Fem personer drept i ukrainsk angrep mot boligblokk i Shebekino i Russland

Fem sivile ble drept da ukrainske tropper slo til mot en fem-etasjers boligblokk i byen Shebekino i Russlands vestlige Belgorod-region, sa guvernør Vyacheslav Gladkov tidlig lørdag. Dødstallet steg da redningsmenn fanget flere kropper fra ruinene til boligbygningen, som delvis kollapset etter angreper fredag. Gladkov sa først at syv beboere ble innlagt på sykehus. Han skrev senere på Telegram at et kvinnelig offer hadde dødd som følge av skadene.

Også fredag ​​traff en ukrainsk kamikaze-drone en bil i landsbyen Murom nær Shebekino og drepte sjåføren, sa Gladkov. Samme dag ble en kvinne drept da en rakett slo ned i hjemmet hennes i landsbyen Oktyabrsky, mens en annen person ble innlagt på sykehus med granatsår etter at landsbyen Arkhangelskoye ble beskutt. Moskva har gjentatte ganger anklaget Kiev for vilkårlig å skyte mot byer og bevisst sikte på sivile, inkludert med vestlig levert ammunisjon. Med andre ord, konflikten og hatet mellom partene i denne konflikten fortsetter å vokse mens Norge og deres allierte fortsetter å kaste bensin på bålet.

11 tanker om “Fem personer drept i ukrainsk angrep mot boligblokk i Shebekino i Russland

  1. Putin blir dratt ut i dette mot sin vilje, det er som han får satt jern krok i kjeven ( Les bomber og granater m.m. sendt fra Nato)

    1
    6
    • Så nå synes du plutselig synd på Putin ?
      Hva er det egentlig med deg Torstein, du ønsker en krig som vil utslette vesten , du er totalt blind og døv for at det faktisk er USA som driver sitt spill mot Russland, fordi om de skal kunne opprettholde og spre sitt sodomi og samtidig være som parasitter på andre nasjoner, så må de få ett regime skifte i Russland, men dette setter Gud foten ned for og han bruker Putin/Gog ved å tvinge han ut med hele sin hær og gå en veg han ikke vil.
      Men du Torstein misforstår fullstendig, i plassen for å rope på at vesten må vende om , maner du til krig med Russland, det er det totale vanvidd, måtte Gud åpne dine øyne !

      4
      9
    • Husk at Abraham ba Gud om å spare Sodoma for vreden, selv om vi alt vet utfallet, må vi be Gud att flest mulig må vende om og søke Guds nåde gitt gjennom hans sønns offer blod !

      2
      10
    • Det er grunnleggende nødvendig for Putin og få utslettet nazistene i Ukraina. Disse var i gang med sitt folkemord i Donbass og de sa også åpent at det var nødvendig å utslette 1,5 millioner mennesker.
      Dette folkemordet ble åpent proklamert på ukrainsk tv.
      Verken Birgir eller Torstein kan benekte sannheten.

      https://www.youtube.com/watch?v=S9SOVarOFJk
      Det var tvingende nødvendig for Putin å iverksette den spesielle militæropersjonen i Ukraina. Det er en redningsoperasjon for å redde befolkningen fra utslettelse.

      2
      6
    • Så var djevelen og satans evangelist, Gjermund Klamme, ute med sine sataniske besktmyldninger igjen.

      3
      6
    • Du har helt rett broder Gjermund.
      Dypstatsskjøgens løgner begynner å kollapse og folk har begynt å se sannheten som er bak de løgner msm har presentert.
      Skjøgen har fått med seg mange, men en del er begynt å våkne og har avslørt løgn narrativet som propagandaen har pøst på med.
      Takk broder Gjermund for at du er en tydelig basun i disse tider hvor skjøgens tilhengere spytter ut sine løgner om vaksinen og konflikten i Øst.
      De vil bli avslørt og Herren vil stille dem til ansvar

      3
      8
    • Ja, søster Siri.
      Det er en åndskamp men dypstatsskjøgen vil bli avslørt og dømt av Herren. De samme forføreriske åndsmakter som virket på endel religiøse under Korona-bløffen virker nå på de samme menneskene.
      Men alt vil bli avslørt tilslutt. Guds rettferd vil bli gjenopprettet.

      Og fra Birgir Hermansen: De samme anklager og løgner som alltid.
      Han rammes av disse ord «Jes 5,20 Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!

      2
      5
    • Ja broder. Ukraina har drevet med terrorbombing av de russiskspråklige i Luhansk og Donetsk i ti år før Putin grep inn og gjorde det han skulle ha gjort for ti år siden.
      Birgir som kaller deg «djevelen og satans evangelist» støtter nazistenes brutale folkemord på befolkningen i Donbass.
      De har bombet og drept russisk-språklige sivile i en årrekke mens Vesten og de forførte vennene av Kiev regimet har sett på.
      Denne videoen viser godt hvordan Ukraina har bombet sivile på en grufull måte.
      https://www.youtube.com/watch?v=d8Gu2fYa2j8&rco=1
      Og dette appluderte Birgir Hermansen helt og fullt.

      1
      3
  2. USA og Biden regimet gir selvsagt blanke i Ukraina og alle hundretusener av unge døde på slagmarken. USA skal tukte Russland for å opprettholde makt hegemoniet sitt. Krigshisserne og krigsherskerne i Washington DC tar gjerne vesten og Europa ut i en ny dødelig «verdenskrig» for å sikre seg verdensmakten. Målet er å innføre en ny verdensorden. Folket bryr de seg ikke om. Propagandaen som de serverer og som Stoltenberg og Støre presenterer, er at Putin og Russland har ambisjoner om å angripe Nato land etter at de er ferdig med Ukraina. Men Putin gjorde det klart at de vil kun ha østlige provinser og garanti om at Ukraina ikke blir medlem av Nato. Men vesten har selvsagt bundet seg til masten og kan ikke tape ansikt. Da sender de heller verden ut i en storkrig.

    4
    4
    • Mange har latt seg lure av msm propagandaen.
      Men ikke alle. Noen ser hva som egentlig skjer og sier i fra.

      2
      4

Det er stengt for kommentarer.