Evangelist Gjermund Kvamme: «Må vi be om Guds beskyttelse for våre og at de som drives av krigslyst får over sitt eget hode den ondskap de utenker mot andre!»

Evangelist Gjermund Kvamme maner nå til at vi må be om beskyttelse for våre og be mot de som drives av krigslyst. Bakgrunnen for at Kvamme oppfordrer til bønn er det faktum at Norge er dypt innvolvert i den vestlige proxykrigen mot Russland i Ukraina. I dag, torsdag tok Gjermund til Facebook for å spre sin oppfordring til bønn og skrev dette: «Må vi be om Guds beskyttelse for våre og at de som drives av krigslyst får over sitt eget hode den ondskap de utenker mot andre! 🙏 For det spillet Norske myndigheter nå lar seg bruke til vil gå utover land og folk om dem ikke vender om! Først var Norge med på å sprenge den Russiske gassrør leveransen til Europa. Nå virker det som Norge også har latt seg bruke til terror angrep mot Russland i Murmansk,» skriver Kvamme og viser til det «ukrainske» angrepet mot et russisk fly på en base bare noen få mil fra norske-grensen. Mange eksperter tror at dronen ble skutt opp fra Sverige, Finnland eller kanskje også Norge.

Thioralf Gilbrandt hadde neppe stilt seg bak hylekoret som hisser til krig mot Russland

Og evangelisten fortsetter: «Selv om det bare var ett fly som sto på bakken som ble sprengt er det jo å regne som ett militært angrep fra Norge om Russland finner ut at drone ble sendt fra Norsk territorium. Minnes Thoralf Gilbrrandt  siterte om Russland. Den Russiske bjørnen sover. La den sove. Virker som Norske globslt styrte myndigheter gjør alt de kan for og ikke bare vekke bjørnen men starte krig med den. Mange Nordmenn gir utrykk for det samme at de ønsker krig med Russland. Men når Nordmenn hisser til hat og krig vet dem ikke hva lidelse dem risikerer å få over seg. Men det skjer fordi løgn propagandaen om Russisk ondskap sammen med løgn proppaganda om Russisk militære svakhet har gjort mange i Vesten og i særdeleshet Norge hovmodige. Myndighetene likeså som nok stoler på at de kan bli fraktet ut til sine «sikre» steder når bombene faller. Men den gamle hellige boken har altid vist seg rett om også at hovmod står for fall!»

11 tanker om “Evangelist Gjermund Kvamme: «Må vi be om Guds beskyttelse for våre og at de som drives av krigslyst får over sitt eget hode den ondskap de utenker mot andre!»

  1. Bønner er dessverre kun mentalhygiene for de bedende. Dessverre ikke stort annet.

    Nei, tilværelsens utfordringer blir ikke mindre kompliserte, og løsningene ikke bedre, om vi også blander inn overtroen på usynlige åndsmakter og guddommelig magi. Det viser ikke minst den hellige krigen mellom palestinere og jøder om retten til en steinhaug i Jerusalem, slik historiefomidleren Harari omtaler Tempelhøyden.

    Putins kleptokratiske krigsmakt Russland er Kvammes og flere kristenkonservatives store forbilde i kampen mot det umoralske Vesten der demokrati, frihet og livsufoldelse vurderes høyere enn angrepskrig og likvideringer. Men også Putin har sans for «mangfold». Han henter våpen og moralsk støtte til sitt propagandaregime fra så ulike autokratier som Nord-Korea, Kina og Iran.

    Stakkars folk i alle land.

    😘😘😘

    8
    9
    • En ting er helt sikkert Aril, og det er at denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne , noe du Aril bekrefter til fulle .

      7
      7
    • Enig med deg, Rune Lye; Jeg er langt fra så vis og klok som vi skulle ønske. Men å tro at kunnskap er dårskap er heller ikke det vi ønsker. Blind barnetro, vitenskapsfornektelse og «alternative fakta» er aldri bedre enn våken fornuft, sunn skepsis og evne og vilje til å endre oppfatninger når vi får nye erfaringer. Uansett hva oldtidens ørkenfortellinger hevder.

      😘😘🥲

      7
      5
    • Helt korrekt Aril , synd at du mangler denne evnen , måtte Gud gi deg den !

      6
      6
    • Aril.
      Der bommer du så det suser.
      Bønn er ingen mentalhygiene.
      Det er beint fakta at bønn forandrer og endrer.
      Har selv hatt en relativt problematisk ting i mitt liv som ingen kunne løse.
      Det ordnet seg kun med bønn til Jesus.
      At du mener det du gjør får bli din sak, men det er like mye sannhet i utsagnet ditt som at du ikke blir våt om du står ute i regnet.
      Så slutt å fjase rundt med påstander du ikke har antydning til greie på.

