Omfattende strømbrudd i Paris -byen er i totalt mørke

Store deler av Paris er rammet av strømbrudd i et angrep mange tror er et hackerangrep

 

13 tanker om “Omfattende strømbrudd i Paris -byen er i totalt mørke

  1. » Kristne, kom ut og stem, bare denne gangen. Om fire år, hvis dere stemmer på meg i november, vil dere ikke måtte stemme igjen. Da kommer vi til å ha fikset alt så bra at dere aldri behøver å stemme, sa Trump mot slutten av et valgmøte fredag for kristne, Believers Summit, i West Palm Beach nær ekspresidentens Mar-a-Lago-hjem»
    —————————–
    Donald Trump vert nok denne farlege mannen som sviktar Israel på slutten.
    Som Salmane 55 fortel oss vil han svikta sine beste vener.
    Israel har stor tillit til USA og deira støtte.
    Arthur Pink skreiv i 1929 om han.
    https://biblebelievers.com/Pink/antichrist06.htm
    THE BLOODY AND DECEITFUL MAN.
    «Thou shalt destroy them that speak leasing: the Lord will abhor the Bloody and Deceitful Man» (Psa. 5:6). The Psalm from which this verse is quoted contains a prayer of the godly Jewish remnant, offered during the Tribulation period. In proof of this assertion observe that in v. 2 God is owned and addressed as «King». In v. 7 intimation is given that the Temple has been rebuild in Jerusalem, for turning away from it when it has been defiled by «the Abomination of Desolation», the remnant say, «But as for me I will come into Thy house in the multitude of Thy mercy: and in Thy fear will I worship toward Thy Holy Temple». While in v. 10 we find them praying for the destruction of their enemies, which is parallel with Rev. 6:10. It is during that time the faithful remnant will exclaim, «Thou shalt destroy them that speak leasing: the Lord will abhor the Bloody and Deceitful Man».
    The Bloody and Deceitful Man views the Antichrist in relation to the Jews. In the earlier stages of his public career he poses as their friend and benefactor. … But a few years later he comes out in his true character. His fair speeches and professions of friendship are seen to be false. He breaks his covenant (Psa. 55:20) and turns upon the Jews in fury. Their benefactor is now their worst enemy. The protector of their interests now aims to cut them off from being a nation in the earth (Psa. 83:4). Thus is he rightfully denominated by them «the Bloody and Deceitful Man».

    https://biblebelievers.com/Pink/antichrist10.htm
    «The words of his mouth were smoother than butter, but war was in his heart: his words were softer than oil,……

    2
    2
  2. Det å slå ut kraftforsyningen er russerne eksperter på . En pensjonert russisk general som står president Putin meget nær : Fortalte om å slå ut kraftforsyning samt skyte ned GPS-satelitter om russerne kommer i krig med Vesten .
    Frankrike er en fiende av Russland og de har truet flere ganger med å sende sine soldater inn i krigen som pågår mellom Ukraina og Russland . Så her lukter det » russer-taktikk » også hva gjelder sabotasjen mot den franske jernbanen .

    • Jo, sannsynligheten for at Putin står bak sabotasjen er stor. KGB-veteranen hater nemlig at vestlige demokratier stopper hans planer om Lebensraum.

      Diktatoren i Kreml doper nå økonomien i det korrupte kleptokratiet slik den russiske staten dopet sine idrettsutøvere, med 30-40 prosent av alle offentlige midler til krig. For Putin utøver sin frie vilje narsissistisk og hensynsløst. Og han har drillet sine krigere i ekstremistisk propaganda, offentlige likvideringer og utenlandsterrorisme. Bare slik kan han fortsette å lure fellesskapet for verdier.

      Likevel er det «sanne kristne» som mener at homofil kjærlighet er mye, mye verre enn statsterrorisme og menneskeslakt. Det har angivelig deres «kjærlige» guddom bestemt.

      Forstå det den som kan.

      😇😜😇

      4
      6
    • Enig. Kanskje slike hendelser ikke er prioritert for media her i Norge. Det passer kanskje ikke agendaen eller er viktig nok? Jeg så nyheten trendet i går kveld og natt på X og ser at det er nok av bevis på at det har skjedd. Årsak? Guds hånd? hackere?

      5
      1
    • Det er veldig varierte og vage tilbakemeldinger på dette.
      Noen påstår at det er blackout over hele Paris mens noen poster bilder og videoer at det er lys i gater og hus.
      Det er litt rart hele greia.
      Seremonien var mildt sagt en styggedom av dimensjoner.
      Blir spennende å se når de damekledde psykisk syke setter opp et tilsvarende stykke og mobber Mohammed og islam.
      Nei vent, det er bare Jesus og kristne som skal mobbes i stykker. Sånn var det ja. Noe med motstand, det tør vi ikke…….

