USA: 75 år gammel bestemor dømt til to års fengsel for å ha deltatt i anti-abort aksjon

En 75 år gammel kristen kvinne er i en føderal domstol dømt til to års fengsel for å ha tatt del i en «sit in» ved en abortklinikk i tjue tjue. Paulette Harlow deltok i en anti-abort demonstrasjon i Washington DC i 2020 og er den tiende personen som er dømt til lange fengselsstraffer i Joe Bidens USA. Også hennes søster, Jean Marshall på 74 år er blitt dømt til 2 år i fengsel for sitt pro-life engasjement. USA har blitt negativt forandret under det sittende regimet. Forfølgelsen av konservative kristne blomstret under Barack Hussein Obama`s regime, men ble pauset under Trump.

Etter at Joe Biden jukset seg til makten har forfølgelsen tatt seg skikkelig kraftig opp og en rekke abortmotstandere som i praktisk handling har demonstrert eller aksjoner mot fosterdrap er blitt fengslet og straffedømt. Flere kristne har blitt dømt til fengsel opp mot fem år for å ha forsøkt å redde ufødte barn fra å bli myrdet ved abortklinikker. Fosterdrap er i likhet med Pride blitt den alment aksepterte synd i USA. Amerikanske myndigheter har valgt å gå i det ondes tjeneste og undertrykker og straffer den rettferdige og gode gjerning. Et ord kom til meg når jeg leste om denne saken i «The MaineWire» og det er dette:  Hebr 13,3 «Kom fangene i hu som deres medfanger, dem som lider ondt, siden I og selv er i legemet!»

Én tanke om “USA: 75 år gammel bestemor dømt til to års fengsel for å ha deltatt i anti-abort aksjon

  1. Krigere for Herren er det få av i vår tid. Abort er blitt den synd og urett mange lever vel med. Selv kristenfolket om vi kan kalle dem det da, er lullet inn i en åndelig sløvhet når det gjelder drap av små ufødte babyer.
    Det er knapt noen som reagerer på at USA fengsler gamle damer fordi de gjør det som rett er. I stedet har vi fått mange religiøse samfunn som misbruker bibelen og hevder at vi skal underordne oss enhver myndighet selv om det ikke er Gud som har innsatt dem. Denne fryktelige vranglære har bundet mange sinn.
    Vi skal lyde den myndighet som er innsatt av Gud og som bærer de kjennetegn en Gud innsatt myndighet har. Vi skal selvfølgelig ikke følge styresmakter som er innsatt av satan eller av et ugudelig folkelig demokrati.

Det er stengt for kommentarer.