Tyrkia setter NATOs informasjons-samarbeid med Israel på vent -Erdogan la ned veto

Tyrkias mektige president Recep Erdogan skal gjennom å nedlegge et veto mot NATOs informasjonssamarbeid med Israel ha sørget for å pause NATOs partnerskaps samarbeid med Israel som en reaksjon på at Israel har likvidert Hamas politiske leder. «Tyrkia la ned veto mot samarbeidet mellom NATO og Israel og sa at alliansen ikke skulle samarbeide med Israel som partner før konflikten i Midtøsten er over, sa Brussel-kilder. Dette i følge det greske ProNews.

Dette er en stor suksess for Ankara som dermed avskjærer NATOs informasjonsflyt til Tel Aviv, i hvert fall på alliansenivå. Israel har NATO-partnerstatus og har dyrket nære forbindelser med den militære alliansen og noen av dens medlemmer, spesielt dens største allierte, USA. «Tyrkia har nedlagt veto mot alle NATO-engasjementer med Israel, inkludert felles møter og øvelser, og anser Israels » nedslakting » av palestinere i Gaza som et brudd på NATOs grunnleggende prinsipper.» Denne nyheten er sikkert musikk i ørene på Espen Barth Eide og Jonas Gahr Støre som har vært blant de land i Europa som skarpest har fordømt Israel over Gaza. «Kildene sier at Tyrkia vil opprettholde denne blokaden og ikke vil tillate Israel å fortsette eller fremme sin interaksjon med NATO før det er en slutt på konflikten, ettersom de mener at Israels handlinger i Gaza bryter internasjonal lov og globale menneskerettigheter,» gjengir nettstedet. Tyrkias president Recep Erdogan er en markant motstander av Israel.

9 tanker om “Tyrkia setter NATOs informasjons-samarbeid med Israel på vent -Erdogan la ned veto

  1. Hva vil Trump gjøre med sitt forhold til Israel ? , om han blir gjenvalgt til president , vil han også vende seg mot Israel ? for det står att alle verdens nasjoner skal vende seg mot Israel , da betyr det også at USA kommer til å vende seg mot Israel –
    Hvem er Israels beste venn ? er det Erdogan ? eller har det noen gang vært Erdogan ?
    Hvem var Israels beste venn ? og hvem sa selv at han var den beste vennen Israel noen gang har hatt ? Jo det var og er Donald Trump , vil Trump snu seg mot Israel om han blir president igjen ? Vi får se ….

    Uansett med tanke på tiden vi lever i og utviklingen vi ser i verden i dag og når vi ser på hva som har vært i tiden forut , så må jeg si at Trump passer inn i beskrivelsen på antikrist .

    • Då må du ta med at antikrist er homoseksuell Dan.11.37.. Og det kan vel ikkje seiast om Trump.

      1
      2
    • Det og ikke bry seg om en kvinnes lengsel , har nødvendigvis ikke noe med homofili å gjøre , en kvinnes lengsel er stabilt og godt familie forhold, om du studerer historien til Ivana Trump , som var Trumps første kone, så vil du finne hennes lengsel etter nettopp dette ….

      0
      1
    • Mulig Obama er homofil , men har han noen gang vært Israels beste venn ?
      Det med kvinners lengsel og ikke ha interesse for kvinners lengsel , betyr ikke at denne personen er homofil , det betyr ikke at denne personen ikke har sex begjær mot kvinner, ett eksempel er om en mann er mer opptatt av seg selv og og egen selv opphøyelse , at en kvinnes lengsel bryr han seg ikke om , det blir som en kvinne som er gift med en mann, som er mer opptatt av jobb osv. en sin kone og familie . .
      Forstå forskjellen !

    • Gjetningene om Antikrist minner mye om spekulasjonene i Maskorama. Bortsett fra at Maskorama handler om glede – og virkeligheten.
      😇🤪😘

    • Aril, for meg som tror på Jesus som min frelser og utløser , handler denne gjettingen på hvem som er antikrist , om glede , for det vitner om at min utløsning fra denne verden er nære, men for deg Aril, kan jeg forstå at det virker skremmende , men du Aril hører jo til denne verdens barn og det står at verdens barn skal forgå av frykt og angst , så Aril du bekrefter bibelen Guds ord gang, på gang.

    • Beklager, Rune, de hysteriske fantasiene om Anti-Kristus skremmer selvsagt ikke mer enn andre nedskrevne påstander fullstendig uten belegg og bevis. Vi er meningssøkende fantasimaskiner som ser spøkelser på høylys dag. Skulle vi tolket alle fantastiske fortellinger som beskrivelse av sann virkelighet, vel, da hadde vi blitt nokså lamslått av alt.

      Nei, opptattheten av denne Antikristen er, sett utenfra, nokså barnslig komisk, altså litt som Maskorama. Særlig når de overtroiske spekulasjonene blandes med konspiratorisk homohat. 😅😂🤣

      2
      1
    • Aril.

      Tror jeg har spurt før, men det er så langt jeg har sett ikke resultert i noe svar.
      Hva tror du skjer etter at du er død?
      Og hva håper du?
      Klarer du å synse deg gjennom de to spørsmålene?
      Og hva er isåfall begrunnelsen?

Det er stengt for kommentarer.