Ukraina planlegger et «dirty nuke» angrep i Kursk som falsk flagg

Ukraina vil detonere en skitten kjernefysisk bombe

Ukrainske styrker har begynt forberedelsene til å målrette lagringsplasser for atomavfall ved et russisk kraftverk med radioaktive stridshoder og deretter skylde på Moskva, ifølge etterretninger mottatt av Russland. Kievs styrker har allerede truffet Zaporozhye Nuclear Power Plant (NPP), Europas største, og startet en brann ved et av kjøletårnene, mens de anklager Russland for å bombe seg selv. Ukraina har opplevd store personell-messige tap under invasjonen av Kursk og siden verdens oppmerksomhet igjen er rettet mot Ukraina vil landet utnytte situasjonen med å detonere en skitten bombe.

«Kilder på den andre siden rapporterer at [ukrainerne] forbereder et falskt kjernefysisk flagg – en eksplosjon av en skitten atombombe,» sa militærjournalist Marat Khairullin fredag ​​på sin Telegram-kanal. «De planlegger å angripe lagringsplassene for brukt atombrensel på et atomkraftverk.» De spesielle stridshodene beregnet for angrepet er allerede levert til Vostochny Mining and Processing-anlegget i Zhovti Vody, i Ukrainas Dnepropetrovsk-region, ifølge Khairullin. Som mulige mål for angrepet indikerte Khairullin enten Zaporozhye NPP i Energodar eller Kursk NPP i Kurchatov, og la merke til at den ukrainske regjeringen og dens vestlige støttespillere er «desperate og villige til å prøve hva som helst.»

En sikkerhetstjenestemann i den russiske militæradministrasjonen i Kharkov-regionen bekreftet Khairullins påstand til RIA Novosti fredag. Angrepet er ment å bruke radioaktive stridshoder for å målrette lagringsplasser for brukt brensel ved et atomkraftverk, og ammunisjonen er allerede levert til Zhovti Vody.  Kievs intensjon er å anklage Moskva for et falskt flagg, slik at det kan rettferdiggjøre bruk av atomvåpen mot Ukraina, sa sikkerhetstjenestemannen. Den ukrainske regjeringen har mottatt ordre fra sine vestlige støttespillere om å «eskalere så mye som mulig», la han til. Ifølge sikkerhetstjenestemannen kom etterretningen fra ukrainske krigsfanger.

RIA Novosti siterte også Sergey Lebedev, introdusert som leder av Nikolaev-regionen under jorden, som sa at det planlagte angrepet ville bli utført med NATO-våpen, med samtykke fra Vesten.

– Banderitter planlegger å utføre et missilangrep med NATO-våpen på atomkraftverkene Kursk og Zaporozhye i nær fremtid, sa Lebedev til byrået. «Vestlige etterretningsbyråer, hovedsakelig britiske, overvåker terrorangrepet. Langdistansemissiler flyr ikke uten deres viten.»

Lebedev påpekte at et stort antall vestlige journalister allerede har ankommet Sumy-regionen nær Kursk, så vel som den ukrainsk-kontrollerte delen av Zaporozhye, noe som tyder på at dette er en del av Kievs forberedelser for det falske kjernefysiske flagget, skriver russiske medier. Paul Mills rapporterte i natt om nyheten

11 tanker om “Ukraina planlegger et «dirty nuke» angrep i Kursk som falsk flagg

  1. Jeg tror slike løgner har blitt satt frem av russerne før. Og selvsagt blir de vidreformiddlet helt ukritisk av Putins tilhengere.

    Har forresten noen sett et kjøletårn innvendig? Hva var det som brant?

    Men i det minste kunne man se en tom parkeringsplass på bildet hvor ukrainere ble anklaget for å «brenne i hel over hundre mennesker». Her overgikk sokelys’ løgn til og med den russiske hat-propagandaen.

    Dette nettstedet minner meg om en bok jeg leste som handlet om alle de løgnene som skulle legitimere nazistenes forbrytelser.

