He CAME OUT In Front Of His Whole “Church”

LGBTQ-kristne, drag-kristne, figurer som kommer ut som «dragprester» og en ny bibel som kalles «The Inclusive Bible» er hva regnbuebarna og LGBTQ kristne har hostet opp. Den moderne kirke med sitt frafall og inkluderende budskap er blitt en løgnkirke, en frafallskirke som vokser frem på utsiden av «Kristi legeme som er menigheten». Den menighet Den Hellige Ånd fødte frem på pinsedag i Jerusalem i år 33 etter Kristus er noe helt annet enn den type menighet som vokser frem under regnbueflagget.

Klovneri er et mildt ord. Representantene for LGBTQ kirken har skapt sitt eget koinonia på utsiden av Jesu Kristi menighet. Den forente Metodistkirke er frafallskirken dette klovneriet utspiller seg i. I Russland eller Hviterussland ville aldri dette ha skjedd.  Colin Miller kommenterer galskapen vi ser bre seg i den frafalne kristenhet i Vesten

2 tanker om “He CAME OUT In Front Of His Whole “Church”

  1. Hørte om dette i en podcast tidliger i uka.
    Å høre «menigheten» applaudere og samtidig ta del i «bønnen» som innledes før det vi ser her får en bekreftet at Sodoma og Gomorrah har gjenoppstått og beskriver tiden vi lever og når på døgnet klokken viser.
    Det er motbydelig

    6
    1
    • Korrekt det. Sodoma er gjenoppstått og vi ser at deler av kristenheten har gått fullstendig vill. Det vi kan konstantere er at det er de eldre tradisjonelle kirkesamfunnene som åpner for dette.
      Slike som lutherske og metodistiske samfunn

      4
      1

Det er stengt for kommentarer.