Pride-markering i Oslos gater -Sodomas barn samles til massiv feiring av opprøret mot Gud

«Årets Pride parade i Oslo vil samle rekordmange organisasjoner og menneskemasser,» heter det i forkant av dagens markering av Sodoma og Gomorra samfunnet Norge er blitt. Sodomas barn skal gjennomføre det de kaller en «folkefest» for seksuelt mangfold og det Guds ord omtaler som en dyrkelse av styggedom og vederstyggeligheter. «VÆR DEG DEN DU ER. ELSK DEN DU VIL,» er slagordet FRI bruker om dagens folkefest i Oslos gater. Også den norske apostat-kirke, folkekirken eller «homsekirken» som Ludvig Nessa kaller den vil delta i dagens Sodoma parade og arrangerte i går en «regnbuemesse» til hyllest av den avgud kirken dyrker.

Avdøde sokneprest Trygve Nortvedt hadde neppe forestilt seg at den kirken han tjente så tro, hadde blitt en apostat-kirke

Den gud den norske frafallskirke dyrker er ikke den hellige Jahve, Han som er Jesu Kristi Fader og skaper av alt. Bibelens Gud og den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus og hans menighet er ikke en del av Sodoma og Gomorra paraden i Oslo. Jesu Kristi kirke som er den hellige utvalgte forsamling, Guds «eklesia» som betyr de «utkalte» som er kalt ut av verden til å være Guds eiendomsfolk tar avstand fra det som feires i Oslos gater og vi beklager at den norske kirke er på så ville veier som den nå er. Vi har en kirke som støtter styggedom, vi har en kirke som støtter den palestinske kampen mot Israel og vi har en kirke som befinner seg i opprør mot Gud. Min gamle konfirmasjonsprest, Trygve Nordtvedt ville vridd seg i grava dersom han viste hvor dypt den kirken han tjente har falt.