    Et stort anntall ukrainske byer er teppebombet og lagt helt i ruiner. «Men hvem bryr seg om det?» I Ukraine bor det jo bare «homoseksuelle nazister»!

    5
    1
    • Igjen Russland forsvare seg mot ett vestlig innsatt kupp regime i Ukraina, en regime innsatt av vesten for å utarme det ukrainske folket og deretter ta Russland og utarme dem også . Sefølgelig må Russland forsvare seg mot dette ! Så synd at den vestlige elite har klart å sende så mang ukrinare og russere i døden, men en dag skal Babylon/USA straffes for alle hennes ugjerninger rundt om i verden, ja hun skal få dobbelt opp all den ondskap hun har påført andre !

      3
      5
  2. Da vet vi hva ruzzernaziene har planlagt.
    ALLE vet at Ukraina IKKE har skitten kjernefysisk bombe. Selv han som står for dette satandrevne nazinettstedet vet det.

    1
    7
    • Alle vet at Ukraina har kjernefysiske kraftverk og således har kjernefysisk avfall som kan brukes til å lage skitne bomber.
      Ukraina var i ferd med å utføre et slik angrep for rundt ett år siden, men da ringte den russiske forsvarsministeren opp USAs forsvarsminister med en klar advarsel at dersom dette skjer, vil Russland svare med alle midler. Ukraina og nazi-alliansen bakket så ut med halen mellom beina.
      Nå er situasjonen så desperat for Ukraina at de kan komme til å gjennomføre en slik operasjon. Naziklovnen fornekter seg ikke. De har startet en idiotisk offensiv i Kursk som et PR stunt for å tigge om mer penger og våpen fra Vesten samtidig som russerne befrir stadig mer områder i Donbass og ødelegger store mengder vestlig utstyr som patriot-missiler og HIMARS
      Ukraina har begått en enorm strategisk tabbe med å sende sine beste soldater til Kursk fordi det svekker forsvaret av Donbass.
      https://www.youtube.com/watch?v=aKg7ed5eLC8
      Jeg vil tippe at Ukraina snart er tvungen til en falsk flagg for å trekke NATO direkte inn i krigen.
      Nazistene begynner å bli desperate.

      5
      2
    • Så der var jo satanisten Arnt A Nazi i gang med sitt sataniske rituale igjen.
      Satan gleder seg sammen over deg.

      1
      4
  3. Russerne grapser på og dreper,ødelegger i Ukrainana, de okkuperte forsvarer seg etter beste evne, men det går nok mot mot russisk seier

    • Kommentaren er slettet pga åpenbart hat mot jøder som kollektiv gruppe

    • Fritt palestina , dessverre finnes det grusomme onde mennesker overalt .
      Du finner dem i Ukraina, Russland, Israel, Gaza , Norge , Oman…

      Grusomme bilder.

      Og du har nok sikkert videoer som du koser deg med der hamas gjør verre ting.

      Kom deg ned på jorda. Skriker og bærer deg…

      Gjør du deg dum eller?

    • Fritt palestina: trist å se slikt, men dette er barne-tv å regne i forhold til hva som har foregått den andre veien, noe jeg tror du egentlig er klar over (selv om du virker rimelig nedsnødd)

    • Vi er to som kommenterer grusomhetene her. Det er egentlig en stor vits, for Fritt palestina har aldri kommunisert voksent her inne.

      Dessverre ser jeg ikke noen mulighet for at han hadde skrevet noe medfølende -om jeg viste ham video der palestinere gjorde verre ting mot unge jenter, barn og eldre.

      Om han bryr seg eller ei, så velger jeg å kommentere allikevel. Kong Jesus setter sine føtter på oljeberget en dag.
      Da skal alle bøye seg.

      Jeg vet hvorfor du hater jødene, Fritt palestina.

      Fordi Jesus var jøde.

      Hat gjør deg syk.

      תחי ישראל ❤️

      «16 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå tapt, men ha evig liv.» Johannes 3

Det er stengt for kommentarer.