USA sender 300 000 soldater til Europa -Russlands røde linjer krysses

Krigsforberedelsene fortsetter i Europa og stadig flere tegn indikererer at vi står på randen av en krig som vil gjøre Norge til angrepsmål for Russland. USA og NATO skal i sine planer ha gjort Norge om til en korridor for våpenleveranser og militære styrker som skal sendes til NATOs nordgrenser mot Russland. Vil disse planene virkelig utspille seg? Kanskje. Men dersom det virkelig skulle smelle mellom Russland og NATO er Norge slett ikke ei øde øy som vil bli spart fra et potensielt kjernefysisk mareritt. Vi ber og håper at dette ikke vil skje, men når vi ser på utviklingen ser det svært mørkt ut.

I følge nyheter skal den tyske forsvarsministeren ha oppfordret tyskerne til å forberede seg til krig med Russland. Det som tidligere var en forsiktig «grooming» er nå i ferd med å bli rett frem tale.

Jeg tror snart at alle bør være i stand til å se skriften på veggen. Nate Polson med de siste oppdateringer om det som kan bli den tredje verdenskrig.

 

14 tanker om “USA sender 300 000 soldater til Europa -Russlands røde linjer krysses

  1. Biden og disse sinnsyke NATOistene gir seg ikke før de har dradd verden inn i en atomkrig som vil ta livet av hundrevis av millioner mennesker.
    Krigsdemoner har besatt de folkevalgte i Vesten og flere applauderer denne blodtørst. Folk har mistet vett og forstand. Alt for å forsvare et korrupt nazistyre i Kiev. Tenk at vesten er i ferd med å trekke oss inn i en krig på grunn av Europas mest korrupte land. Kokainklovnen fra Kiev har mye blod på sine hender.
    Vi har en militærallianse som ledes av en forstyrret krigsforbryter som har blod på hendene. Må Herren vekke sitt folk.

    6
    5
    • Det er ikkje nazistyre i Ukraina. Slutt med løgnene dine. Det er like dumt som at eg skriv at du er homofil.

      5
      2
    • Jeg skjønner ikke at du som gir deg ut for å være venn av Israel kan støtte det jødehatende regimet i Kiev. Ukraina har en mørk og blodig fortd med holocaust og under Zelensky har de faktisk omdøpt gatenavn for å hendre naziforbrytere som deltok i holocaust mot jøder. Djevelen har forblindet deg så du ikke kan se sannheten om Ukraina. Derfor er du også villig til å ofre millioner av mennesker for ditt russerhat. Du må slutte å gi deg ut for å være venn av Israel når du samtidig støtter nazi Ukraina. Det er to motseninger.

      3
      5
  2. Krigen kjem. Putin har skulda. La oss håpa at Putin innser at han vil tapa og ber om forhandlingar. Men sjansen er vel liten.Som Hitler køyrer han landet og folket mot ruin.

    2
    2
    • Det er USA og Europa som vil tape. Sodoma og Gomorra kan ikke beseire et land som har Guds beskyttelse.
      USA er Babylon den store som skal ødelegges og Guds folk skal glede seg når vi ser røken fra henne stiger opp.
      Det moralsk fordervede og ødelagte Vesten vil lide Sodoma og Gomorra`s skjebne. Kom i hu Lots hustru!

      3
      3
    • Sikkert er at Putin starta krigen som har drepe og skada folk og fe og by og land.

      Ja, kan hende den omnipotente Jehova vert nøydd til å starte krigen for å straffa regnboge-heidningane og hjelpe Austkyrkja, Då synest eg at Zz og Gjermund skal gjere som den kloke Lot og by fram døtrene sine som gratis sexleiketøy til sodomittane. Då vert ørkenfolkets storm- og krigsgud bokstaveleh talt seksuelt nøgd og sparar kan hende nokre av dei gamle fedrane. Endå eit tips til alle gode homohatarar: ikkje snu dykk når kjærleikens guddom terrorbombar og utslettar det moderne Sodoma og Gomorra; for mykje salt er ikkje sunt!

      Alle som ikkje følger Bibelens bokstav mp brenna i helvetet til evig tid. Eller døy. Amen!

      😘😘😘

      5
      4
  3. Krigen kjem. USA og NATO er ikkje utan skuld. Dette starta for mange år sidan. NATO`s utviding austover, USA`s politiske innblanding i Ukraina i lang tid. Victoria Nuland bør nemnast.
    Asovmena profetien er truleg det me får oppleva.

