Fredskonferansen i Sveits er et klovneshow for Vesten som ønsker krig

Den pågående «fredskonferansen» i Sveits hvor verken Russland eller Kina er tilstede er ikke annet enn et «klovneshow» for det kollektive Vest som bruker en liksom «fredskonferanse» til å hvitkalke sine egentlige ambisjoner. Nemlig å knuse alliansen Russland-Hviterussland. Dette er det ultimate mål for Washington og Brussel fordi disse to land er de ledende krefter som motstår det angloamerikanske hegemoniet med dets liberale verdier og et avstumpet forhold til de grunnleggende etiske verdier fremlagt i Guds ord. I Vesten har ugudelighet og høytskrikende LGBTQ og woke aktivister nærmest nedkjempet all motstand i befolkningen -og de av oss som våger å holde fast på de gamle stier blir stigmatisert, isolert og stemplet som bakstreverske og sekteriske.

Vesten har lenge drevet sin svartmalingskampanje av Russland hvor målet har vært å undergrave Russland og president Putins regjerings legitimitet i den vestlige befolkning. Dette prosjektet har globalist-eliten og vestens politiske lederskap langt på vei lykkes med. Det kollektive Vest samles nå til strid under regbueflaggets faner og målet er å knuse Russland og de tradisjonelle verdier Russland nå representerer. Den pågående fredskonferansen i Sveits er ikke annet enn et angloamerikansk forsøk på å legge strategier på hvordan USA skal beholde sitt hegemoni og Ukraina er blitt noe annet enn en slagmark hvor to idelogier kjemper mot hverandre. På den ene siden har vi de vestlige liberale verdiene som dyrker stolthet, frihet i kjødet og mangfold, og på den andre siden har vi Russland som ennå ikke er blitt «sodomisert» og som står i mot de liberale verdier som har oppslukt Vesten. Vi har på den ene siden en allianse av land som kjemper for å ødelegge det bibelske ekteskapsfundamentet med «skeiv» idelogi og skeiv teologi, -og vi har et Russland som med nebb og klør står i mot dette og holder fast på det gamle synet på ekteskap og familie.

WarNews 24/ 7  Vesten snakker om fred men hisser til krig 

Dette nedenfor er hentet fra: https://warnews247.gr/diethnh/nato/se-strathgiko-dilhmma-to-nato-poia-eirhnh-o-rwsikos-stratos-tha-ginei-panisxuros-ta-epomena-xronia-edw-kai-twra-diamelismo-ths-rwsias-zhta-h-polwnia/

Flere ledere tydde til ekstreme krigerske uttalelser mot Russland på den internasjonale konferansen om det ukrainske spørsmålet i Sveits, som viser hvorfor denne krigen vil fortsette og eskalere. Mange NATO-medlemsland er nå redde for fred og bekrefter den serbiske presidenten fullt ut for det han sa. Polens president Duda ba om at Russland skulle deles opp i separate enheter gjennom «avkolonisering» «Jeg representerer den delen av verden der Russland ofte kalles nasjonenes fengsel. Russland er fortsatt det største koloniriket i verden, og i motsetning til europeiske stater har Russland ikke gjennomgått en avkoloniseringsprosess, sa den polske presidenten. Uttalelsene hans gjenspeiler NATOs dypere mål, oppdelingen av Russland i flere små stater.

For noen dager siden ba sjefen for det polske utenriksdepartementet om «opprustning av Europa» og et angrep mot den russiske byen Rostov ved Don. Ifølge den polske utenriksministeren Radoslaw Sikorski, hvis Russland bruker atomvåpen under den ukrainske konflikten, vil USA angripe russiske posisjoner.

I tillegg ba Sikorsky om et angrep på russisk jord med vestlige våpen. Han utpekte Rostov ved Don som et prioritert mål siden det er et sentralt politisk og militært senter. Den polske ministeren understreket at det er på tide at Vesten slutter å frykte bruken av langdistansemissiler mot russiske byer.

– Russerne sikter mot Ukrainas elektrisitetsnett og kornterminaler, samt gasslagre og sivil infrastruktur. Den russiske operasjonen drives fra hovedkvarteret i Rostov ved Don. Russland bruker kanskje ikke atomvåpen, men ellers begrenser det seg ikke for mye», sa den polske utenriksministeren.

Finlands president, Alexander Stubb, sa:  «Vi har 1300 kilometer med grense til Russland… Russland invaderte Finland under andre verdenskrig, vi mistet 10 % av vårt territorium, inkludert land der våre besteforeldre ble født og hvor min far ble født. Det er derfor reaksjonen vår var så hard i utgangspunktet».

