Katastrofal presidentdebatt for Biden -stotret seg gjennom debatten -mange ber Biden trekke seg

Nattens president-debatt i regi av CNN ble en gigantkatastrofe for Joe Biden som fremstod som stotrende, usikker og betydelig preget av aldersdemens. «Fullstendig kaos etter debatten: –⁠ Er mannen frisk?,» spør VG på førstesiden og i et annet oppslag fra VG er dette overskriften: «Biden slaktes etter debatt: –⁠ Ille å se på». Dagbladet skriver om «Amper stemning: – Kollapset
Donald Trump fortsetter med utsagn som får presidenten til å riste på hodet, mens Joe Biden anklages for å snakke uforståelig. Storavis melder om demokrater i panikk.»

Den første presidentdebatten mellom Trump og Biden ble en megakatastrofe for Demokratene og Joe Biden.  Mens en usikker og helt åpenbar redusert Biden kom med den ene usannheten etter den andre om Trump og den fredstid vi opplevde under Trump. Biden snakket utydelig, forsnakket seg, var uklar mens Trump snakket tydelig. Var offensiv, hadde en skarp hjerne og var nattens store vinner. Joe Biden på sin side var helt åpenbart den store taper i natt og kravene om å få han byttet ut vil øke i styrke. På spørsmål om krigen i Ukraina sa Trump at han ville løse den med forhandlinger mens Biden fastholdt neo-cons tesen om at Putin er en krigsforbryter som bør bekjempes om så hele den ukrainske befolkning ender i grava. Den velkjente forfatteren og YouTube personligheten Mark Dice kommenterer i videoen under nattens oldisseanse.  Demokratene er i panikk, nattens debatt var en katastofe for Biden, Demokratene, Dypstaten og msm. Bidens tid i Det Hvite Hus går definitivt mot slutten

Debatten mellom de to kan ses i videoen under

6 tanker om “Katastrofal presidentdebatt for Biden -stotret seg gjennom debatten -mange ber Biden trekke seg

  1. Ja, surret og gikk i stå for Biden, men Trump løy veldig ofte, ifølge nyhets media.
    Men ingen tvil:» Biden dreit seg ut» Når Vg, nrk innrømmer At Biden var en fiasko
    må det være sant?

    • Det var ingen stor debatt. Tidvis veldig kjedelig. Ble en katastrofe for Biden som løy seg gjennom store deler av «debatten» med debunka påstander om Trump. Biden kunnne også opplyse oss at han hadde vært i Normandie og snakket med de som falt i krigen der i 1944. Godt gjort det. Ikke så rart at mannen «vant» i tjue tjue. Han fikk jo da mange avdøde velgere til å stemme på seg.
      Mange av de anklager om sitater som Demokratene og Joe Biden har hevdet Trump har sagt er faktasjekket av Snopes og er falske. Ikke tvil om at Demokratene må ha en plan B nå. Valgjuks ala tjue tjue vil ikke virke denne gangen uansett hvor mye Biden snakker til veteraner som falt under andre verdenskrig. Natten var «middels» for Trump, men en katastofe for Biden. Vil tippe at Demokratene vil forsøke å kaste inn Gavin Newsom fra California i stedet.

      5
      4
    • Selv CNNs kommentatorer var nådeløs mot Joe Biden og kalte hans opptreden som en katastrofe. Videre at det nå er panikk i Det demokratiske partiet. En politiker mente at det her ikke er snakk om Joe Biden kan holde ut en ny president periode men om han i det hele tatt holder ut de siste syv måneder som er igjen før valget? Og at Biden ikke forstår verden. Altså han er » borte vekk» fra hvordan den politiske verden er. Den politiske virkeligheten.

      Det som i hovedsak etter min mening er farlig med denne åpenbare senile presidenten som ikke klarer å fullføre en setning, mumler og snubler er,
      1. Han er farlig for sitt eget folk fordi han slipper inn horder av illegale mennesker fra Mexico grensen som myndighetene har null oversikt over. Blant disse kan det være terrorister, kriminelle, voldtektsmenn og drapsmenn. Og mange dreper og voldtar. Og de kommer fra hele verden og kommer inn i USA via Mexico.
      2. Joe Biden er farlig for hele verdens sikkerhet fordi han ganske enkelt ikke skjønner hva han og USA er involvert i med din støtte til Ukraina. Som Trump helt riktig sa, vi er på nippet til tredje verdenskrig slik Biden opptrer overfor Russland men også Nord- Korea. Her ypper Vesten seg mot en stormakt som har flere tusen moderne atomvåpen. Og Biden har ingen som helst begrep om Russland og hvilke konsekvenser den krigen kan få for fremtiden for jordas befolkning. Bidens meget enkle og farlige tro om at hvis Russland vinner vil Putin angripe også Polen og de andre nærliggende land for å gjenopprette Sovjetunionen, det er den farlige retorikken vi hører fra alle som vil ha mere krig og ikke fred mellom Russland og Ukraina.
      Når der gjelder norske medier og spesielt NRK er det hinsides at selv CNN som tilhører og støtter Demokratene er mere kritisk til Joe Bidens evne til å fortsatt bli president enn statskanalen i Norge. Det er forøvrig en samstemt presse i USA men også i Europa som har sett og forstått at Joe Biden ikke lengre er egnet til å inneha verdens mektigste jobb. Bare ikke mediene i Norge. For hva annet var å forvente? En presse som har undertegnet lydighets erklæring med the établissement i USA og som slavisk underkaster seg ikke bare Demokratene men det såkalte politisk korrekte hylekoret i alle sammenhenger. Også i Norge. Der jattes med. En skam og en fallitterklæring for norsk presse, for ytringsfriheten og ikke minst for journalist standen som ikke eksisterer lengre i Norge. Disse er borte og en kan nesten sammenligne norske journalister med Joe Biden, de skjønner ingenting og leser fra manuskript. Ingen evne eller forsøk på å tenke. På å tørre å utfordre makta. Til å være oppriktig, Aldri! Tilslutt ser en hvor viktig en slik debatt er. Først da får verden og amerikanske velgere oppleve at landet har en president som ikke består den fysiske og mentale testen. Takk til CNN som har skjønt at Biden utgjør en fare for USA om han fortsetter. For debatten ledet av to av CNNs fremste programledere var alt annet enn rigget for Joe Biden som en kunne frykte på forhånd.

