President Joe Biden slo hardt tilbake under valgkamp-rally i Detroit i Michigan

En hardt presset president møtte fredag kveld en stor skare av tilhengere under et stor-rally i  En stor skare av Biden supportere ropte taktfast «Fire år til» og «du har oss i ryggen» når Biden langet ut mot sin utfordrer Donald Trump som han omtalte som en «løgner og straffedømt forbryter, taper og horebukk.

Det var en helt annen Joe Biden vi kunne høre fra valgkampmøtet i Detroit enn vi så under CNN debatten med Trump og fra «Big-boy» pressekonferansen under NATO møtet. Biden virket langt mer oppadgående enn det bildet massemedia har skapt av ham de siste ukene. Biden fastholder at han er demokratenes presidentkandidat og han har ingen planer om å trekke seg til fordel for Kamala Harris eller en annen kandidat. Biden virket engasjert i sin tale, fikk respons fra skaren av tilhengerne og under hans tale kunne man flere ganger høre at noen ropte «We love you Joe Biden». Harry Sisson, en 21 år gammel mediapersonlighet og støttespiller av Biden mener at Biden gjør en kjempejobb og han avviser fullstendig påstanden om at Biden er for gammel. Tvert i mot fnyser Harry Sisson av den voksende gruppen av demokrater og mainstream media som krever at Biden trekker seg

 

 

Én tanke om “President Joe Biden slo hardt tilbake under valgkamp-rally i Detroit i Michigan

  1. Det er vår Allmektige Gud som styrer det hele . Jo lenger Biden er presidentkandidat : Jo større er sjansene for at Donald Trump blir ny president i USA .

Det er stengt for kommentarer.