19 år gammel mann som utgir seg for å være kvinne dømt til forvaring for drapet på en biologisk kvinne som utgav seg for å være mann

En 19 år gammel biologisk mann som forlanger å bli omtalt som kvinne, er dømt til 15 års forvaring for drapet på sin «ektefelle» Oliver Ravn Rønning som egentlig er født kvinne. Den domfelte mannen er skuffet over kjennelsen og vil trolig anke dommen til lagmannsretten.

«Riksmediene feilinformerer med overlegg når de omtaler mannen som drepte kjæresten i Porsgrunn i november, som «kvinne». Den drepte var en biologisk kvinne, men omtales som mann. Kjæresteforholdet som endte i tragedie 26. november i fjor var mellom en transkvinne (18) og en transmann (22), altså en biologisk mann og en biologisk kvinne. Både den dømte drapsmannen og offeret identifiserte seg i drapsøyeblikket som det motsatte av kjønnet de ble født som. Men begge var oppført i folkeregisteret med sine respektive, biologiske kjønn,» skriver Document.no. I msm blir drapsmannen konsekvent omtalt som «kvinne» og offeret som «mann». Mainstream medias agenda er tydelig å normalisere det unormale for å frembringe aksept for en kjønnsforvirret virkelighetsforståelse i strid med hva Guds ord lærer oss.