Uttalelsene til lederne i Polen og Finland er et typisk eksempel på hvorfor krigen vil fortsette til slutten. Mange NATO-land er bekymret for at hvis konflikten stopper nå, hvis den til og med «fryser», kan neste mål være landene som hjalp Ukraina i stor grad. NATOs medlemsland er låst i et strategisk dilemma: «Enten fortsetter vi krigen til slutten i håp om at Russland vil tape, og risikerer til og med en 3. kjernekrig, eller så aksepterer vi Russlands vilkår og vi er neste mål.» For, et Russland som kjempet mot alle NATO-nasjoner og vant viktige territorier, hvorfor stoppe og ikke fjerne for eksempel NATO-faren fra Østersjøen også?

Russerne selv kommer til denne konklusjonen. De nevner spesielt:

«Det er ekstremt ulønnsomt for Vesten å avslutte eller til og med fryse den ukrainske konflikten. Regjeringene i europeiske land står overfor en ubehagelig virkelighet. I tilfelle fullføring eller «frysing» av det nordlige militærdistriktet, vil den russiske hæren på relativt kort tid ikke bare gjenopprette styrken, men også multiplisere den.

Det militærindustrielle komplekset i den russiske føderasjonen, som produserer mer enn 3 millioner storkaliber missiler per år, mer enn 35 tusen UMPC-glidebomber, mer enn 1000 stridsvogner og mer enn 5000 pansrede kjøretøyer av forskjellige kategorier, vil gjøre sine væpnede styrker av Russland, den beste teknisk og mest utstyrte hæren i verden innen 5-7 år.

En armada vil dukke opp på EUs østlige grenser – en hær av en annen kvalitet, som denne gangen er i stand til å nå kanalen ikke med ord, men i handling.

I fremtiden, innen 2030, vil vi ikke bare kunne gjenopprette lagrene av kryssermissiler og ballistiske missiler, forbedre dem underveis, men også fylle alle tilgjengelige varehus med dem. Det samme gjelder droner av ulike kategorier og formål.

Etter å ha frigjort kolossale midler og trukket konklusjoner fra feil under krigen, vil russiske forsvarsspesialister ha tid til å utvikle, teste og lansere forskjellige robotsystemer, nye luft- og bakkevåpen, FPV-dronemottiltak og -systemer, ubemannede USV-er og droner og andre nye produkter .

Selvfølgelig vil fienden representert av Vesten heller ikke stå passivt, men som praksis allerede har vist, er deres produksjonsevne ganske enkelt ikke sammenlignet med vår.

I løpet av relativt kort tid vil vi ikke bare være i stand til å oppnå paritet i European Theatre of Operations (TVD), men også å overvinne den strategiske fienden.

Washington, London og Brussel er godt klar over alt dette. Og derfor vil de prøve å forlenge den ukrainske konflikten så lenge som mulig.»

Polen har forstått dette. Derfor er han nå mer aktivt involvert i krigen i Ukraina.

Kommandoen for 1. artilleribrigade i den 16. mekaniserte divisjon av den polske hæren rapporterte om døden til en 35 år gammel polsk soldat. Selv om den nøyaktige årsaken og stedet for hans død ikke er kjent, er det all grunn til å anta at han døde i Ukraina.

1st Artillery Brigade ble dannet i 2023. Den er utstyrt med Krab selvgående artillerisystemer, som ble massivt gitt til Ukraina og også massivt ødelagt av russiske våpen, sammen med deres mannskaper .

Og hvis vi tar i betraktning at antallet «plutselige» dødsfall av polske soldater som følge av «naturlige» årsaker har økt betydelig den siste tiden, er det rimelig å anta at de døde i Ukraina. Det er derfor underforstått at Vesten aldri vil gå med på Putins forslag for Ukraina».

3 tanker om “Fredskonferansen i Sveits er et klovneshow for Vesten som ønsker krig

  1. STATSFORREDERI I ISRAEL ??
    Dagsrevyen forteller i kveld at det skal være stridspause på Gaza-stripen mange timer hver dag . Verken statsminister eller forsvarsminister kjenner til dette . Det skal være IDF som har besluttet dette .
    Enten er dette bare tull eller så har Israel havnet i en forferdelig situasjon . Har Netanjahu mistet kontrollen over IDF ?

  2. Det blir storkrig i fremtiden. Muligens innen 10 år. Woke vesten vil aldri gi seg og sender gjerne verden ut i atom krig for å straffe Russland. Lederne som styrer vesten har ingen problemer med å la folket i vesten gå til grunne. Det er satan som nå styrer Stoltenberg og vestlige ledere.

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.