Polen kaller sine borgere i Russland hjem, Norge i faresonen dersom det blir krig

«⚡EMERGENCY ALERT: NATO NUCLEAR WARPLANES MOVED TO BUNKERS, POLAND WARNS TO LEAVE RUSSIA IMMEDIATELY,» er tittelen på dagens budskap fra prepper Nate Polson. Når denne krigen bryter løs, vil også Norge bli mål for Russland. De siste nyheter formidlet om utviklingen av krigen fra Nate Polson burde få oss alle til å vende oss til Gud i bønn.

Situasjonen i Europa er mer spent enn noensinne og krigsspiralen spinner stadig fortere og fortere, mens massemedia forsøker å tone ned advarslene for å ikke skape panikk og krigsmotstand i folket. For meg ser det ut som om NATO nå ønsker en krig med Russland og ingen er villig til å ta noen skritt tilbake. Sier man i dag at man ønsker at krigen i Ukraina blir løst med fredsforhandlinger og kompromiss, da blir man stemplet som «putinist eller «ruzzernazisvin» av mennesker som higer etter krig med Russland.

Her er Nate Polson siste budskap og nyhetsoppdatering om krigen vi alle ser komme

5 tanker om “Polen kaller sine borgere i Russland hjem, Norge i faresonen dersom det blir krig

  1. Dette er nok blant de aller siste advarsler vi får før det bryter ut.
    Vi ser nå at Vestens ledere er samlet til «fredsmøte» i Sveits som ikke er noe annet enn ei ny tiggerunde for Zelensky og et propagandashow fra NATO og EU.
    Slike arrangment i en tid hvor alle ruster til krig er bare falsk trøst og «hopeium» for befolkningen. De sier de snakker om fred mens de har krig i tankene.
    Dessverre. Toget har forlatt stasjonen og ingen kan stanse det.
    Jeg håper at kristne her inne har preppet.
    Vi i husmenigheten har hatt flere bønnemøter hvor vi har bedt om at Norge skal bli skånet fra krigens ulykke. Men Gud sier nei. Syndens beger er fylt til randen og det renner over.

    7
    7
    • Hei Fri pinsevenn
      Litt interessert i det du forteller om husmenigheten. Var det du som fikk budskapet fra Gud? Sa Han når dette vil inntreffe og om sanne kristne ville bli skånet? Og ga Han også budskapet om å preppe?
      Hilsen en som vil være beredt 😊

      1
      3
    • Til en som lurer
      Hei. Det var ikke jeg som fikk budskapet, men en søster i menigheten som er en virkelig bønnekvinne. Budskapet ble avsluttet med å være rede for det som kommer. Å være rede er først og fremst en åndelig stilling, men det har også i seg element av å være praktisk og fysisk forberedt. Når krig og ulykke kommer bør man være forberdt. Jeg kunne ikke tenke meg å gå disse tider som kommer i møte, uten å ha gjort forberedelser for å kunne gi barna mat og drikke i tider med krig og ulykke. I følge budskapet er vi kommet til det punkt hvor syndens beger er fylt opp. Norge hoper opp den ene synden etter den andre og få tar dette alvorlig. I dag fikk vi på dagsrevyen servert en reportsje om menn som faktisk begjærte aksept for pisking og lær. Dette ble servert i beste sendetid på NRK. Det har gått for langt.

      4
      8
  2. Norge, Sodomalandet, kan få seg en saftig smell når det braker løs.
    Bare Gud vet dag og klokkeslett

    3
    7
    • Jeg gjentar til kjedsommelighet det alle forstpr – bortsett fra de overtroiske:

      Kristendommens guddom er angivelig allmektig, allvitende og bare kjærlighet. Hans magiske egenskaper er grenseløse. Han kan skape uendelig mange varianter av perfekte verdener, han kan skape uendelig lykke og glede, og han kan tilgi alt. Ingenting er umulig for Gud. Alt er mulig. Samtidig påstås det at han har skapt denne skranglete tilværelsen og at han nå vil påføre sitt skaperverk ytterligere død og fordervelse som straff. Ingen kristne klarer å bortforklare det ondes problemer uten å dikte opp en falsk logikk.

      Det synes heller ikke å være noen sammenheng mellom lykke og velstand på den ene side og tro og gudfryktig livsførsel på den annen. Kriger rammer alle. Land med overveiende troende befolkning har mer materiell nød, utrygghet og smerte enn de overveiende ateistiske. Guddommelige vinnerlodd og guddommelig tortur fordeles tilsynelatende fullstendig tilfeldig.

      Den beste forklaringen på disse åpenbare dilemmaene er enten at den narsissistiske ørkenguden i Bibelen er feil beskrevet og forstått – eller at denne ikke finnes.

      Fint å jobbe for å unngå krig. Og fint å forberede seg på problemer. Men det er ikke fint når de dommedsgskåte tror menneskeskapte kriser og katastrofer er en velfortjent straff fra et usynlig favelvesen ingen har belegg eller bevis for, og at troende derfor selv brenner og dreper, eller godtar det, for å underkaste seg en sadistisk oldtidsgud og hans meningsløse og faktafornektende oldtidsbud.

      😘😘😘

      8
      5

Det er stengt for kommentarer.