Venter «førstefruktsbortykkelsen» i morgen søndag 4 august

Renee Moses og hennes tilhengeres ventetid på at Herren skal hente hjem sin førstegrøde i bortrykkelsen er nå bare 24-36 timer unna. I følge Renee Moses profetiske utregninger vil Herren hente hjem eliteklassen av kristne, omtalt som «førstefrukt» i hennes budskap. «Den store Herrens dag» som er en periode på 453 dager som strekker seg fra 7. oktober 2023 og frem til 2.januar 2025 vil være mørke dager preget av krig, mørke, den første bortrykkelsen, trengsel og deretter hovedbortrykkelsen den 13 oktober 2024. Neste punkt på kalenderen er slaget ved Armageddon den 25 desember også i år og Jesu gjenkomst den 26 desember. Tusenårsriket begynner 1. januar 2025.

Med spe stemme fremfører Renee Moses sitt tvilsomme budskap. Et budskap hun hevder er et puslespill hvor Gud «downloader» stadig nye brikker som nå danner det bilde hun fremfører i videoen under.

 

8 tanker om “Venter «førstefruktsbortykkelsen» i morgen søndag 4 august

  1. Hun har bommet enormt mange ganger i «tippeleken» og vil bomme igjen og igjen

  2. Læren om partiell bortrykkelse er en gammel vranglære fra pinsebevegelsen. Vet ikke om det tjener Guds rike å gi en slik ytterliggående karismatiker og falsk “profetinne” spalteplass.
    Jesu gjenkomst kan være ganske nær, så nær at jeg kanskje ikke rekker å skrive ferdig. Men når han kommer, så henter han alle som er frelst – 1 kor 12:13
    De som blir igjen, er falske bekjennere, som ikke har Guds Ånd (Rom 8:9) slike som aldri har vært frelst

    7
    1
    • Setter svært pris på tydelig kommentarer fra deg Magerøy, Du er en viktig stemme.

      Anbefaler til alle her inne linkene som han innimellom legger ut. Det er av GODT arbeid.

  3. Når det nå finnes nok av BIBELSKE, gode YouTube-taler om dette emnet, så må jeg si at jeg undrer meg på hvorfor bruke dette…

    Dama tror selv det hun sier, er forført, tjener penger på det, sprer søppelet sitt og forfører de som ikke kjenner sin Bibel. Og jeg har grunn til å tro at noen få her inne faktisk tror på det. Det er alvorlig…

    Vi er ikke i trengselen nå. Og vi drar før den starter. ALLE frelste. Gud reddet Noah og Han vil redde oss.

    «For jeg går for å gjøre i stand et sted for dere. Og når jeg er gått bort og har gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der Jeg er» (Joh.14)

    TA dere til meg. (HVERT eneste ord betyr noe i Bibelen) Han TAR oss Ikke til seg når han kommer til Oljeberget. (Da kommer vi MED Ham)

    Det er en grunn til at han har gjort i stand et sted for oss😊

    Trengselen er ikke for oss. Det er Jakobs trengsel. Vi vet hvem Jakob er.

    Opprykkelsen er svært nær, den kan skje når som helst. Ingen kjenner dagen eller timen. (det står ingenting om uke/mnd/år) Det er en grunn til at KUN dag/time er nevnt. Kanskje kan det vise seg at uke/mnd vil bli klarere for oss når det nærmer seg. Her tenker jeg -i tillegg til dette, også på hvordan jødene så etter sigden på MÅNEN dag 1og 2 ved Rosh Hashanah f.eks. (Men nå er dette tegn for JØDENE)

    Vi lever en spennende tid. Snart er Han ferdig å gjøre i stand et sted til oss🤗

    🎵🎶 Og et vink i fra sin Far
    Han henter brudeskaren hjem💥
    Å min venn…
    Skal du da være iblant dem? 🎶🎵

    4
    1
  4. Det er alvorligt, at sokelys vildleder mennesker og er talerør for falske profeter. Sådant gør man ikke ustraffet.
    Der bliver ingen bortrykkelse inden den store trængsel, for hvorfor skal ellers antikrist træde frem for at føre krig mod hellige?? Helt vanvid at tro dette m snarlig bortrykkelse, for der står tydeligt, at antikrist vil føre krig mod kristne.
    Iøvrigt måtte folk nok laste ned et særligt program for at tilgå kanalen, måske fordi regeringen på den måde forsøger at stenge denne side. Det er heller ikke en side, der kan anbefales pga de mange falske profeter og spådommer, som man viderebringer fra sokelys side.

    1
    11
    • Vel sagt….👍🏻
      Og dagen og timen er egentlig helt uvesentlig. Vi skal ut og vinne sjeler. Ikke krangle internt for å vinne heder og ære….
      Vi har alle fått våre oppgaver, og det er der fokuset skal være….

      13
    • Det er vel ikke villedelse søkelys bedriver her, men opplysning og informasjon om vranglære…..

      13
  5. Hønsehodet bommet idjen som ventet. Dagen kommer når Gud har bestemt, uansett…hva «tussehøna» tipper😬

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.