Katastrofe for Kamala Harris -Bare 68 personer kom til valgrally

Korrupte media og meningsmålinger forsøker nå å poppe opp Kamala Harris slik at folk skal tro at hun har en sjanse til å vinne høstens valg. Under et valgkamp-arrangement i Philadelphia møtte hele 68 tilhengere opp, mensTrump samler store skarer. Msm forsøker å fortelle oss at de to kandidatene står svært jevnt og målinger skal angivelig vise dødt løp. Men har vi sett dette før? Ja. Under valgkampen i 2020 kunne vi se Biden samle en håndfull mennesker til sine valgkampmøter mens Trump samlet titusenvis. Og likevel forteller de oss at Trump tapte og Biden vant stort.Vil historien gjenta seg? Vil de også i år manipulere og jukse med valgstemmer for å sørge for at Trump taper valget?

For husk, du må fornekte det du kan se med egne øyne og blindt tro hva msm og systemet forteller deg og ikke stille et eneste kritisk spørsmål.

4 tanker om “Katastrofe for Kamala Harris -Bare 68 personer kom til valgrally

  1. Morsomt og interessant! Det er selvfølgelig umulig å slå underholdningsartisten og superkjendisen Donald Trump i medieoppmerksomhet og antall fans. Han er historisk suveren i den rollen! Et imponerende naturtalent i kommunikasjon.

    I europeisk tradisjon betyr partiprogrammet og sakene mer enn kandidaten. Så ikke i USA. Harris har skapt begeistring hos mange, men provosert minst like mange. Nå gjelder det å kapre de usikre velgerne som ikke har bestemt seg. Der har det blitt sagt at Trump og Biden var hverandres beste stemmesankere i velgergruppen i midten. Altså at mange valgte Biden bare fordi man mislikte Trump – og omvendt. Det gjelder også for Harris.

    Så får vi se hvordan det går med valget. Selv om Trump leder stort, er seieren ikke absolutt garantert. Uforutsette hendelser har skjedd før. Men skummelt å tenke på hva som skjer om republikanerne IKKE vinner – særlig hvis demokratene får knapt flertall.

    Ja, så får vi se om Trump blir diktator for en dag og dette blir det siste presidentvalget i USA slik han har lovet de kristne. Blir også spennende om han vil fengsle, og kanskje henrette, politiske motstandere som han så lenge har mast om, og om han vil frigi dømte venner.

    Når i tillegg trygge aborter og pornografi blir totalforbudt, vil kanskje den kristne guden premiere amerikanske slitere med nasjonale velsignelser, billigere bensin, flere våpenog færre naturkatastrofer? Kanskje ideologisk lojale dommere og byråkrater kan snu skuta og stramme inn miljøkrav, demokrati, borgerrettigheter og likestilling. Og kanskje pengestøtten fra Big Tech-milliardærene gir dem skattelette. De påstår at de trenger det sårt.

    Amnesti og lavere beskatning vil dessuten tjene Trump og hans klan også. Han er en martyr og et offer som har blitt behandlet mer urettferdig enn noen annen i historien sier han. Og man er seg selv nærmest.

    😘😘😘

    6
    3
  2. …Litt usikker på om Trump og hans politikk vil føre til en roligere verden.

    I så fall passer det kanskje dårlig for de dommedagskåte som utålmodig gleder seg til endetidsslaget, Jesu annet komme og tusenårsriket?

    Kjør debatt!

    🥳

    2
    2
    • «Kjør debatt»…
      Takk Aril😊 (du kan snart alle endetids-begreper i hele Skriften)
      Men med meg som starter debatt så blir det enten et lurveleven med Kikki, Randi, bergensere og andre som ikke tåler at jeg er så happy🦦 fordi jeg VET at jeg skal slippe unna trengselen.
      ….eller så blir det tyst som i graven😁

      Det er god grunn til tenke at det kommer til å bli ROLIGERE med Trump, siden han ikke drev å kriget sist gang heller. Han drakk heller te med Putin og Kim Jong Pung og stengte ned dasser med «Hen» på. (eller jeg husker ikke om han egentlig gjorde🤔 Ikke så viktig. Uansett så hadde han i hvertfall veldig lyst da)

      Jeg tror egentlig ikke at det blir roligere med Trump, men det blir nok alt annet enn Trump sin skyld.. De kriger overalt.
      Han får sikkert slutt på noe av det.

