NATO forbereder krig med Russland -Ungarn revurderer rollen i alliansen

Ungarn revurderer sin rolle i NATO etter at det nå er klart at alliansen brenner for en krig med Russland. NATO skal ha satt ned en komite hvor man klargjør for krig med Russland. Det har lenge pågått en vestlig kampanje for å «groome» befolkningen i Vesten til å akseptere og endog applaudere at alliansen dras inn i en krig med vår mektige nabo i Øst. Slik det ser ut nå er ikke spørsmålet vil det bli krig mellom NATO og Russland, men heller når denne krigen bryter ut.

Vi spurte KI dette spørsmålet «forbereder NATO seg på krig med Russland?» -og svaret som ble gitt burde få oss til å gå ut i gatene i protest: «Ja, det er økende spenning mellom Russland og NATO, spesielt etter løfter om å sende hundrevis av stridsvogner til Ukraina. Lederen av Natos militærkomité, admiral Rob Bauer, har uttalt at NATO er forberedt på krig med Russland hvis det skulle bli nødvendig1. Dette kommer som en reaksjon på den russiske styrkeoppbyggingen nær grensen til Ukraina, der Batalion Tactical Groups (bataljonsstridsgrupper) er utplassert med tungt utstyr2. Bauer understreker at dette er en rød linje, og hvis Russland krysser grensene, vil det være en eskalering. NATO har allerede etablert fire multinasjonale kampgrupper i Bulgaria, Ungarn, Romania og Slovakia som svar på Russlands aggresjonskrig1. Situasjonen er svært alvorlig, og verden følger nøye med på utviklingen.»  Les artikkelen fra WarNews her

Europas ledere ser ut til å gå hundre prosent inn for full krig med Russland. Men i Europa sover folk. Svært få av oss har gjort nødvendige forberedelser for det som kan komme til å komme. Mennesker i storbyene lever sorgløse med illusjonen at dette takler våre ledere fint. Vi fester, drikker, danser, smiler og ler som de gjorde på Titanic før undergangen kom. Fra kirkelige talerstoler er det få som oppfordrer menighetens medlemmer til å gjøre seg rede. Myndighetene har kommet med noen vage råd om å ha mat og nødvendige forsyninger for 72 timer. Men i en situasjon med krig eller større hendelser er dette på langt nær nok. Mens makteliten har skaffet seg underjordiske bunkere for seg selv og sine, er den sorgløse befolkning nesten overlatt helt til seg selv.  Europa sett et betydelig dropp i antall tilfluktsrom tilgjengelig for befolkningen helt siden 1990 tallet. Faktum er at de fleste av oss står uten beskyttelse dersom krigen bryter løs med små forutsetninger for å klare oss. Riktignok har noen preppet for lengre tid, men det er bare et lite fåtall. Mange kristne har fordommer mot ideen om å preppe da det anses som vantro mot Guds løfter. Ideen er at kristne er kongebarn som kan «løse ut» det de måtte trenge i Jesu navn. På Ny Visjon bibelskole i Drøbak var det normalt for den troende «å løse ut ei flaske Cola i Jesu navn når man var tørste. Det var i hvertfall det man kunne trekke ut av undervisningen til Jan Hanvold, Sigfried Rafoss og Tom Aril Fjell som figuerte som bibellærere der. Men i den virkelige verden måtte man jobbe for pengene til Cola.

Paul Mills kommenterer her den siste nyheten om utviklingen av tredje verdenskrig på basis av artikkelen i WarNews

Εξέλιξη βόμβα: Συστήθηκε επιτροπή προετοιμασίας στο ΝΑΤΟ για πόλεμο με τη Ρωσία – Η Ουγγαρία επανεξετάζει το ρόλο της στη Συμμαχία

Εξέλιξη βόμβα: Συστήθηκε επιτροπή προετοιμασίας στο ΝΑΤΟ για πόλεμο με τη Ρωσία – Η Ουγγαρία επανεξετάζει το ρόλο της στη Συμμαχία

 

6 tanker om “NATO forbereder krig med Russland -Ungarn revurderer rollen i alliansen

  1. Nå er det jo snart juni måned -pridemåneden- og folk har jo full fokus mot å planlegge feiring av vulgær sex, nakenhet og offentlige sexshow, såkalt kjønnsmangfold og andre motbydelige ting. Alt er lov, bare det strider mot det sunne og normale innenfor rammene Gud har gitt oss. Da kan vi jo ikke bekymre oss for bagateller som krig og matmangel. Både Norge og hele den vestlige verden fortjener en skikkelig vekker, som snart kan ramme oss. Vi har bedt om det, og vi fortjener å få det.

    1
    2
    • Matteus 24: 37-39
      Og som Noahs dager var, slik skal Menneskesønnens komme være. For liksom de i dagene før vannflommen åt og drakk, tok til ekte og ga til , helt til den dagen da Noah gikk inn i arken, og de visste ikke av det før vannflommen kom og tok dem alle, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer .

      Johannes Åpenbaring 18:4
      Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Kom ut av henne, mitt folk, for at dere ikke skal ha del i hennes synder, og for at dere ikke skal få del i hennes plager!

      Matteus 24:22
      Og blev ikke de dager forkortet, da blev intet kjød frelst; men for de utvalgtes skyld skal de dager bli forkortet .

      Utdrag fra Valdres profetien : Da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdenskrig bryter løs , Det blir en kort krig…….Det kommer over flere kontinenter Amerika, Japan, Australia, – de rike landene .

      3
      1
  2. Etter at eg har forstått at Herren Gud er ein og at HAN åleine er Gud har brikkene fallt på plass.
    Jesusdyrkelse er avgudsdyrkelse. Gud er ikkje eit menneske.
    Kloden vil vera i krise på slutten. Det fortel Tanakh oss.
    Den store synda er at nasjonane ikkje respekterer Herren Guds ordre om at Han eig eit spesielt område. -Israels land.
    Det vert domsscena over mange nasjonar.
    Herren Gud vil demonstrera si makt slik Esekiel 39 fortel.
    Israel åleine hadde enkelt tapt, men gjennom Tanakh viser Gud oss at dei største hærane kan Han leggja døde over natta.
    185.000 assyrarar var plutseleg døde.
    Homofili eller sodomeri er nemnd i Tanakh. Der er det veldig tydeleg fortalt at Gud ikkje aksepterer at to mannfolk har samleie. Det vert kalla skammeleg eller motbydeleg.
    Samtidig kallar og Herren Gud det ekkelt eller motbydeleg når folk et svin eller gris. Mus er nemnd i same slengen.
    Her på Søkelys prøver nokon å framstilla Putin som ein Guds mann som arbeider mot homofili. Samtidig ser dei bort frå hans botnalause egoisme ved invasjonen av Ukraina. Han gjer det kun fordi han har lyst å verta hugsa i historiebøkene som ein mektig statsmann.

  3. Kan ikke si om War News 24/7 taler sannhet eller ikke! Jeg kan ikke gresk,men Hellas er i lommene på USA! Også media!

    • WarNews er et uavhengig medium K. Men de bommer mye. I denne saken har de nok rett da flere andre medier har bekreftet oppslaget.
      Selv Viktor Orban selv. Når det gjelder WarNews så kan du bruke Googles oversettelsesfunksjon. Spesielt enkelt er det hvis du bruker Google Chrome som nettleser.

Det er stengt for kommentarer.