Sjokk bilder fra Gaza -Norge fordømmer og FN avviser Israels beklagelser

Sylvi Listhaug og FrP reagerer sterkt på de israelske angrep i Rafah

Norge og Europa reagerer knallhardt på de gjentatte israelske angrepene på flyktninge-leier i Gaza. Bildene fra Rafah gjør sterke inntrykk på norske politikere, og  både Espen Barth Eide, Sylvi Listhaug og Erna Solberg reagerer sterkt på film og bilder de ser fra Gaza. Nå er det ikke lenger bare representanter for Støre regimet som fordømmer, men også den borgerlige siden samler seg nå i fordømmelsen av Israel. I kveld har FNs sikkerhetsråd krisemøte og det store spørsmålet er hvordan Joe Biden og USA vil stille seg til det internasjonale samfunnets krav om å gripe inn overfor Israel.  kveld ble det klart at USA ikke vil endre sin våpenstøtte til Israel.

5 tanker om “Sjokk bilder fra Gaza -Norge fordømmer og FN avviser Israels beklagelser

  1. Israel har rett og plikt til å ta Hamas.
    Sjølvsagt skal ikkje Israel med vilje drepa folk som bur i teltleirar.
    Det tek me alle avstand frå.
    Krig er vanskeleg og me veit korleis Hamas skjuler seg blandt dei sivile og ikkje minst på sivile institusjonar.

    • Israel har forlengst krysset den røde linje og må fordømmes sterkt.
      Jamfør Jens Stoltenbergs utsagn.
      Hele det kollektive Vest inklusiv USA tar nå avstand fra Israels massakre på kvinner og barn,
      Israel har gjort Gaza om til en stor konsentrasjonsleir og bruker nå brannbomber for å brenne kvinner og barn levende.
      Vi har ikke sett slike grusomheter som Israel utfører siden holocaust og det sier mye. Det er mange som vil gå ned sammen med terrorstaten Israel. Kristensionister, jødiske sionister, MIFFere og annet slikt menneskelig avskum er like ansvarlig i krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten som Netanyahu og Israel er.
      Russland og Putin er rene engelen sett i forhold til sioniststaten.
      I Ukraina ser vi en virkelig human krigføring og i Gaza masseslakt og blodbad på sivile. NATOs fokus må være å stanse Israel. Slå ut Israels evne til å gjennomføre krigsforbrytelser og overgrep på sivile, Bildene vi har sett på NRK får meg til å gråte og rase mot Israel.

    • Mohammad Hassan Alheela:
      Du sier at vi har ikke sett slike grusomheter som Israel utfører siden holocaust. Israel er ute etter voksne menn, terrorister som er medlem i Hamas. Men de ynkelige feigingene gjemmer seg bak kvinner og barn. Og ingen grusomheter kan måles med de grusomhetene som ulike muslimske grupper har utført og fortsatt utfører. Verst er vel kanskje IS. De har ingen grenser for hvilke groteskheter de påfører uskyldige i allahs navn. Men al quaida, al- shabaab og andre muslimske grupper ligger ikke langt bak. Det er så grusomt at jeg ikke vil komme inn på enkeltssaker. Det er forferdelig å høre vitnesbyrdene til de få som har overlevd grusomhetene. Ut fra navnet ditt og Israelshatet ditt, antar jeg at du er muslim. Islam er religionen fra helvete, og der havner du også hvis du ikke omvender deg og søker Guds nåde og omvendelse.

      4
      0
    • Krigen og konflikten er grusom for alle parter.

      Ekstra ille når noen tyr til religiøs overtro for å begrunne overgrep.

      Hellige overbevisninger om at tilværelsen etter døden er viktigere enn livet her og nå, og at vi må ta større hensyn til overnaturlige vesener og en gudommelig tryllekunster, kan få ellers gode folk til å gjøre onde gjerninger.

      2
      2
    • Verdenssamfunnet har plikt til å stoppe sionistbeist. Vi må stå sammen mot terrorstaten Israel.
      Boikott Israel nå! Forby sionisme i Norge!
      Sett MIFF på terrorlisten.
      PST bør følge med på deg Torstein.

Det er stengt for kommentarer.