Bidens forsnakkelse: Kalte Zelenskyj for «president Putin»

Joe Biden innledet Zelensky`s tale på avslutnings-pressekonferansen under NATOs toppmøte  med ordene «mine damer og herrer, Ukrainas president Putin. Han så selv raskt forsnakkelsen og rettet det opp. Han talte kanskje profetisk om Putin.

Jackson Hinkle postet nylig dette på Twitter X

9 tanker om “Bidens forsnakkelse: Kalte Zelenskyj for «president Putin»

  1. Jeg tittet på vg og det var en pressekonferanse der Biden ble konfrontert med blemmen og han dro til med noen flere blemmer.
    Det som jeg registrerer er at msm nå har begynt å stille kritiske spørsmål. Det har aldri skjedd før. Og de ler av av han i tillegg.
    I en tid der man er livredd for å tråkke noen på tærne i redsel for å bli uthengt som mobber så er det spesielt at media kan utøve en slik holdning.
    Jeg er ikke fan av biden, men registrerer at det er et skifte blandt de som bestemmer at biden skal under bussen.
    Det er bestemt at han skal mobbes ut.
    Det er rimelig spesielt at det vises så tydelig all den tid biden «aldri har gjort noe galt» i sin tid som «lovlig valgt» president.
    Jeg håper vel egentlig at han holder grepet om sitt presidentskap helt til valget uten at han enten blir tatt fysisk eller psykisk livet av i sin rolle som president.
    Uansett et trist skue…..

    • Leste for en tid siden en profeti om Biden, at Jesus hadde gitt ham tid til å omvende seg, og hvis han ikke gjorde det så ville han måtte gå av med skam. Hvis han omvende seg så ville han gå av med æren i behold. Vi får se.

  2. Biden er gammal og slik er diverre livet at demens kan koma.
    Ofte oppstår då komiske situasjonar. Det ser ut som Biden begynner å forstå det sjølv,og. Då vert det vel Harris som tek over.
    Uansett ser alt ut til å gå den farlege TRUMP sin veg.
    Skrytepaven og løgnaren veit ein ikkje kva finn på. Impulsiv som få.

    • Det du nå ser skje med Biden er Herrens dom over et korrupt, livsfarlig og ugudelig regime. Joe Biden er tellet, veid og funnet for lett av himmelens Gud. Han er skyldig i alt de anklaget Donald Trump for å ha gjort. Gud er i ferd med å rive i stykker Bidens styre, dypstaten og demokratene. Vi ser nå at de ugudelige juksemakerne er begynt å spise seg selv. De var før en allianse, men gyver nå løs på hverandre. Guds dom, før rettferdighetens tjener, Donald Trump kommer tilbake til makten i USA.
      Under Trump vil USA få sin siste oppvåkning, en siste nådetid for Jesu menighet, vekkelser vil komme. Mange vil finne Gud og USA vil igjen bli et fyrtårn for nasjonene. Gjeninnsettelsen av Donald Trump vil bli som kong Josias reformasjon omtalt i 2.Kongebok.
      Herrens rettferdighet skal lyse fra Det Hvite Hus igjen en kort tid, før mørket senker seg igjen over Vesten etter 2030.
      Gud har gitt oss Donald Trump for å vise oss sin rettferdighet. Det er derfor Gud har latt Donald Trump møte den motstand og forfølgelse han har gjort. Men Herren Gud skal dømme alle som har talt foraktelige ord mot hans salvede tjenere. På samme måte som vi nå ser at Gud har reist opp president Vladimir Putin for å tukte Europa for uretten vi har begått, er Donald Trump rettferdighetens tjener for å demonstrere Guds rettferdighet.
      Gud vil tukte dere som lider av TDS. Dere går vonde tider i møte.

      2
      7
    • Du har rett Profetens røst.
      Men mange er fullstendig ute av stand til å se Guds hånd og handlinger fordi de har satt sin lit til løgnmedia.
      Gud dømmer valgjukset i 2020 valget og religiøse klovner og blindebukker som Birgir Hermansen og «Qanon» «Gransker» vil stå der med buksa nede når Gud nå avdekker sin dom over svindlerne. De avviste påstandene om stemmejuks som konspirasjonsteorier. Men disse to var ikke alene om å være forført. Store deler av den norske befolkning lot seg bedra av msm og korrupte fake news medier. Gud sendte dem en forførelse så de trodde løgnene.

      Biden var kjørt av lasset før valget i 2020 men ble loset inn som president ved hjelp av tidenes valgjuks, nå har det gått helt i stå for stakkarn.
      Men det er alvorlig, for han og Demokratene ødelegger hele vesten. Slik går det når dem stjeler ett valg og alt er bygget på løgn!
      Det kommer for en dag. Det man sår, det høster man.
      Det som er skummelt nå er 3 verdenskrig og ett svakt lederskap i USA…
      Vi får håpe og be om at det ikke eskaleres med Russland eller i Midtøsten før trump tar over…

      2
      7
  3. Overraskende, trist og skremmende at en så ressurssterk supermakt kan ha så svekkede og surrete presidentkandidater. Å rable om gudemagiske profetier og «alternative fakta» er minst like hårreisende. 🤣

    • Aravana.

      Ja, men det er mager trøst at så mange ikke bryr seg om kunnskap. Det er dessverre altfor mange som tror på «alternative fakta» og lettvint ønsketenkning.

      Men de overtroiske dyrker og tilber, bokstavelig talt, uvitenhet og selvbedrag og har vitenskapsfornektelse som ideal. 🤣😇🤣

    • Aril:
      Kunnskap er i store trekk noe noen andre har fortalt deg. De færreste i dag kan briefe med noe nytt, kun hva andre har fortalt dem.
      En akademiker tror blindt på det en lektor e.l. formidler i den tro at det han blir presentert er det ene rette. Legges det inn en feil underveis, eller noe legges til eller trekkes fra er vedkommende som skal lære seg kunnskapen brått på en sidevei.
      Vedkommende kan allikevel komme langt, men følgefeilen vil forbli.
      Og jo lenger man har holdt seg til doktrinen, jo vanskeligere blir det å slippe taket og innse at man tok eller lærte feil. Det tar så lang tid å endre hele læresyklusen så da lar vi hovmod stå for fall. Eller vi snubler videre i vår beviste uvitenhet og lar livsløgnen bli en sannhet. Selv det man ikke kan se, kun lese hva andre har skrevet for lenge siden.

Det er stengt for kommentarer.