Russland er klare til krig med NATO -De små og tett befolkede land i alliansen bør tenke seg grundig om

Russlands president Vladimir Putin truet selv NATOs medlemsland med bruk av atomvåpen, og sa at «de små folkerike landene i Alliansen bør være forsiktige», noe som antydet at de ikke ville være i stand til å motstå et atomangrep i motsetning til Russland og dets enorme territorium. Den russiske presidenten kommenterte deretter uttalelsene til NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg om bruk av vestlige våpen på russisk jord. De vestlige land er i ferd med å krysse en av Russlands viktigste røde linjer ved å utplassere militært personell fra NATO land i Ukraina.

Folk som ønsker den kommende krigen mellom Russland og NATO er ikke akkurat de skarpeste knivene i skuffen. NATO land som Frankrike, Storbritannia, Polen og de baltiske stater er i ferd med å krysse rubicon. Styrker fra NATO land er nå på plass i Ukraina og når disse nå vil bli tatt ut ved hjelp av russiske Iskander missiler og komme hjem i likposer, vil ropene om en direkte konfrontasjon mellom Vestlig personell og russiske soldater blir stadig høyere. Den franske presidenten Emmanuel Macron har alt begynt å sende soldater til Ukraina som instruktører. Både president Putin og Dmitry Medevedev har sagt at disse styrkene er prioriterte mål for russerne.

Det som i ferd med å utvikle seg i Europa er den farligste og potensielt mest dødelige situasjon siden andre verdenskrig. Vesten vet at Ukraina`s eneste sjanse ligger i å eskalere krigen og blande inn NATO land i et forsøk på å forhindre total ukrainsk kollaps. «De fleste tar ikke in alvoret i situasjon, grunnen er fordi medier ikke forteller hvor alvorlig situasjonen er, og politikerne er meningsløse idioter som ikke har noe mening annet en det de blir fortalt at de skal mene. så de fleste lever i en tro på at vi i vesten har kontroll på hva vi driver med. Følger man litt med på det som skjer, så er situasjonen nå så anspent at det kan komme en atomkrig innen kort tid, kan være timer unna for det er galskap nå. Det er uvesentlig om du holder med Russland eller Nato/USA. Vi er i direkte krig med Russland nå, om dere ikke er klar over det allerede, dette er begynnelsen på slutten.» Den russiske ledelsen er tydelig på at vi nå nærmer oss et uhyre kritisk punkt i historien. Vestlige ledere og ikke minst regimet til Joe Biden er i ferd med å begå en farlig feilkalkulering med sin støtte til Ukraina. Russiske ledere advarer igjen og igjen om at Russlands tålmodighet med vestlige provokasjoner og krigshissing er i ferd med å bli brukt opp. Vi kryper stadig nærmere den tredje verdenskrig hvor Russland og Kina vil være hovedaktørene som knuser USAs globale hegemoni og etterlater et Europa i ruiner. Vi kan ennå unngå tragedien dersom NATO og USA bøyer av og overgir Ukraina til Russland. Ukraina bør presses til å kapitulere slik at vi unngår tredje verdenskrig.

 

 

 

 

16 tanker om “Russland er klare til krig med NATO -De små og tett befolkede land i alliansen bør tenke seg grundig om

  1. Rytteren på den gulbleke hest vil om kort tid ri Europa , om ikke vesten vender om.

    2
    6
    • USA = Babylon – Europa = Dyret som stiger opp av havet – Russland = Bjørnen – Kina = Dragen og sammen utgjør de utfallet av 3 verdens krig , som beskrevet i Johannes Åpenbaring.

      3
      7
  2. Enno ein sløkt artikkel der Søkelys ber Nato gi opp Ukraina, og så vert alt bra. Kor dum går det an å bli?
    Retorikken til Putin og Medvedev minner mykje om Hitlers falskhet.
    Han prøvde å gje skulda for sine angrepskrigar på dei landa han ville ha over.
    Han trudde ikkje at England med fleire ville ta opp kampen.
    Slik spekulerer Putin og.
    Truslane om at Russlands tolmod no snart er over er så hinsides alle realitetar og vert nesten tragikomisk. Russland har store problem med berre å ta Ukraina. Korleis vert det for dei når heile Europa forbannar seg på at Russland skal bekjempast.
    Kona til opposisjonsleiaren Navaljev har ein interessann artikkel,der ho kallar Putin for gangster. Det er rette ordet.
    Ei må prøva å fått tatt livet av dette avskummet.

    https://tv.vg.no/video/286149/vg-nyheter-navalnyjs-kone-ba-verden-bekjempe-det-russiske-regimet

    3
    4
    • Du ønsker stadig å ta livet av folk Torstein. Du er nok også villig til å ofre hver eneste ukrainske kvinne, mann og barn i NATOs prosjekt Ukraina. Jeg for min del ønsker fred i Europa.
      Russere og ukrainere levde lenge i fred sammen før NATO landene begynte å engasjere seg. Ukrainere levde helt greit under pro-russiske regjeringer frem til kuppet i 2014. Det er de moderne Sodoma landene som har klart å presse inn en kile mellom russere og ukrainere. Ukraina trenger å vende tilbake til det gode og fredsommelige forholdet de hadde til Russland før Vesten gjennomførte sitt kupp og sendte europa inn i en spiral som fører til den tredje verdenskrig.

