Wikipedia har konkludert med at Israel begår folkemord i Gaza

Redaktørene for propaganda-nettsiden Wikipedia har etter noe tids intern diskusjon endt opp med å stemple Israels militæroperasjon på Gazastripen som «Gaza-folkemordet». Mange har ansett Wikipedia som en upartisk og objektiv kilde til informasjon, men slik er det ikke lengre. Wikipedia er bare en del av det Israel-hatende systemet som er skapt av sterke anti-sionistiske krefter i Europa og USA.

«Midt i Gaza-krigen konkluderer Wikipedia-redaktører at Israel er skyldig i folkemord
Etter heftig debatt omdøper Wikipedia-redaktører «Anklager om folkemord i det israelske angrepet på Gaza i 2023» til «Gaza folkemord»; diskusjonens partiskhet mot Israel og ignorering av motstridende synspunkter fremhever spørsmål om politiske agendaer på plattformen De globale redaktørene av Wikipedia har offisielt omdøpt oppføringen «Anklager om folkemord i det israelske angrepet på Gaza i 2023» til «Gaza folkemord». Denne endringen fulgte en avstemning etter måneder med debatt, og redaktørene anser nå dette som et avgjort faktum,» melder den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

3 tanker om “Wikipedia har konkludert med at Israel begår folkemord i Gaza

  1. Wikipedia ja…….
    Det er et oppslagsverk som har blitt radikalisert de siste årene.
    På lik linje med sosiale medier og Google, pluss en mengde andre «oppslagsverk»
    Historien viskes ut med den kritiske sansen om dagen.

    4
    3
  2. Jeg lurte lenge på hvordan det var mulig at så mange tyskere ble jødehatere i nazitiden. I dag vet jeg litt mer om det.

    Jeg har sett hvordan hatet mot D. Trump og ukrainere har utviklet seg. Som i nazitiden gir de offret negative merkelapper slik at de selv kan få skylda for at de blir hatet. Selve deffinisjonen på nazistens jødehat: «Jødene har skylda». «De hatet selvsagt ikke jøder» men «jødene hadde skylda».

    Det er mye lettere å lure folk enn å få dem til å forstå at de har blitt lurt. Litt manipulerende informasjon i begynnelsen setter dem på et spor. Og idag innser mange at Trump ikke kan anklages for noe som helst men likevel hater de ham. Og enda folk kan se hvordan Putin samarbeider tett sammen med jordens ondeste diktaturer så gir de likevel ukrainere all skyld fordi de forsvarer seg mot en russisk innvasjon som kan ende med en ny sovjettæra med diktatur og undertrykkelse.

    Dette er noe av det som overbeviser meg om at verden er på vei inn i den brutale endetiden som er beskrevet i Bibelen. For det var ikke Hitler som var ansvarlig for det som skjedde i nazitiden. Det var alle de som ukritisk slukte propagandaen. Det trigget dem på samme måte som folk i dag elsker å fortelle hvor onde de «homoseksuelle ukrainske nazistene» er. Men det kommer en dag hvor de må stå til ansvar.

    5
    1
    • Nå, det med ukritisk hat går begge veger gjelder Russland, du syner en lei slagside i å være påvirket av vestlig propaganda, noe som tydeligvis gjør deg blind for faktisk forhold hva gjelder konflikten i Ukraina.
      Videre impliserer du at , vi som ikke svelger vestlig propaganda, er jøde hatere, noe som er løgn.

      Israel har klar rett til å forsvare seg mot irans aggresjon og Russland gjør alvorlig feil i å støtte Iran, men vestlig grådighet, med USA i spissen, har skjøvet Russland inn i armene på Iran og Russland, det er en grunn til at Israel ikke har støttet sankjons regimet mot Russland, initiert av USA. det er fordi de forstår at dette skaper Gog !
      USA er Babylon og kommer til å falle , les Valdres profetien !

Det er stengt for kommentarer.