The DARK Origin Of Benny Hinn Ministeries EXPOSED | Costi Hinn, Voddie Baucham, Mike Winger

Benny Hinns nevø, Costi Hinn fortsetter å ta sitt oppgjør med sin onkel.

5 tanker om “The DARK Origin Of Benny Hinn Ministeries EXPOSED | Costi Hinn, Voddie Baucham, Mike Winger

  1. Sett utenfra er det tragikomisk å se hvor lettlurte folk er. Og sammenliknet med kriger og folkemord er dette ingen ekstrem katastrofe. Men vi må ikke unnskylde ugjerninger og urett med annen eller verre urett. Benny Hinn, og mange evangelister med ham, er per definisjon skurker. Ingen tvil. Så får de overtroiske krangle seg imellom om rett og gal teologi.

    Moderne avlatshandel er verken uvanlig eller overraskende. Pengepredikanter finnes også i Norge. Skal vi følge konsekvensetikken (og det er oftest smartest) er deres kyniske innsamlinger til seg selv «onde gjerninger» uansett om svindelen er bevisst eller ikke.

    Narsissistiske sjarlataner og hensynsløse bedragere finnes i mange leire. Men religion skiller seg ut. Det er antakelig fordi det er ekstra lett å lure dem som allerede er groomet i overtro på overnaturlig magi, usynlige vesener og dødsriker. Byttet er lett å fange. Møtevideoer av svovelpredikanter og dommedagsprofeter som skremmer og stjeler fra fattigfolk er nesten like frastøtende som filmer av islamistiske henrettelser og religiøse folkemord. Overgrepene går bare saktere.

    Vel, det er mye som er fælt. Burde også grøsse av for eksempel møtene mellom Putin og Kim Jung-un. For også mentalt forstyrrede og empatiløse politikere følger Hinns metode. De pakker sin egoistiske folkeforakt i fagre ord, fengende musikk, fønet hår og dress med slips. Kristenkors og nasjonalflagg kan representere mye større farer enn regnbueflagg for å si det sånn.

    😇🤪😇🤪

    5
    2
  2. …PS. Det religiøse USA faller dessverre lettere offer for «åndelig bedrag» enn andre siviliserte befolkninger. Amerikanere er som sagt vant til «alternative fakta», vitenskapsmotstand og overtro. Ja, selv bruken av ord som «falsk» og «sann» blir komisk når det er snakk om hellig overbevisning uten dokumentasjon, uten belegg og bevis.

    Dessuten, og dette er viktig: I USA er religiøs aktivitet og kirkedrift unntatt fra beskatning og ettersyn i regnskap – og dermed en gullgruve for økonomisk svindel.

    😇🤑😇🤑

    5
    2
  3. For engangs skyld er jeg enig med Aril, for det meste er det bare sprøyt det han lirer av seg, men her har han rett.

  4. Stemmer det RJ, men «vår venn» bruker det også for alt det er verdt og henfaller vel til den vanlige strofen «overbevisning uten dokumentasjon, uten belegg og bevis»….i sin andre kommentar.
    Dette gjentas nærmest i det uendelige på hans stadige «misjonsreiser» her inne. Greit det, ordet er fritt!
    For de fleste kristne er skaperverket god nok dokumentasjon og vitenskapen har vel aldri klart å finne alle «nøklene» til livet og dets opprinnelse. De har hittil ikke klart å lage noe nytt liv fra bunnen av, ikke en eneste liten levende celle som kan kopiere seg selv!
    For de av oss som er litt interessert i vitenskaps anbefales denne :

    https://www.document.no/2024/06/17/det-er-vanskelig-a-avvise-en-religios-forstaelse-av-var-virkelighet/

    2
    1

Det er stengt for kommentarer.