      8
      5
  3. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zAgv91/navalnaja-i-oslo-for-aa-kjempe-mannens-sak-videre-en-blodig-gangster
    Navalnaja talte til Europaparlamentet to uker etter mannens død. Hun var klar på hva som må til for å beseire Putins regime:

    – Du skader ikke Putin med nye resolusjoner eller sanksjoner. Du har ikke med en politiker å gjøre, men med en blodig gangster. Det viktigste er menneskene nær Putin, hans venner, samarbeidspartnere og forvalterne av mafiapengene. Vi må alle kjempe mot denne kriminelle gjengen, sa hun.

    4
    2
    • Verken hun eller hennes mann har noen spesiell støtte i det russiske folk. Han var en ubetydelig politisk skikkelse i russisk sammenheng med noen promilles oppslutning.
      Bortsett fra i Norge og noen få vestlige land er det knapt noen som bryr seg om hva hun mener og tror om Putin.
      De fleste russere vil nok anse henne som ei CIA-hore. En kvinne som har prostitert seg til Vesten -og jeg mener billedlig talt.
      I hvert fall har hun ingen høy stjerne hos Zelensky og co fordi hennes mann støttet den russiske anekteringen av Krim.
      Faktisk er hun så mislikt at Zelensky at kona til Zelensky nektet å delta i et møte hos Biden hvor hun var invitert etter sin manns død.

      2
      6
    • Skjønner ikke helt hvorfor du er så opptatt av Navalnaja Torstein.
      Og at enka mener at Putin er en gangster er knekkende likegyldig.
      De politikere du støtter er sodomitter og drapsmenn som står for fostermord. I Guds øyne er hele den politiske elite i Vesten kriminelle skurker og gangstere. Det er ikke alt med Russland som er bra, men som kristne verdsetter vi at Putin står på bibelsk grunn om ekteskapet og kristne verdier.

      1
      8
  4. Mannen er død. Kva skjedde?
    Jau, din kjære Putin gjorde som med mange andre. Han gav beskjed til mafiagjengen sin om å forgifta han. Stakkars kona sit igjen med sorga. Ho beskriv kor snill mann ho hadde.

    4
    1
    • Du vet vel at ho hadde en rik elsker i Vesten mens han satt inne?
      Mest sannsynlig var det CIA som stod bak dødsfallet til Navaljev. Han var mer verd for den antirussiske propagandaen død enn levende. Putin hadde intet å tjene på at han døde.

      1
      8
    • Det er trist at han er død, trist for familien spesielt. Han døde av hjerneblødning, sikkert som følge av nyresvikt og Covid vaksinen.
      Det er også trist at stadig flere av gislene som Hamas tok nå blir erklært døde. Fem nye navn i dag. Og det er trist at palestinske familier dør i krigen i Gaza. Det er mange som sitter tilbake med sorg enten i Gaza, Russland, Israel eller Ukraina. Navalnaja var en så ubetydelig figur i Russland at han ikke utgjorde noen trussel for Putins regjering.

      1
      6
  5. Jeg tviler på at russerne vil bruke A-våpen imot noe NATO-land nå . Da svarer NATO med A-våpen mot Russland .
    Men det er meget sannsynlig at russerne vil skyte ned amerikanske GPS-satelitter . Disse US-missilene som kom inn i Russland og ødela radarene til de russiske S-400 bakke-luft rakettene : Navigerte ved hjelp av GPS .
    For et par uker siden ble det meldt at russerne hadde skutt opp en satelitt i meget lav bane . Det tolkes dit hen at denne handlingen var forberedelse til å slå ut GPS-en som brukes i vestlige land av både skip og fly .

    3
    1
  6. Du vet vel at ho hadde en rik elsker i Vesten mens han satt inne?

    Det kjenner eg ikkje til.
    Ja, eg ser de skriv at Zelensky brukar nakotika.
    Og at ukrainarane er nazistar.
    Kjekt de samlast om løgnene.

  7. Flere verdikonservative, personlig kristne appellerer til fri vilje og individuelt ansvar. De som dreper og stjeler, forbryter seg mot sekulære lover og de ti bud, og må ta konsekvensene. De fordømmes og fortjener streng straff, både den samfunnet har bestemt, i gudommelig straff i all evighet. Gud er ikke like nådig som menneskene.

    Ok.

    Putin har skaffet seg milliarder i personlig formue på svært sleipt vis, som en slags statlig eller politisk mafiaboss. Alle vet det, men han har stoppet kritikken med sensur, propaganda, likvideringer og økte pensjoner. Alle synes fornøyd når fellesskapets midler fordeles slik at eliten beriker seg grovt, men gamlemor får mer enn tidlige tiders sultelønn. Også i italienske mafiakulturer dyrkes bossen som en velgjører. Sett utenfra forstår man imidlertid at penger og krefter kunne ha blitt benyttet mye, mye bedre.

    I tillegg er Putin personlig ansvarlig for angrepskrigen med hundretusenvis av ofre, nedbrente og utbombede byer og områder, sløsing med statens midler og ødeleggelse av internasjonalt samarbeid og økonomi. Russland bruker 30 (!) prosent av landets ressurser på å terrorisere, vandalisere og drepe naboer – og sine egne. Putins militaristiske indoktrinering har i verste Hitler-stil også forkvaklet unge og gamle sinn.

    Likevel mener noen kristne her at «sodomitter» og «narkomane» er verre enn autokrater som Putin, Kirill og deres oligark-kleptokrater. Hæ?! En slik holdning til medmennesker, til ugjerninger og proporsjonalitet vitner om et sykt menneskesyn og en syk rettferdighetssans. Jeg gjetter på at slik menneskefiendtlig kynisme skyldes en urimelig og syk overtro der syke religiøse prinsipper trumfer sunn sekulær fornuft. Kun hellig overbevisning om syk evighetslogikk og faktafornektende barnetro på overnaturlig magi og blind underkastelse kan få anstendige mennesker til å støtte Putins overgrep. Tro er det samme som overtro, gud det samme som avgud.

    Lykke til med dagen! Håper hatet mot «sodomitter» og «narkomane» ikke selvantenner. Ingen fortjener å brenne evig. Slik ultrasadisme forekommer bare i religiøst vanvittige sekter. Men den som dreper og terroriserer millioner, bør bures inne.

    😘😘😘

    7
    1
  8. Aril har forstått kva djevel denne Putin er. Det er berre utruleg at Søkelys kan støtta denne personen.
    Det kristne helvetes-synet er direkte vemmeleg og heilt i strid med Tanakh. Heile NT kan me kasta i søpla. Dese stygge tekstane som Jesus er knytta til, er berre grusomme. Åp.boka er totalt på villspor med desse helvetes-tekstane.
    Gud vert gjort til ein sadist av dei kristne,og mange av dei gleder seg over at deira fiendar skal pinast for all tid.
    I Esekiel 28 vert me tekne med til Edens hage der syndefallet skjedde. Denne engelen som vert kalla Lucifer (lysets engel) er ingen annan enn han som kallar seg «verdas lys». Han seier at dei som tilber han får evig liv. Dei skal aldri dø.
    Det same sa han i Edens hage på ein litt annan måte.
    Slangen sa’: «De skal ikkje dø».
    Me veit kva som skjedde. Døden kom til både Adam og Eva.
    Denne fantastisk flotte Lucifer skal heller ikkje pinast i all æve. Teksten i Esekiel 28 seier at han skal verta til aske. Gud let eld tilintetgjera han.
    «Da støtte jeg deg bort fra gudefjellet
    og gjorde ende på deg,
    du vokter og kjerub
    blant glødende steiner.
    17 Ditt hjerte ble hovmodig
    fordi du var vakker,
    du ødela din visdom
    og din prakt…..Jeg sendte ild,
    og den fortærte deg.
    Jeg gjorde deg til aske på jorden
    rett for øynene
    på alle som så deg.»

    På engelsk står det litt riktigare i framtid.

    «Thou hast defiled thy sanctuaries by the multitude of thine iniquities, by the iniquity of thy traffick; therefore will I bring forth a fire from the midst of thee, it shall devour thee, and I will bring thee to ashes upon the earth in the sight of all them that behold thee.»

    Ved å tilbe Jesus gjer me oss skuldige i avgudsdyrking. Det er ei av dei syndene Herren Gud er mest sint på.

    1
    3
    • Noen spørsmål Torstein:
      Hva skjer med et menneske, eks.vis Mao eller Stoltenberg, som har blod på hendene og mangler gudstro, idet de dør?
      Siden sjelen ikke kan dø, hvor ender disse i etterlivet?
      Om Gud sendte ild og fortærte satan, da eksisterer han ikke lenger ville jeg tro.
      Men jeg hørte en påstand i dag angående Jesus.
      Det finnes ingen navn (Jesus) som vekker mer harme akkurat slik NT beskriver. Du kan servere folk hva som helst men det er kun Jesus som vekker avsky. Spesielt hos ikke-troende. Hvorfor det?
      Bare nysgjerrig. Og hvorfor pedriker GT opptil flere ganger Jesu fødsel?

Det er stengt for kommentarer.