    4
    4
    • NATO bærer et stort ansvar for denne krigen. Dersom vi ser hvordan NATO har strukket seg stadig tettere inn på Russland -så kan man forstå Russlands bekymring. Denne videoen viser hvordan NATO har presset seg stadig nærmere Russland
      Og siden videoen ble laget har NATO utvidet seg ytterligere mot Russland
      https://www.youtube.com/watch?v=ug2468hDl6E

      2
      3
  4. Jeg tror vi må se sannheten i øynene. Covid vaksinen har ikke bare gitt overdødelighet i befolkningen, men den har også gjort de politiske ledere og saueflokken som følger dem, sprøytegale. Folk som før var fornuftige og var gode og omsorgsfulle mennesker, har etter vaksinen fått fullstendig endret personlighet. Faktisk er litt for mange blitt så selvdestruktive at de er villig til å ta en krig og ofre millioner av mennesker for å hindre at Putin vinner.
    Og alt dette for et korrupt land med en fortid som jødemordere under holocaust.

    3
    5
    • Politiske ledere lefler med åndsmakter og gir grønt lys i åndeverden til fri utfoldelse etter egne lyster. Dette er jobber mot i mange 100 år.
      Da i form av sosialisme/kommunisme. Når vi vanlige dødelige jobber 5-dagers uke og planlegger fredagstacoen uten å huske hva som skjedde sist helg så jobber slike som Kina o.l. med 50-100-500års perspektiver og de dør i jakten på målet i den tro at de helliger målet.
      Alle «councils» i verden styres etter samme prinsippet og det er de samme individene som veksler mellom ledelsen her.
      Vi styres ikke av lokale politikere, men individer som på sikt ønsker å ødelegge skaperverket. Brorparten er blinde høns som tror det vanker en viktig stilling blandt toppen når målet et nådd.
      Dessverre er disse bare utskiftbare brikker i et spill der sjelen din er spillebrikkene.
      Brorparten tror at verden er skapt via et enormt fyrverkeri, at vi stammer fra aper og at alt til syvende og sist handler om at vi skal sveve rundt og ha sex på rosa skyer med hvem vi vil og at all realitet må opphøre for å ikke tråkke individet og dets manglende livsforståelse på tærne.
      Ikke kom med utsagn som setter verdens snevre og fordummende tankesett i et dårlig lys. Da må du utryddes. Om det er av en ukjent med kniv i allahs navn, staten og dets guiliotiner, indoktrinering av dine barn fra 1. år og oppover via redigert 10 års skolegang skolegang eller ved rosa maktdemonstrasjon spiller ingen rolle. Adlyde lavmålet skal du uansett.
      Gå ut til alle folkeslag og forkynn det gode budskap sa Jesus. Folkeslagene kommer ikke til deg, du må ut til folkene. Ta opp ditt kors og legg ned ditt liv. 80 år er ikke mye i et evighetsperspektiv…..

  5. Jeg tror kommentarfeltet må ta seg en bolle. Putin er omringet. Det vil ikke bli enkelt for Putin å angripe Europa mot NATO og det er ingen lett sak for Putin å innta Norge som en helhet. Om Putin er så dum at Putin angriper vil Putin få hele NATO mot seg å innen Kina og andre allierte kommer til Russland for å hjelpe så er NATO kommet seg greit i gang i Russland. Vi må ikke glemme at Putin vil ha makt. Starter Putin en krig mot NATO er det en stor sjangse for at han taper egen makt. Vi får vente å se hva som skjer.

    6
    4
    • Jeg tror den som trykker på den røde knappen først får et overtak relativt fort da dette kommer til å sette en støkk i det som er igjen av folk. Det som ikke kommuniseres ut til folkemengden er jo hvilken teknologi russerne besitter på våpensiden. Det er rimelig sinnsykt og vi blir foret med at de er så dårlig stilt at de kjemper med spader på slagmarken.
      At Norge blir en tunell for våpenfrakt er vel heller meget dårlig nytt.
      Men wef’er Bart Eide og jesuitten Gahr Støre som har gitt nasjonen vår begge langefingerene er enten åndelig forblindet eller mentalt tilbakestående ler så de rister av at alt går etter planen.
      «Nå et det vanlige folks tur»………
      Ingen spurte «til hva?»
      Nå ser vi bedre hva flertallet av Ola og Kari gamblet på med årene fulle av blodpropp….
      Aske og striesekk er en mulighet. Verdens hersker er ikke det….

      4
      1
  6. Har du utestengt Birgir Hermansen Kjell?
    Han er ikke lenger så på hugget med «naziruzzersvin» skjellsord og søppeltale.

    • Nei Randi. Jeg har ikke blokkert Birgir Hermansen.
      Han er kanskje gått i tenkeboksen og valgt å omvende seg fra ordbruken.

      1
      1

Det er stengt for kommentarer.