      5
      5
    • Ja, Aravana, jeg tenker Jahve ble hellig vred over alle livsglade lyder, farger og bevegelser? Huttetu for styggedom! Skal se ørkenguden må tukte sitt perfekte skaperverk for å vise sin uendelig omsorgsfulle kjærlighet? Snart kommer det nok flere pestilenser og problemer, krakk og krig, slik at alle arme syndere lærer å underkaste seg og lystre krigsgudens slavemoral! Og ve den som legger skylda på skaperverkets herre! All styggedom, nød og elendighet er vår egen skyld. Kanskje Seinen vokser til en ny syndeflod! Her må strammes opp, her må likvideres! 🤣😂😜

      6
      4
    • Voksent som vanlig Aril.
      Et omtenksomt dypdykk under overflaten med nytt omfattende ordforråd. 👍🏻👍🏻

      3
      2
    • Aril :
      Som offiser i Hæren har jeg måtte våget mye gjennom mange år . Selv har jeg også blitt skadet .
      Men jeg hadde aldri våget å oppføre meg slik du gjør ved dine skriverier på denne nettsiden
      Denne latterliggjøringen din av kristendommen og oss kristne går bare ut over en person : Aril . Bare vent og se – om du ikke snarest vender om !

      5
      2
  3. Mitt inntrykk av den såkalte Aril: En sleip fiende av kristenheten, godt ordforråd osv;men som det heter, «ennu er det håp»

    2
    2
    • «Kristenheten» er blitt til så mangt og merkelig, Den er ikke alltid slik Gud hadde ment den skulle være Aril har hatt rett i en del han skriver om visse ting. ( og sett fra hans synspunkt så har han hatt «rett» i det aller meste han skriver)

      Gud er full av omsorg, og rettferdig. «Kristenheten» er ofte ikke.

      Jeg ser ikke på Aril som en fiende. Han har mere respekt for mennesker enn visse andre her inne har. Men han sier klart ifra når det går over stokk og stein. Det er mye meg og han ikke er enig i, det sier seg jo selv. Men han er en av flere interessante mennesker som jeg setter pris på.

      Det er flere ting jeg skulle ønske at han ikke hadde skrevet, men det er dessverre verre fra «kristne» her inne.

      Hvor har han vært sleip?

      Om jeg ville hatt mulighet til å kjenne savn i himmelen (som det Ifølge skriften ikke blir) så ville jeg savnet Aril om han ikke dukket opp. Veldig.

  4. Huff og huff! Dere har selvsagt helt rett. Jeg blir mye krassere og mer ufin enn både dere og jeg liker.

    Ja, det er dessverre skremmende lett å bli for hard og ufølsom i skriftlige kommmentarfelt der vi møtes anonymt eller som fremmede uten kropp. Jeg liker det ikke: «For det gode som jeg vil, gjør jeg ikke, men det onde som jeg ikke vil, det gjør jeg.»

    Vel, noen snakker om dårlig kontrollfunksjon i frontallappen. Jeg tror jeg deler den skjebnesvangre tilstanden med flere andre skribenter her 😉

    Men historiene om gudenes straffedommer skremmer meg ikke. Til det er de rett og slett ikke pålitelige nok. Slik jeg ikke lenger er redd for det usynlige monsteret under sengen, udyret jeg som liten opplevde nærværet av, ektefølt i hjertet som bare det.

    Dessuten: Ville påstander sagt i fullt alvor og med stort engasjement, vekker også andres følelser. Det er kjempefint med uskyldig barnetro om å være god. Det er idealer de fleste har. Men rabling om psykisk syke i dameklær og at fiender fortjener atombombing, skaper motbjeff 😉

    For det er dessverre mange som bruker sin tro/overtro til å forsvare ugjerninger. Dette gjelder også stemmer i det velinformerte Norge. Og denne religiøse fordømmelsen av annerledes mennesker og denne konspiratoriske forakten mot politiske motstandere smitter. Slik er dynamikken i en samtale. Temperaturen stiger.

    Så beklager til alle for at jeg er for hard i klypa! Folk må gjerne forklare mysterier og uløste gåter med overnaturlig magi hvis det trøster urolige sinn! (Men jeg må dessverre gjenta at å være bombesikker på at ingenting kan oppstå av seg selv eller på uforståelig vis, men godta blindt at Gud har skapt seg selv eller alltid vært til, se, det er haltende logikk. Man skyver bare bevisbyrden og problemet fra seg.)

    Men altså: trykk skaper mottrykk. Så på samme måte som fanatikere høylytt vil skremme folk til å følge religiøse livsregler som fører til unødvendige problemer, klarer jeg ikke å la være å rope et høyt varsku om farlig tankegods som ikke er sikret i noe som helst.

    Så får vi se.

    PS. Kanskje Abrahams stormgud har overstyrt min frie vilje og herdet mitt hjerte slik han gjorde med farao? Kanskje de ikkefysiske åndene med sine tryllerier kan påvirke den konkrete hjernekjemien min og også gjøre meg vennligere? Jeg håper det!

    😘😘😘😘

    6
    1
    • PS.

      Må også beklage spesielt til Aravana som savner konkretiseringer og klare svar på tilværelsens utallige gåter. Det gjør for såvidt også jeg. Men alternative fakta og bibelsitater som bevis, det duger ikke. Dessverre og heldigvis.

      Og beklager til Rune Lye som jeg ikke klarer å gjøre meg forstått overfor. Heller ikke denne gangen. My blame. Mea culpa.

Det er stengt for kommentarer.