EUs toppdiplomat tar til orde for økonomiske sanksjoner mot israelske regjeringsmedlemmer -og gir Ukraina klarsignal til å bruke langtrekkende våpen mot Russland

EUs toppdiplomat Joseph Borrell som er visepresident for EU kommisjonen tar nå til orde for å innføre økonomiske straffesanksjoner mot flere israelske regjeringsmedlemmer, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er israelsk krigføring mot palestinerne som får EU kommisjonens visepresident til å søke å få straffe ministre i Benyamin Netanyahu`s regjering. Samtidig som Borrell vil tukte israelske ledere for krigen mot Hamas og islamsk hellig krig, tar Borrell til orde for at Ukraina må kunne få godkjennelse til å bruke langtrekkende våpen og missiler for å ramme mål inne i Russland.

Joseph Borrell, EU og mange NATO land er kommet i en bemerkelsesverdig hyklerisk posisjon. Hans Rustad i Document.no skriver så treffende dette om Europas dobbeltmoralske policy «Velsigner de ukrainske våpnene og forbanner de israelske» og Rustad fortsetter: «Mens noen Nato-land og EU-land går i spissen for at vestlige våpen kan brukes inne på russisk territorium, er de samme landene aggressive mot Israel for å få israelerne til å stanse sin krig på Gaza-stripen. Det er en merkelig asymmetri. Norge er i front både i Gaza og mot Russland. Jens Stoltenberg og Borrell går inn for å ta krigen til russisk territorium mens andre NATO land sterkt fordømmer Israel for å føre en forsvarskrig mot palestinske terrorister. De signaler vi ser fra EU og NATO land er hyklerisk kombinasjon av russofobi og Israel-hat i skjønn forening. Mens Israel og israelske ledere skal fordømmes for å bruke våpen for å beskytte befolkningen mot terror fra Hamas -gir EU og NATO sin velsignelse til at Ukraina kan bruke våpen for å ta livet av russere inne i Russland.

3 tanker om “EUs toppdiplomat tar til orde for økonomiske sanksjoner mot israelske regjeringsmedlemmer -og gir Ukraina klarsignal til å bruke langtrekkende våpen mot Russland

    • I følge Valdres profetien er alt 3 verdenskrig brutt ut og her er kriteriene
      1. Det kommer så mange folk innvandrende fra fattige land til Europa , at folk begynner å bli harde mot dem og de blir mer og mer behandlet som jødene like før andre verdens krig ( skjedde i 2014) , da er målet for våre synder nådd og 3 verdenskrig bryter ut , krigen starter på en helt uventet måtte og fra ett helt uventet hold ( Skjedde i 2014 når Russland tok Krim ) Krigen starter som en liten ubetydelig konflikt ( Skjedde fra 2014 -2022) men den stopper ikke , men brer om seg ( skjedde i 2022 ved Russlands invasjon av Ukraina ) til slutt så utvikler den seg til en stor krig ( Vi lever i den tiden og vi ser det skjer nå , rett framfor våres øyne )

      Valdres profetien er så til de grader nøyaktig og den har til nå gått i oppfyllelse etter punkt å prikke og den er så absolutt på linje med bibelen .
      Damen fra Valdres ba oss lese Johannes åpenbaring fra kapitel 6 og utover , det var på dette grunnlaget at jeg skjønte at Covid narrativt var rytteren på den hvite hest beskrevet i kapittel 6 vers 1 , og jeg var den første her på Søkelys, som hevdet dette , men det var Valdres profetien som ledet meg til å forstå det .

      Må vi alle be Gud om nåde for våres synder .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *