Jan Hanvold: «Norge har sådd inn til terror i mange år» -Hanvold reagerer sterkt på Norges anerkjennelse av Palestina

Selv om det ikke burde ha kommet som et sjokk har likevel nyheten om at Norge nå anerkjenner en palestinsk stat slått ned som en bombe blant kristne. Jan Hanvold i TV-Visjon Norge er blant dem som reagerer sterkt. «På Facebook skriver Hanvold at Norge har sådd inn til terror i mange år og at dette vil få veldig konsekvenser for Norge. Jan Hanvold er bare en av mange som reagerer på at Norge har slått inn på en kurs som vil få ubehagelige konsekvenser for vårt eget land. Norge har ikke brakt annet enn død og forbannelse for det jødiske folk og vi er glade for at Hanvold her er tydelig

«Dette er en sorgens dag ! Det var med stort vemod vi mottok beskjeden ifra vår statsminister idag. At den norske regjering godkjenner Palestina. Hvor er Palestina? Hvem er palestinere ? Hvordan kan Norge godkjenne et land som ikke eksisterer ? Dette vil få veldig konsekvenser for Norge. Les Joel 2. Vi vil høste det vi sår. Norge har sådd inn til terror i mange år.. Med sin støtte til araberne som kaller seg palestinere. Vi trenger virkelig, å be for Norge nå. Kjære Israels Gud tilgi Norge, fordi vi støtter terror og vil være med å dele landet du har gitt til jødene. Herre se i nåde til oss, å tilgi oss at vi vil ødelegge Judea og Samaria. Og gjøre dette jøde rent. Takk for at du har gitt landet, ifra Egyptens bekk til Eufrat. Og at dine løfter står fast for Israel. Vi ber i Jesu Kristi navn amen,» skriver Hanvold. Flere har kommentert Jan Hanvolds innlegg, blant annet Eivind Dalaker som skriver dette: «Tragisk ! Jonas Gahr Støre’s formue på 70 millioner kommer fra samarbeid med tyskere og nazister under 2 verdenskrig !»

3 tanker om “Jan Hanvold: «Norge har sådd inn til terror i mange år» -Hanvold reagerer sterkt på Norges anerkjennelse av Palestina

  1. Fra nett: Sokelys.com
    Norge er nå på farlige veier. Vi har fått dårer som herskere, som gjør som de lyster.
    Hag 1,5-6: Og nu sier Herren, hærskarenes Gud, så: Legg merke til hvorledes det går eder! I sår meget, men høster lite; i hus; I eter, men blir ikke mette; I drikker, men blir ikke utørste; I klær eder, men ingen blir varm, og den som tjener for lønn, får sin lønn i en hullet pung.
    Opprinnelig var dette ord til Juda fordi de ikke prioriterte Herren.
    Det har nok også relevans til dette folk, som helt og fullt har forkastet Gud og Hans vei.
    Dette blir ikke til det gode for Norge.

    7
    3
  2. Også fra nett:

    Ja tenk det ! Norge belønner de som voldtar , dreper og lemlester på det mest grusomt tenkelige vis, ja selv ABB blir en søndags skole gutt sammenlignet med disse Hamas udyrene , som nå norske styres makter velger å krone deres handlinger , ved å anerkjenne en fullstendig illegitim terror stat, en oppdiktet palestinsk stat, som kun har ett formål , som er å fortrenge å utrydde jødene , Norge forbanner med dette Israel og den som forbanner Israel, vil selv bli forbannet av Gud .

    1
    2
  3. Jan Hanvolds teologi bygger på et slags pyramidespill …!! T.L Osborn,
    Guillermo Maldonado, Dionny Baez,Rodney Howard-Browne det er falsk forkynnelse som skader flest folk,tror ikke Jan er klar over det! Jeg tar ikke Hanvold på alvor!

Det er stengt for kommentarer.