      1
      1
  2. Od DET kommer fra satan og djevelens evangelist. Han som var SÅ glad og fornøyd at ruzzernaziguden hans, Vladolf Putler, invaderte Ukraina, at han delte RUZZERNAZISANGER på facebooken sin, og brukte ruzzernaziguden sin, Vladolf Putler, som profilbilde på facebooken. En krigshisser DELUXE.

    4
    8
    • Birger Hermansen

      Jeg må nesten le. Vi forstår poenget ditt, men formen blir komisk i sitt overdrevne engasjement.

      😘

      Rune Lye har personlig kjærlighet til Russland, og det er hyggelig og fint. Men å godta, helt uten forbehold eller kritisk skepsis, alt den politiske ledelsen til enhver tid gjør, er noe ganske annet.

      Økte enkepensjoner er vel og bra for dem det gjelder. Men korrupsjon og juks, enten det gjelder Putins oligarkvenner som må betale politisk avlat til sin mafiaboss, eller det gjelder doping av idrettsfolk i den nasjonalistiske propagandaens tjeneste, vel, det er ikke vel og bra.

      Putin fengsler opposisjonen og forbyr fri presse, likviderer motstandere åpenlyst og hyller mordere som nasjonale helter. Han sprer statlig desinformasjon og voldspropaganda som demoniserer demokratiske verdier og frihetsidealer i vesten. Gjennom trusler og fristelser har han endret lovverk for å kunne sitte som en tsar på livstid. Han ødelegger verdensøkonomien gjennom en aggressiv angrepskrig som ofrer hundretusenvis av mennesker og som samtidig overstimulerer innenlandsøkonomien ved å bruke 30 til 40 % av statens midler på hensynsløs terror. Putin inngår forsvarsallianser med blodige og spinnville diktarurer som Iran og Nord-Korea. Og så videre.

      En mafiastat kjennetegnes av å kjøpe seg stemmer gjennom korrupsjon, løgn og desinformasjon. Metoden benyttes nettopp fordi den virker. De som godtar ulovligheter og galskap, får sin belønning, sine fordeler. Klart det virker. Det er også klart at en leder i et stort land med nødvendighet også tilfører positive verdier.

      Selv om Rune Lye og Gjermund Kvamme støtter Putin i ett og alt, er de, I likhet med hans politiske motstandere og fiender, selv eksempler på Putins ofre.

      Ja, det er mange limpinner å gå på.

    • Aril , jeg mener Putin er Gog , så å si at jeg støtter Putin og ett og alt er å dra hva jeg sier ut av konteksten det blir sagt i .
      Men etter alt hva jeg har skrevet om dette temaet her inne, så forstår jeg at både du Aril og Birgir er så hjerne vasket av vestlig propaganda at vet hos dere er fulstendig stengt ned .

      0
      5
    • Vår alles kjære Rune!

      Du har rett nok en gang! Jeg var for rask på labben, altfor unyansert og blandet kortene. Beklager at jeg tilla deg meninger du ikke har..

      Du har også rett i at jeg er sterkt påvirket av de nyhetsmediene og de forestillingene jeg omgir meg med. På samme vis som mange er marinert i overtro. Vi er alle barn av vår tid, vårt miljø og vår kultur.

      Det er uansett ikke godt å si noe helt sikkert om Putin.

      Kanskje skurken i Kreml er en av barbarene i nord som ørkenfolkene så for seg? Kanskje han er en gjenfødt farao?Kanskje han er en øgle fra en fremmed planet? Eller den nye Messias uten at noen ennå har forstått det? Noen håper, noen frykter. Mange venter.

      Ja, det er mer enn nok av muligheter om vi åpner den store kjellerlemmen og slipper ut alle fantasier fra dypet.

      Personlig tror jeg vel Putin først og fremst er seg selv.

      God helg fra selveste Aril!

    • …PS. Må legge til følgende lille rettelse eller presisering, et hovedpoeng som glapp:

      «Personlig tror jeg vel Putin først og fremst er seg selv. Også han påvirket av sin tid og omgivelser.»

      😘

    • Du må feile noe i hodet ditt Birgir slik du skriver.
      Enten er det den onde Nabals ånd som lever i deg ellers må du ha en slags psykisk sykdom.

Det er stengt for kommentarer.