      Overtar Kamala så blir det i hvertfall urolig i verden. Hun er ikke noe bedre enn Biden.

      Det dreier seg jo heller ikke først og fremst om Trump, men om Israel. Og dette forstår Trump litt mer enn andre.
      (Hvor mye av det, er jeg usikker på.) Israel skal gjennom en tøff tid.

      Når det blir som aller tøffest for Israel etter 3,5 år med antikrist, er ikke vi kristne lenger på jorden. (Det har vi heller ikke vært de nevnte 3,5 år)
      Det er INGENTING som nå lenger hindrer bortrykkelsen, det kan skje i natt eller om år.

      Det er kun Jesus som kan skape fred på jord. FREDSFYRSTEN. Kongenes Konge og Herrenes Herre.

      Gud er ikke ferdig med Israel. Han griper inn til slutt. De land og mennesker som rører ved Israel skal bøye seg For Kongenes Konge Herrenes Herre til slutt -når han står på Oljeberget. Tenkt det! Alle andre skal også måtte bøye seg. Selv om DET ikke redder dem.

      Det finnes bare en Gud. Den Gud som OL har turdt å trampe på nylig. De hadde ALDRI turdt å gjøre noe lignende med islam. Alle vet at de ALDRI hadde turdt å vise frem noe som skulle forestille f.eks. Muhammed og hans 6 års gamle kone Aisha. Discusting…

      Enhver kristen står med Israel. Det betyr ikke at vi er enig i alt der.

    • Kjære Simone!

      Nei, sikkert lurt å unngå debatt.

      Men jeg synes bare det er interessant hvordan endetidsdrømmerne tenker når de lengter etter det egentlige og perfekte livet etter døden. Skal de kjempe for en bedre verden her og nå – eller skal de vil fremskynde kollapsen? Selvmord er blasfemisk synd for noen, mens andre takker når unge martyrer kommer hjem til Gud. Og det kan synes som om mange forventer og lengter etter sammenbruddet.

      Vel. Personlig håper jeg at menneskene aktivt prøver å avhjelpe nød og lidelser istedenfor passivt å vente på at usynlige ånder skal rydde opp.

      Israel, ja…

      Ser at mange ultraortodokse jøder er hatske antisionister som venter på at deres Messias skal erobre Israel for jødefolket. De mener at en statsdannelse konstruert av verdslige politikere er ugudelig vranglære.

      Men alt er i forandring. Også religiøs tro. Tilbedelse av kananittenes overlegne stormgud i oldtiden har utviklet seg til kristendom og islam. Siden har forestillingene foldet seg ut i hundretusenvis av forgreninger og forsamlinger.

      Den moderne tanken om en bortrykkelse før trengselstiden skal ha oppstått i England for nesten to hundre år siden. Tidlige kristne samfunn hadde helt andre syn på de siste tider. Ideen om en opprykkelse er i dag nokså utbredt i USA. Tradisjonelle romersk-katolske og østortodokse kirker avviser en slik tolkning av tekstene.

      Ja, det er nok å spekulere i og gjette på for alle som vil. Og nok å debattere. Selv blant endetidssvermerne som tror de skal flyve til himmels, er støynivået høyt når de kjegler om detaljer.

      Den som lever får se. Som sagt.

      Uansett: Alle uklarheter i Bibelen, alle tolkningsmuligheter, all religiøs forvirring, de titusenvis av sekter og samfunn som krangler og kriger, og milliarder av individuell personlig tro, burde vekke, om ikke skepsis og tvil, i det minste litt undring.

      For det store mangfoldet av religiøse som med hellig overbevisning hevder at deres trosvariant er den eneste rette, styrker ikke akkurat påstanden om en omnipotent Gud som vil menneskenes beste. En evig uforanderlig, allvitende og allmektig guddom som ønsker at alle skal forstå budskapet og komme til riktig konklusjon, en slik guddom bør kommunisere tydeligere. Fryktelig trist og urettferdig å bli kjent i døden for å ha valgt feil livsvei, når skiltingen var så rotete og kartet ikke stemte med terrenget. Hm. Jeg har vel sagt dét noen ganger òg. 😉

      😘😘😘

      4
      1

Det er stengt for kommentarer.