1. Jeg var på KIWI i går og handlet matvarer . Min kone hadde skrevet handlelapp og der stod blant annet kålrabi . Jeg kunne ikke finne denne varen og spurte en ansatt . Hun svarte at det var slutt på norske kålrabi og med den norske tollen ; kunne ikke kålrabi importeres – da ble det for dyrt .
    Da mangler vi norske egg , norske poteter og norsk kålrabi . Hva blir det neste ? Det vil ikke forundre meg om vi snart kommer til tomme brødhyller . Da senker alvoret seg over kongeriket !

    • Det er uhyggelig vanstyret i Norge. Vi har en regjering som tar feil valg kontinuerlig. Vi ser AP og Støre er pådriver for å utvide fosterdrapsloven slik at det er greit å ta livet av barnet helt frem til attende uke. Vi ser Norge motarbeide Israel i internasjonale fora. Vi innfører Pride, Regnbuen og statskanalen gjør store nummer av muslimske feiringer, mens de nedpriorterer kristne høytider.
      Vi ser kristne skolelag bli nektet å holde møter mens døra åpnes for LGTBQ aktivister. For meg ser det ut som om Norge er i en prosess hvor vi som land og folk blir stadig mer forherdet.
      Samtidig tirrer vi den russiske bjørn med å sende våpen og ammunisjon til Ukraina. Det ser ut som om opprøret mot Gud har forblindet de som styrer og flertallet av de som stemmer ved valg.
      Norge har bygd ned selvforsyningsgraden av norsk mat ved å la seg diktere av EU. Norge burde bruke subsidier for å opprettholde norsk matproduksjon og gitt tilskudd til bønder slik at det lønner seg for bonden å dyrke mat og ha nok husdyr slik at vi er mest mulig selvforsynt til kjøttproduksjonen.
      Nordmenn har to ganger stemt nei til EU, men de ulike regimene vi har hatt har neglisjert folkets nei og innført nærmest alt som EU bestemmer seg for å innføre.
      De som styrer er som dårer fordi de har forlatt Herren sin Guds bud og lover og vi vil høste konsekvensene av dette frafallet fra Gud.

Det er stengt for kommentarer.