Utsagn fra eks-president Dmitry Medvedev: Russland kan opprette buffersone inne i Polen

Jo flere langtrekkende våpen NATO forsyner Ukraina med, desto dypere må Russland gå inn i Ukraina. For å trygge den russiske befolkningen kan faktisk Russland ble tvunget til å opprette en buffersone som går dypt inn i Polen, slår den tidligere russiske presidenten og nestlederen for Russlands nasjonale sikkerhetsråd fast. Medvedev som har bred erfaring som tidligere russisk president kan være blant dem som tar over makten dersom Putin skulle falle bort. Medvedev var tidligere en av Russlands mest moderate politiske toppledere, men etter at NATO stadig har blitt mer truende overfor Russland med å utvide NATO blokken østover, har Medvedev blitt en av haukene i russisk politikk.

Vestlige ledere vet at jo mer langtrekkende våpen de gir til Ukraina, desto mer blir Russland tvunget til å ta over og ……»Likevel ønsker de idiotiske NATO-strategene oppriktig at nesten hele Ukraina skal komme under russisk kontroll. Det er derfor de gir Bandera-regjeringen stadig lengre rekkevidde våpen.
Men dette er ikke første gang president Putin har sagt at for et fredelig liv, må landet vårt opprette en sanitær sone, (En buffersone ) der det nynazistiske regimet ikke vil ha mulighet til å treffe mål på russisk territorium (inkludert selvfølgelig, er alle de områdene som har returnert til vår stat). Det er ikke vanskelig å beregne at dersom Kiev-regimet bruker missiler av typen Storm Shadow/SCALP-EG med en rekkevidde på minst 550 km og med en avstand mellom Belgorod og Kiev på 429 km, vil nesten hele den sentrale og betydelige delen av den vestlige delen av landet. territorier ville bli ødelagt. Ukraina faller inn i en slik sanitær sone. Med andre ord bør Russland være overalt der (550 km pluss ytterligere 70-100 km for å være sikker).
Ellers kan ikke sikkerheten til våre byer og landsbyer sikres. Selv om vi forestiller oss at et slags dokument har blitt signert med Kiev (eller rettere sagt, med Washington), er enhver ny Bandera-idiot med missiler ganske i stand til å krenke det. Konsekvensene er åpenbare,» skriver Medvedev videre: «Hvis dette fortsetter, vil den garanterte sanitærsonen ligge et sted på grensen til Polen. Eller allerede i selve Polen. Og dette er helt farlig. Dessuten er ikke-strategiske atomvåpen, som landet vårt annonserte om å gjennomføre øvelser med, et veldig løst konsept. Slike våpen (taktiske eller ikke-strategiske), som alle vet, inkluderer atomladninger som betydelig overstiger kraften til Little Boy og Fat Man. Så beregn nøye omfanget av det du tildeler nazistene, mine herrer,» skriver Medvedev avslutningsvis i sin oppdatering på Telegram. Den tidligere presidenten som er en av Putins mektige menn er tydelig i sin advarsel til Vesten og NATO. Disse leker med ilden og risikerer å bli brent.

 

7 tanker om “Utsagn fra eks-president Dmitry Medvedev: Russland kan opprette buffersone inne i Polen

  1. Det er like sløkt kvar gong å lesa desse artiklane som støttar Russland og ser på Nato og USA som fienden.
    Medvedev er stein hakkande galen.
    Løgn etter løgn kjem han med og Søkelys støttar opp under det.
    Ukraina er ikkje eit nazistisk land. Det er like dumt kvar gong det vert påstått. Ukrainarane kjempar slik landa måtte då Hitler invaderte. Dei har vore tapre, men utan Natohjelp både til meir utstyr og reelle soldatar vil dei få store problem.
    Difor bør Nato seia at nok er nok og bekjempa russarane skikkeleg.

    1
    2
    • Å opprette slike buffersoner mellom Nato og russland er en god ide.
      Putin bør befri hele Ukraina, Polen, de baltiske statene og deler av Finland og Norge og opprette slike sanitære soner her også.Vi trenger fred og nedrustning fremfor denne krigshissingen mellom Nato og russerne.

    • Zz. Vi får heller håpe at de finner en fredlig løsning som betyr slutt på krigen som tar så altfor mange liv.
      Men det kan være du får «ditt ønske» oppfylt dersom det er Guds vilje.
      Jeg minner bare om disse gamle profetiene fra Lebesbymannen og evangelist Ron White om et russisk angrep på Norge.

    • Torstein. Artikkelen er en ren gjengivelse av hva Medvedev skrev på Telegram. Jeg har ikke lagt egne føringer, verken negative eller positive, men jeg gjengir objektivt hva han skrev på Telegram.

  2. zz
    Me får håpa at Nato og USA trør skikkeleg til.
    Russarane vil tapa når polakkar, finnar, svenskar osv ofrar seg for friheten. Det må skje medan russarane held på med sin barbariske krig i Ukraina.

    1
    1
    • Du vil gjerne ha krig med Russland skjønner vi.
      Du som støtter folkemordet i Gaza skjønner ikke at det palestinske folket kjemper for frihet for sitt eget folk. Khazarer som påroper seg å være jøder har stjålet deres land og palestinerne som har bodd i landet i tusener av år må kjempte mot khazarenes barbariske krig i Palestina. Men fra elva til sjøen, palestina skal bli fritt. Sioniststaten skal knuses.

Det er stengt for kommentarer.