The Duran: Bemerkelsesverdig fremgang for russerne, det ukrainske forsvaret kollapser stadig raskere

Den russiske fremgangen langs frontene i Donbass er bemerkelsesverdig og vi ser nå at det ukrainske forsvaret kollapser stadig hurtigere. En desperat Zelensky sendte inn sine styrker i Kursk i ren desperasjon og panikk. Dette har svekket den ukrainske hjemmefronten betydelig og gjort at russerne nå tar over flere og flere områder i et økende tempo

«Zelensky’s final act of desperation» er Alexander Mercouris og Alex Christoforou`s vurdering av Kiev regimets invasjon i Kursk. De to herrene har fulgt konflikten siden den startet i 2014 og eskalerte med den russiske spesielle militæroperasjonen i 2022. Vesten og Ukrainas muligheter til å vinne seier i øst-Ukraina  begynner å bli begrenset. Selv ikke F-16 flyene vil redde Ukraina og vi får håpe at Kiev-regimet og det kollektive Vesten ser nytten av å avslutte krigen og inngå våpenhvile og fredsavtale med Russland selv om det vil koste Ukraina noe territorium.

Én tanke om “The Duran: Bemerkelsesverdig fremgang for russerne, det ukrainske forsvaret kollapser stadig raskere

  1. Om en leger vekk følelser og tenker taktisk, fra ett vestlig og amerikansk stå sted , vil det være smart og fore Ukraina med mest mulig våpen og at mest mulig burkinske og russiske soldater mister livet, dette fordi ved ett Ukrainsk fall , vil gjenværende ukrainske styrker , raskt bli konvertert over til å kjempe for Russland og altså snu seg mot vesten og USA. Da er det viktig at Russland og Ukraina er mest mulig svekket , spesielt om vesten går inn i Ukraina med rene Nato styrker .
    Når dette er sagt så tror jeg at USA fort kan tenke at en konvensjonell krig med Nato styrker i Ukraina mot Russland , kan gi utålige store tap av Nato soldater , noe som kan starte og styrke en stor opinion i vesten mot krigen, så da kan det tenkes at USA faller ned på en Hiroshima doktrine og tar i bruk atom våpen i Ukraina og lager en sperre ild mot Russland , noe som stemmer med Azovmena profetien , som sier dette vil skje ved andre evakuering av Kiev.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *