Georgia vil forby LGBTQ propaganda og likekjønnede ekteskap vil ikke anerkjennes

Den pro-russiske regjeringen i Georgia som nylig vedtok at organisasjoner som mottar støtte fra utlandet skal registreres som «utenlandske agenter» slår nå et slag for tilbakevending til tradisjonelle kristne verdier. Landet vil forby LGBTQ propaganda.  «Regjeringen i Georgia ønsker å beskytte mindreårige og familieverdier. Derfor vil de forby det de kaller «LHBT-propaganda», skriver Inyheter.

Fremover skal ikke likekjønnet ekteskap anerkjennes, og bare heterofile vil få lov til å adoptere barn. Endring av kjønn ville være forbudt, og det samme vil enhver «medisinsk manipulasjon med det formål å endre kjønn,» ifølge Politico. I tillegg vil skoler få forbud mot å gjøre tilgjengelig informasjon som angivelig «promoterer tilhørighet til det motsatte kjønn, relasjoner av samme kjønn eller incest.» Ledelsen for det regjerende Georgian Dream-partiet har anklaget Vesten for å bruke ikke-statlige organisasjoner til å spre «LHBT-propaganda», iscenesette et kupp og dra landet inn i konflikt med Russland. Det skriver Politico tirsdag. Mens nasjonene i Vesten dras stadig dypere inn i pride og blir mer og mer likt Sodoma -finnes det ennå krefter i Øst som våger å utfordre denne åndsmakten som har beseiret Europa. Georgia har i den senere tid glidd bort fra Vesten og nærmer seg nå på flere måter Russland.

2 tanker om “Georgia vil forby LGBTQ propaganda og likekjønnede ekteskap vil ikke anerkjennes

  1. Veldig bra! I motsetning til Sodomalandet Norge.
    I vårt land er Dnsk, – Den norske Sodoma kirke – en ivrig forkjemper for livsstilen.
    Både, prester og vanlige medlemmer, med noen unntak.

    4
    4
    • Det et fint noen tør ta tyren ved hornene.
      I gamlelandet så kjempes det jo med nebb og klør for de pedofile og indoktrinering av de små om devaluering av familien slik det er tenkt fra skaperens og naturens side.
      Alle store sivilisasjoners fall kunne måles i seksuell umoral. Det var da. Nå er det globalt, som alt annet.
      Bibelen huker igjen av i profetiboksen…

      4
      1

Det er stengt for kommentarer.