Helge Lurås: 2. verdenskrig var nødvendig å kjempe: Men Putin er ikke Hitler

Redaktør Helge Lurås som står bak nyhetsnettsiden «Inyheter» får nå på pukkelen etter at han har publisert en kommentar-artikkel hvor han slår fast at Ukraina allerede har tapt krigen og at det vil være fullstendig meningsløst for Vesten å risikerer en tredje verdenskrig for Ukraina`s skyld. «Å sende allierte (Nato)-instruktører til Ukraina kommer heller ikke til å være et stort nok bidrag til å endre noe taktisk eller operasjonelt. Man må være talentløs for å tro noe annet. Så det er i så fall bare nok en utsettelse av det uunngåelige.» I sin kommentar som har falt Ukraina-ekstremistene i kommentarfeltet tungt for brystet slår Lurås fast at det bildet som msm formidler av konflikten er «dårlig underbygget skremselspropaganda» som kan føre oss inn i en tragisk krig hvor Europas eksistens står på spill

Helge Lurås artikkel som kan leses i sin helhet her https://inyheter.no/06/06/2024/2-verdenskrig-var-nodvendig-a-kjempe-men-putin-er-ikke-hitler/  har skapt sterke reaksjoner blant pro-ukrainske ekstremister i kommentarfeltet. Helge Lurås er i følge disse blitt «Putinist» og stemples som «ruzzernazi-troll». Mener man noe annet enn ekstremistene som støtter Ukraina og krigen mot Russland, er man «jævla forrædere», «landssvikere», «svikere» «ruzzernazi-svin» osv osv. Man blir møtt med kommentarer som «Lurås tar gjerne et par Gestapo-vinkler fra Føreren» «Gå og sug putler i rævva du,» osv osv. Man skal ha sterk rygg for å bære hetsen og anklagene som fremsettes av pro-ukrainske ekstremister som opererer i kommentarfelt på nettsider som ennå tillater det frie ord. En pro-ukrainsk ekstremist som skal være ekspoliti postet denne kommentaren:

6 tanker om “Helge Lurås: 2. verdenskrig var nødvendig å kjempe: Men Putin er ikke Hitler

  1. Ukraina har ikkje tapt krigen. Dei vil no få masse våpen og help framover. Lurås har diverre den same naive oppfattelsen som fleire her på debattsidene. Om Putin får Ukraina så er problemet løyst. Kor dum går det an å bli?

    3
    1
    • Jeg stiller meg bak Helge Lurås ønske om fred i Europa fremfor full krig med Russland. Også Lurås ønsker at Europa skal bli spart fra et kjernefysisk ragnarokk. Lurås har skjønt hvor dette bærer dersom folk nå ikke tar rev i seglenen og stopper NATOs galskap.
      Norge og vår befolkning er veldig sårbare for krig. Vi importerer det meste av hva vi bruker og en krig vil kunne tømme matbutikkene svært raskt. Da kommer mangel og sult.

      5
      3
  2. (brukte KI til rettskiving og tegn)
    Virker logisk og fornuftig, det Lurås skriver. Men om det som skjer, er «gudsfinger»? Dommen over Vestens Sodoma-Gomorra? Starten på hendelser forutsagt i Daniel og Åpenbaringen? Da er det «fastbesluttet» og kan ikke stoppes. I så fall har vi store lidelser i vente. Framtiden vil vise om Putin er et redskap i endetiden.

    2
    4
    • Kjære Westgut og andre kommentarfelt-profeter!

      Endetiden? Mener dere den daglige rumpevask på geriatrisk avdeling? 🤣

      Vel, det er ikke særlig vanskelig å gjette på at feil, kriser og katastrofer vil komme med matematisk nødvendighet i tilfelighetenes spill, og at veldige gjerninger fra veldige riker får veldige konsekvenser i historien. Slik har verdens gang alltid vært.

      Men å lengte etter dommedag i orgastisk overtro gjør ikke situasjonen bedre. Dessverre. Vel, Lurås er heldigvis bare en politisk synser, ingen religiøs fanatiker.

      😘😘😘

      2
      1
  3. Og du, Aril, er en forherdet hedning som hater Jesus Messias og Guds frelsesverk, men du har mange friske kommentarer og mye sarkasme :-)»

    • Kjære Westgut!

      Hat og hets av gode medmennesker basert på en komisk overtro på overnaturlig magi som ingen har kunnet bevise eller belegge, bør møtes med latterliggjøring.

      Når koko-kristne hyller sadistisk terror pga flagg og parader, jubler over død og fordervelse og lengter etter dommedag der en ultraegoistisk stormgud som ingen har et fnugg av bevis for, skal utslette (eller la brenne i evighet) stakkars mennesker fordi de er ulydige mot mafiose ørkenbud, vel, slik ondsinnet dumskap bør altså møtes med gapskratt. Minst. Bedre enn å møte vold med vold.

      😘😘😘

Det er stengt for kommentarer.