Breaking: Et iransk angrep på Israel skal være nært forestående -kan starte i natt

Et iransk angrep på Israel er nært forestående og mange tror at angrepet vil finne sted allerede i natt. Iran skal ha mottatt et ukjent antall ballistiske Iskander missiler fra Russland som vil kunne brukes under et angrep mot Israel. USA har forsterket sitt militære nærvær i regionen. Mye kan tyde på at vi i løpet av de neste 24-72 timer. Hvor omfattende det iranske angrepet vil bli gjenstår å se.

Mange venter nå på det iranske gjengjeldelsesangrepet på Israel. På sosiale plattformer er det flere kanaler som følger situasjonen live via web-kamera. Videoen under er fra Rumble og viser flere områder i Israel, Libanon, Iran og Syria. Det kan se ut som om Iran denne gangen velger å ikke varsle og lekke tidspunktet for angrepet slik de gjorde i april i år da de skjøt 300 droner og missiler mot Israel i noe som helt åpenbart var et såkalt «saving face» angrep.

 


3 tanker om “Breaking: Et iransk angrep på Israel skal være nært forestående -kan starte i natt

  1. Russland sender nå sine store transportfly med våpen / utstyr til Iran . Det blir opplyst at russiske jamme-sendere har ankommet Iran . Disse kan jamme ut både radiosendinger og navigasjon . Om israelske / amerikanske missil blir sendt mot Iran : Så kan jammingen hindre at disse våpen treffer sine mål . Videre kan fly få problemer med sin navigasjon .
    Videre vet vi at Iran har fått det russiske navigasjonssystemet til sin disposisjon .

    ———————-
    Jeg har vært noen dager på Romsdalskysten . Der foregår det underlige ting . Et russisk fartøy har nylig forflyttet seg langs hele rørledningen som forsyner Nyhamna på Aukra med gass . Denne blir videresendt i rør til England . Vi vet at Russland og Storbritannia er bitre fiender . Om russerne sprenger denne rørledningen : Så får det store konsekvenser for britene . Vi husker sprengningene av de russiske rørene i Østersjøen . Kan hende kommer det nå en » takk for sist » .

  2. Når Gudsklokke og kalender treffer det øyeblikk som er bestemt av den Allmektige, er angrepet i gang.Gud vil beskytte Israel og la fiender av Jødefolket oppleve nederlag. Maranata, dagen er nær…..🙏😇

    7
    1

Det er stengt for kommentarer.