Siste nytt: Joe Biden kaster inn håndkleet -trekker seg -gir full støtte til Kamala Harris

Joe Biden har kastet inn håndkleet og dropper ut av valgkampen skriver han selv på X. Dermed har presidenten bøyd seg for presset og gitt opp kampen. USAs president Joe Biden har gitt sin «fulle støtte» til visepresident Kamala Harris for å bli valgt som det demokratiske partiets nominerte for det kommende valget. Presidenten proklamerte sin støtte på X (tidligere Twitter), kort tid etter at han kunngjorde beslutningen om å droppe ut av valget

Dermed kan det se ut som om høstens valg står mellom Donald Trump eller Kamala Harris. Det vi nå kan vente er et enormt fokus fra msm på Kamala Harris -men det kan dukke opp andre kandidater under nominasjonen i august.

7 tanker om “Siste nytt: Joe Biden kaster inn håndkleet -trekker seg -gir full støtte til Kamala Harris

  1. Ser man det, ser man det
    Det er profetert for mange år siden at det i det hvite hus skal komme inn en ond kvinne, kanskje dette nå blir oppfylt for en gang skyld.

    4
    5
    • He, he, Henrik!

      Ja, av sikkert titusenvis av deliriske hallusinasjoner, religiøs ønsketenkning, ren gjetning og profetiske drømmesyn ville det vært utenkelig om ikke en eller annen har nevnt et såpass generelt og opplagt scenario som en kvinnelig president. At hun i tillegg er ond passer perfekt med bibelens grunnleggende skepsis til og nedvurdering av kvinner 🤣

      Hver dag er uendelig rik på ulike impulser, og vi velger ut de som passer vår fortelling best – resten glemmer vi. Selektiv registrering av sanseinntrykk og selektiv hukommelse gir ikke et fyllestgjørende og korrekt bilde av virkeligheten. Men det er nyttig.

      Det er altså ikke merkelig at de overtroiske lar seg forføre av Trump.

      Så får vi se.

      Trump har sin hengivne menighet som elsker hans forlokkende løfter, fascinerende klovnerier og friske løgner. Biden har vært en viktig grunn for å stemme på Trump – og omvendt. Mange stemmer ikke FOR den ene av to svake kandidater, men MOT den andre.

      Gjetter på at mange frykter Trumps narsissistiske diktator-svermerier, hans politisk korrupte rettsvesen og formynderstat, hans planer om å svekke demokratiske institusjoner, innskrenke liberale friheter og strupe seriøse, troverdige medier i en tid av falske nyheter, desinformasjon, underholdende sensasjoner og konspirasjonsteorier.

      Men gjetter også på at det kristenkonservative og kjønnsdiskriminerende USA har vanskelig for å godta en kvinne på toppen. Rasistiske velgere vil dessuten kunne føle at Kamala Harris ikke «arisk» nok.

      Det er nok størst sannsynlighet for at Trump vinner. Men Harris er en tøffere motstander enn Biden.

      😘😘😘

      5
      5
    • Westgut!

      Mange bekymrer seg for de antidemokratiske tiltakene som Trump og hans nasjonalkonservative støttespillere har sagt de ønsker å gjennomføre. Det gjelder for eksempel å erstatte dagens politisk nøytrale byråkrater, lærere og dommere med lojale folk som gjør som Trump, «diktator for én dag», ønsker og ikke nødvendigvis som regelverket sier. Det har vært tvil om en politisk »dypstat» eksisterer. Med Trumps politisk utvalgte embedsfolk og andre blir det ikke lenger det. De fleste kvinner er dessuten bekymret for at deres borgerrettigheter skal begrenses dersom det teokratiske mannsregimet i «The Handmaid’sTale» blir det ytterste ideal. For ikke snakke om konsekvensene av all makt til klimafornektere, våpenkremmere og «alternative fakta».

      Men like mange amerikanere som elsker frihet, mangfold, rettferdighet og anstendighet, bekymrer seg for hva som ville skjedd dersom Trumps leir ikke vinner. Trump rabler fortsatt om at forrige valg ble «stjålet», selv om alle rettssaker om valgfusk har fastslått det motsatte. Slik har han hisset til opptøyer og splittelse, om nødvendig med vold, og beviselig antent en dødelig storming av demokratiet fra en våpengal bevegelse som er vokst opp med overtroen på at verden er svart-hvitt.

      Så dette blir spennende. Kanskje det kommer nye overraskelser som vekker befolkningen og forener alle gode krefter? Mens noen lengter etter kollaps og dommedag, ønsker andre å møte utfordringene for fremtidens generasjoner med fornuft og klokskap. Vi håper det beste og frykter det verste.

      😘😘😘

      6
      1
  2. …og i dag møter han Netanyahu der de bl.a. skal diskutere frigjøringen av gisler i Gaza.

    Biden og flere kan si tydeligere hva de mener om Hamas m.fl. palestinere som kidnapper små barn -som nå har sittet i fangenskap i nærmere 10 mnd.

    Ja… hvordan SKAL ikke disse feigingene en gang lide for hva de har gjort…

    Det er jammen meg ikke mange palestinere som ikke støtter denne simpleste, feigeste, syke handlingen.

    https://youtu.be/1aIyZnFbOu0?si=_e6csT4AVpfjXFVw

    2
    2

Det er stengt for kommentarer.