Renee Moses`s bortrykkelses-teori feilet igjen -Hun har nå fjernet alle videoene fra sin YouTube kanal

4 august 2024 kom og gikk uten at bortrykkelsen inntraff. Den omstridte kvinnelige «profetinnen» Renee Moses hadde spådd og lært at vi søndag ville oppleve det hun selv hevdet var «førstefrukts-bortrykkelsen» hvor eliten av Guds folk skulle rykkes opp i skyen. Men som vanlig når Renee Moses spår blir det feil og den kvinnelige profeten har nå i stillhet fjernet alt innhold fra sin YouTube kanal og nettsiden rapturepuzzle.com som inneholdt en gjennomgang av hennes spådommer er tatt ned

Renee Moses som er kjent som en beryktet «dato-setter» har igjen gått på en profetisk smell etter at hennes siste spekulasjoner og profetier floppet. Siden 2012 har Renee Moses operert som «bortrykkelsesprofet» som har proklamert at hun kjente «dagen og timen» og opp gjennom årene har hun hostet opp en rekke datoer på bortrykkelsen som alle har feilet. Hennes siste teori eller spådom som gikk ut på at den første bortrykkelsen av Guds menighet skulle ha skjedd 4 august har kollapset. Hvor mange som egentlig har trodd på hennes siste spådom er usikkert, men hun er i hvertfall skyldig i å ha forsøkt å forlede Guds hjord med en spådom som ikke ble oppfylt. Hun har nå tatt konsekvensen av dette og fjernet alt innhold på sin YouTube kanal og tatt ned nettsiden hvor hun promoterte sin bok og sitt falske budskap. Slik ser hennes nettside ut dagen etter den siste flausen.

 

3 tanker om “Renee Moses`s bortrykkelses-teori feilet igjen -Hun har nå fjernet alle videoene fra sin YouTube kanal

  1. Det er bra. Men hun dukker nok opp igjen. Og hun er en av SÅ mange. Stakkars forførte folk.

    • Selvfølgelig slo ikke hennes profetier til. Bortrykkelsen kan ikke komme før Antikrist er trådt frem og dyrets merke blitt obligatorisk.
      Det er ingen mening i å spekulere på dager og datoer før vi har gått gjennom den store trengsel.
      Denne Moses har rotet i 12 år med falsk teologi og puslespill brikker som gjør folk forvirret.
      Vi får håpe hun blir borte fra nettet for godt. Hun og alle de andre falske profetene som forkynner at menigheten skal bortrykkes før den store trengsel.

      1
      3
    • Dette trodde jeg også Bibelgransker – det var en «sovepute» for mitt åndelige liv. Helt til jeg fikk se at ingenting står i veien for en opprykkelse i dag, det ble mye mer alvorlig for meg..

      Er du beredt om Jesus kommer og henter oss i dag? Kan du med hånden på hjertet si at du hviler fullt og helt på frelsesverket på Golgata og ingenting annet?
      Eller er dette noe som gjør deg usikker?

      …og hva er egentlig opprykkelsen etter trengselen? En liten «U-sving» for å så returnere rett til jorden igjen?
      Hva er «Jakobs trengsel»?

Det er stengt for kommentarer.