Tyrkias president Recep Erdogan truer med å invadere Israel for å støtte Palestina

Recep Erdogan fremstår som en fiende av den jødiske staten. (Foto You Tube)

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan truer med å invadere Israel til støtte for palestinerne. «Vi må være veldig sterke slik at Israel ikke kan gjøre disse tingene mot Palestina,» sier Erdogan, en av de mest bitre kritikerne av Israel på den internasjonale scenen, med henvisning til krigen mot Hamas i Gaza. Dette i følge den israelske avisen Times Of Israel. Tyrkia som ligger nord for Israel og som mange kristne mener kan være Gog i Magogs land er en av de mest innbitte fiender av den jødiske staten.

«Akkurat som vi kom inn i [Nagorno-]Karabakh, akkurat som vi kom inn i Libya, kan vi gjøre det samme mot dem. Det er ingenting vi ikke kan gjøre. Vi må bare være sterke.» Tyrkia er medlem av NATO, som inkluderer USA, Canada, Storbritannia, Tyskland og andre nære israelske allierte,» skriver Times Of Israel videre. Recep Erdogan hvis fulle navn har tallverdi 666 i følge gematria kan i følge profetigranskere være en kandidat til å være Gog eller og Antikrist.

 

Én tanke om “Tyrkias president Recep Erdogan truer med å invadere Israel for å støtte Palestina

  1. Tyrkia skal invadere Israel sammen med flere andre land – under GOG-krigen – forteller Skriften .Så Erdogan har sine ord i behold . Da vil de få en stor overraskelse når Herren lar det regne ild og svovel over dem – akkurat som i Sodoma og Gomorra . Denne dagen nærmer seg med stormskritt – mener jeg .

    5
    3

Det er stengt for kommentarer.