Trump valgte katolikk som sin visepresident

Donald Trump har mandag offentligjort at James David “JD” Vance blir hans visepresident kandidat under høstens valg. Vance som blir 40 år i august vokste opp i en evangelisk kristent hjem ble for fem år siden døpt til den katolske tro i St. Gertrude Priory og valgte Augustine fra Hippo som sin konfirmasjonshelgen. Trump trosser dermed rådet fra evangeliske kristne som Steve Cioccolanti som oppfordret ham til velge seg en solid evangelisk kristen som visepresident. Trumps visepresident utvalgte var i 2016 kritisk til Trump, men har senere snudd.

4 tanker om “Trump valgte katolikk som sin visepresident

  1. Jeg klarer ikke å se noen i denne verden, som lever nå, som er i stand til å opphøye seg selv , som det Trump gjør.

    • Det er et skifte nå med Trump tilbake i føringen. Faktisk kan den tredje verdenskrig være avverget og utsatt.
      Vi så under Trumps første periode at krig var fraværende og når han kommer tilbake igjen tror jeg at det vil bli slutt på krigen i Ukraina.
      Vi har nå sett gjennom snart tre år at hele det kollektive lederskapet i Vesten ikke er interessert i fred. Når Trump gjenopptar rollen som president, vil krigen komme til sin ende.
      Trump vil fremstå som en fredsfyrste. En åndsfylt gjennoppretter av Guds rettferdighet.
      Når Trumps æra er over vil USA igjen falle inn i håpløshet, dom og mørke. Trump er en slags moderne Josias som vil reformere og gjenopprette USA som en nasjon under Gud.
      MAGA

      2
      1
    • Vi får se ..tiden vi er i taler og vitner om det motsatte .
      Men om Trump våger å slette gjeld til vanlige folk , sånn at en kan bygge opp konkurranse dyktig industri i vesten og ikke bli avhengig av å importere, men heller eksportere , så ja da er det mulig.
      Antikrist er beskrevet som en person som skal sørge for gode økonomiske tider m.m. i sin første styrings periode også at han skal være Israels beste venn m.m.
      En kan med hånden på hjertet si at under Trumps første president periode skjedde nettopp dette , men på samme tid opphøyet han seg selv på en måte som neste ikke er til tro .
      Jeg tror helvete bryter løs om Trump blir valgt til ny president, fordi han , som den rike mannen ikke vil følge Gud.

      1
      2
  2. «Trump er en slags moderne Josias som vil reformere og gjenopprette USA som en nasjon under Gud.» LOL!! Donald Trump var for Covid vaksinen! Han ga penger til Ukrania & slapp bombet en Iransk general…!! Trump er ingen Josias! Ille at Trump valgte en Katolikk som sin Vise President! Trump var super vennelig for Katolikkene!
    Den Katolske Kirke er djevelens verk! Flere bøker avslører Paven & Roma!

Det er stengt for kommentarer.