ANTIFA medlemmet og Biden-tilhenger Thomas Matthew Crooks stod bak attentat-forsøket på Trump

«ANTIFA»-medlem og Biden-tilhenger den stive bøddelen Thomas Matthew Crooks fra Pennsylvania var gjerningsmannen som utførte attentatforsøket mot Trump. En Trump supporter på tilhørerbenken ble drept i angrepet, og gjerningsmannen ble selv skutt og drept av Secret Service agenter. I en video han spilte inn selv sa han at han «hater Trump» og «republikanerne»

Thomas Matthew Crooks 20 ble skutt og drept av Secret Service da han prøvde å drepe Donald Trump

«Som en påstått «republikaner» dukket (eller ble vist) den kalde bøddelen Thomas Matthew Crooks, som forsøkte å myrde den tidligere amerikanske presidenten og nåværende presidentkandidat, Donald Trump, men til slutt var han medlem av «ANTIFA» og en ekstrem tilhenger av Joe Biden og demokratene. Han var en blodig bøddel fordi skuddene hans drepte minst én amerikansk statsborger mens to andre ble alvorlig skadet, en svært alvorlig,» skriver nyhetsiden ProNews. Han hadde registrert seg hos republikanerne (eller i det minste «fremsto som en «praktisk» registrering) for å kunne være på Trumps taler og være i stand til å komme nærme nok til å avfyre ​​sine drepende skudd. Med andre ord en Biden tilhenger og ANTIFA-aktivist som registrerte seg som republikaner for å få mulighet til å drepe. Spørsmålet er, var dette en enslig ulv eller en som opererte på vegne av dypstaten. Mark Dice kommenterer her nattens attentatforsøk på president Trump

 

Et spørsmål vi neppe får svar på da dypstatens representanter er eksperter på å skjule sine spor. Her forteller drapsmannen at han hater både republikanerne og Donald Trump

5 tanker om “ANTIFA medlemmet og Biden-tilhenger Thomas Matthew Crooks stod bak attentat-forsøket på Trump

  1. Ja, bare fryktelig kjempetrist! Unge mennesker radikaliseres på rekordtid. Nesten merkelig at det går an å arrangere åpne folkemøter i det våpengale og splittede USA. Landet har dessverre havnet i en fryktelig situasjon og blitt en kruttønne av splittelse, mistillit, overtro og desinformasjon. Og retten til å bære våpen er hellig.

    Men heldigvis, heldigvis overlevde Trump! Tør ikke tenke på hva som hadde skjedd ellers. Slike tragedier er noe mer enn isolerte hendelser. Konspirasjonsteoriene, i mange retninger, og hevntankene er allerede i full gang. Begrenset vold som rammer mektige personer på feil tidspunkt har antent opprør og kriger og undertrykkende lover før. Vi får håpe alle parter, myndigheter og politiske motstandere, enkeltindivider og grupper, tar til fornuft.

    Så får vi se. Kanskje til og med dette blir en vekker om hvor sårbart demokratiet og livet er. Og at alle derfor må gjøre en større innsats for å verne om det. Og at ekstremister må roe seg.

    Det er lett å tenke at et slikt angrep tjener Trumps leir stort, at han får fortjent sympati, men det er sannelig ikke sikkert å si hva som skjer når hendelsen blekner om noen uker. Det er skremmende hvor fort vi glemmer Den kristenkonservative diktarurbevegelsen som Trump både omfavner og tar avstand fra (han vil selvfølgelig trekkes flest mulig) kan også trigge en motkraft hos amerikanere med sunn fornuft. Valget er ikke avgjort. Og heller ikke fremtiden for det eksepsjonelle USA.

    😘😘😘

    7
    2
  2. Mange spørsmål bør reise seg etter dette. Hvem stod bak denne drapsmannen?
    Hvordan klarte han å komme så nær Trump med et skytevåpen?
    Hvorfor dekket ikke politiet og secret service dette taket rundt 130 meter fra plattformen der Trump var?
    Mange hoder bør rulle.
    Nå kommer en etterforskning som bør sjekke alt fra CIA, FBI, lokalt politi, Secret Service og demokratene og Biden.

    2
    6
  3. Fremtiden er mørk. Den tidligere rettstaten USA har blitt som en sovjettrepublikk.

    Tiden vi lever i er mye lik mellomkrigstiden. Men ingen husker vel denne lenger.

    Etter at de siste nazistene i Berlin var nedkjempet ble man klar over at russerne ville overta alt land på sin side av frontlinjen. Churchill var i mot dette men president Roosevelt sa han ville minimalisere problemet og lot Stalin få det som han ønsket. Egentlig håpet visst Roosevelt på hjelp fra russland for å bekjempe Japan som betaling. Trolig visste han lite om russisk kultur og politikk.

    Resultatet ble det mektige Sovjettsamvelde som støttet diktaturer og terror rundt i hele verden helt frem til dets fall.

    USA’ forfall kan resultere at de gjør som Roosevelt. Lar Europa seile sin egen sjø. Da kan krigen i Ukraina eskalere og ende med en 3. verdenskrig etter samme mønster som den 1. og 2. Bare med et helt annet resultat.

    • Angrepet mot Trump vekker utvilsomt og med rette sympati. Men den personlige tragedien kan i verste fall også bli påskuddet for brutal forfølgelse av politiske motstandere slik riksdagsbrannen ble det. Vi får håpe de mektige og velgerne har besinnelse nok til å tenke klart og rolig og ikke kjøpe lettvinte konspirasjonsteorier og fordummende overtro a la «Stop The Steal». Konspiland er et svært farlig sted. Særlig med fri flyt av våpen.

  4. Thomas Matthew Crooks var registrert republikaner.
    Er dere overrasket???

    2
    3

Det er stengt for kommentarer.