Donald Trump tror Iran vil angripe Israel i natt

USAs tidligere president Donald Trump sier mandag at «Iran vil angripe Israel i natt og at det ikke hadde vært snakk om det dersom han hadde vært president». Hvorvidt Trump får rett om tidspunktet på et amerikansk angrep vil vi få svar på ganske snart. Om vi hadde unngått alle krigene og krisene dersom Trump hadde forblitt president og Joe Biden ikke hadde kommet til makten, er selvfølgelig en påstand vi aldri får svar på.

Trumps uttalelser om det iranske angrepet kommer samtidig som meningsmålinger nå forteller at Kamala Harris leder og verdens aksjemarkeder opplever sin største nedtur siden lockdown-perioden i 2020. Verden raser mot mer krig og kaos mens klovneshowet i Washington og OL i Frankriket er distraksjoner som gjør at mange ikke forstår alvoret i situasjonen. Vi befinner oss i åpningen av det andre segl i åpenbaringsboken og vi burde alle kunne se tegnet på det.

Midtøsten og verden står på randen av økonomisk krise og muligens en tredje verdenskrig, og USAs president Joe Biden er knapt å se i det offentlige bildet. Vi får ingen informasjon eller oppdateringer fra den amerikanske presidenten.

Én tanke om “Donald Trump tror Iran vil angripe Israel i natt

  1. Flere kvelder tenker jeg «Hva våkner vi opp til i morgen tro»… Hvordan holder de ut? 🥺
    Gislene har ikke kommet hjem enda. Ikke vet vi hvor mange som lever heller. Jeg tenker på dem stadig.
    Jeg er så inderlig sliten. Hvordan må ikke DE har det?
    En tøff tid for dem.
    Vi skal ikke bli trøtte. Vi skal be.
    Gud har kontroll.
    Og jeg vet at verden kan snus på hodet I løpet av natta.

    3
    1

Det er stengt for kommentarer.