PRONEWS: Morder Thomas Matthew Crooks i offentlig utbrudd mot Trump og republikanerne

Han hadde registrert seg hos det republikanske partiet for å få identifikasjon og kunne nærme seg møtet uten å vekke mistanke. En videodokumentar har sett «lyset» av publisitet som skildrer leiemorderen Thomas Matthew Crooks (han mislyktes i å myrde D. Trump, men han drepte en uskyldig borger og skadet to andre alvorlig) i et offentlig utbrudd mot den tidligere amerikanske presidenten og republikanerne. Den demokratiske administrasjonen prøvde å overbevise publikum om at Thomas Crooks var… en republikaner! Et stort antall msm medier, deriblant avisen Dagen løp raskt med oppslaget at det var en registrert republikaner som stod bak terrorangrepet

Vi er vant med at msm opererer som flokkdyr når de prøver å etablere sine sannheter i folket. Beretningen fra et stort spekter av msm medier var raskt at gjerningsmannen var en registrert republikaner og dette inntrykket syntes å ha festet seg hos folk som i utgangspunktet er svært kritiske til Donald Trump. Men sannheten om Thomas Matthew Crooks var en helt annen. Han var en ekstrem tilhenger av Joe Biden og demokratene og med løse bånd til den fascistiske liberale organisasjonen ANTIFA. For å komme nær opp til Trump arrangement hadde han registrert seg som «republikaner». Noe som er en enkelt prosess som minner om å registrere seg som velger i USA. Imidlertid er det intet som indikerer at Crooks noensinne har uttrykt annet enn at han hater både Donald Trump og republikanerne og den konservative politikk disse står for. Imidlertid finnes det videoer som viser at mannen var en venstrevridd ekstrem «lunatic» med et brennede hat mot Trump og republikanerne.

Les hele saken fra ProNews her

 

 

 

Denne personen hadde registrert seg hos det republikanske partiet for å få identifikasjon og kunne nærme seg samlingen uten å vekke mistanke. At media i USA og Europa prøver å overbevise vanlige folk med argumenter på barnehagenivå om at denne mannen var … høyreorientert viser deres syn på intelligensen til den vanlige borger. Andre detaljer som kom frem fra attentatforsøket på president Trump er imidlertid også imponerende, ettersom det nå er klart at før Thomas Matthew Crooks forsøkte å skyte ham, var hans tilstedeværelse og hans intensjoner allerede kjent for de amerikanske sikkerhetsmyndighetene som hadde tatt over. beskyttelsen av den tidligere amerikanske presidenten og likevel stoppet de ham ikke i tide.

Trump ble reddet av Gud selv og ikke av Secret Service.

Spesielt Thomas Matthew Crooks tok frem en avstandsmåler som ble lagt merke til av en snikskytter før han «forsvant» og senere kom tilbake med en ryggsekk! Vi sier det igjen: Marksman så Crooks trekke ut en avstandsmåler for å beregne avstanden til målet og stoppet ham likevel ikke! Ifølge CBS News observerte skytterne at Crooks sjekket ut strukturen, dro ut en avstandsmåler og senere returnerte med en ryggsekk. De sier til og med at Crooks fortsatte å » forsvinne» før de klatret opp på taket. »

«En av skytterne så Thomas Matthew Crooks utenfor og så opp på taket og observerte bygningen…» rapporterte CBS. Crooks kom tilbake, satte seg ned og så på telefonen hans. På det tidspunktet tok en av snikskytterne et bilde av ham! Crooks trakk ut en avstandsmåler og skytteren sendte kommandopost.» «Gurlinger forsvant igjen og kom så tilbake en tredje gang med en ryggsekk. Skytterne kontaktet informasjon om at han hadde en ryggsekk og sa at han gikk mot baksiden av bygningen.»

Sikkerhetsoffiserer tror nå Crooks brukte et klimaanlegg for å klatre opp på taket.

Selvfølgelig blir det enda bedre ettersom det er bevis på at en politimann så Thomas Matthew Crooks mens han klatret på taket bevæpnet, fulgte ham opp på taket selv og da han ble konfrontert med Crooks truet han ham med våpen!

Politimannen gikk, gikk ned stigen han hadde brukt og fortsatte sitt… liv som om ingenting hadde skjedd. Noen sekunder senere skjøt Crooks mot Donald Trump. Vi lurer på om den myrdede amerikanske presidenten John F Kennedy hadde lignende beskyttelse og om den offisielle versjonen av attentatet hans gjenspeiler det som skjedde i virkeligheten. Her skal det understrekes at for Trump var det et attentat, men for den amerikanske statsborgeren som mistet livet var det ikke et forsøk, men et normalt drap.

 

Skrevet av Theofrastos Andreopoulos ProNews.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/vinteo-ntokoumento-o-dolofonos-tomas-mathiou-krouks-se-dimosio-ksespasma-kata-tou-n-tramp-kai-ton-repoumplikanon/