      Forrige valg var et juksevalg hvor Biden og kjeltringene rundt ham klarte å stjele valgseieren fra Trump. Jeg tror alle med IQ over romtemperaturen skjønte det da. Det var bare totalt hjernevaskede som Birgir Hermansen som var ute av stand til å se virkeligheten. Det er fordi han har latt seg forføre av msms bedrageri og tror mer på hva fakenews media sier enn på hva hans egne øyne kan se

      2
      2
  2. Begge er «håpløse» kandidater. Narsissisten og folkeforføreren mot den politiske ringreven som er ødelagt av høy alder. Ifølge partipolitisk nøytrale økonomer har riktignok begge to sørget for en ok innenlandsøkonomi selv om kun den ene har fått æren for det. Men nå fremstår de like uberegnelige og farlige for verden.

    Da gjenstår kloke støttespillere og rådgivere. Trump heller mot en mer diktatorisk, antidemokratisk og antiintellektuell ideologi der de rikeste er de aller viktigste, og enda litt viktigere enn i Bidens leir. Det er ikke uten grunn at flere mangemilliardærer sponser Trump. Det betaler seg, bokstavelig talt.

    Vel, de «dommedagskåte» vil uansett få nok å skrike opp om. Vi krisetider trives både konspirasjonsteoretikere og svovelpredikanter. 😊

    Men jeg forstår fortsatt ikke hvorfor en så ressurssterk supermakt med så mange dyktige, intelligente, kloke og ambisiøse enkeltindivider ikke klarer å samle seg om bedre folk.

    Årsaken er selvfølgelig sammensatt. Det handler nok i stor grad om kultur og psykologi. I USA dyrkes kjendiser, overtro og pengemakt mer enn kanskje noe annet sted.

    Grunnen ligger nok også i klønete politiske systemer der for eksempel enkeltpersoner betyr mer enn partiprogrammer. Demokratiet er heller ikke perfekt. Men det er skummelt at over 20 prosent av unge i det splittede USA sier de foretrekker et autoritært autokrati fremfor et liberalt og mangfoldig folkestyre.

    Den som lever for se. Og norske kvinner og menn kan fortsatt prise seg lykkelig over å leve i verdens minst ille land. Selv om vi alle selvfølgelig er knyttet sammen i ulike former for internasjonal omgang og samarbeid og blir påvirket av amerikansk politikk og det meste. De verdikonservative antiglobalistenes alternative isolasjonspolitikk er i hvert fall ikke bedre. Nei, vi trenger ikke flere Nord-Korea. Og heller ikke flere verdensledere som lefler med Kim Jong-un.

    😘😘😘

    5
    4
  3. Kandidatene bløffet, men Trump var verst…:

    Ifølge CNN kom Trump med over 30 usanne påstander under debatten. Disse inkluderer en rekke falske påstander som Trump også har uttalt tidligere.

    Ifølge kanalen er dette noen av de falske påstandene:

    At noen demokrat-styrte stater tillater at babyer blir drept etter fødsel.
    At alle, inkludert alle jussprofessorer, ønsket Roe vs. Wade-kjennelsen opphevet.
    At det ikke skjedde noen terrorangrep under hans presidentskap.
    At Iran ikke finansierte noen terrorgrupper under hans presidentskap.
    At USA har gitt mer økonomisk støtte til Ukraina enn Europa.
    At Biden planlegger å firedoble amerikanernes skatt.
    At Europa ikke tillater import av noen amerikanske biler.

    Tatt i ni feil
    Ifølge CNN kom Biden med ni falske eller feilaktige påstander under debatten. Dette var noen av dem:

    Han brukte feil tall når han omtalte to av de viktigste punktene i egen helsepolitikk.
    Han hevdet feilaktig at ingen amerikanske soldater hadde blitt drept på hans vakt.
    Han gjentok nok en gang feilaktige tall om amerikanske milliardærers skattenivå.
    Han hevdet feilaktig at arbeidsledigheten var på 15 prosent da han overtok som president.

Det er stengt for kommentarer.