Har installert det militære på New York hotell i forkant av arrrestasjonen av Donald Trump

Mange frykter og tror at dypstaten vil sørge for at Trump blir arrestert og buret inne etter dommen i hysjpengesaken mot ham i New York faller den 18 september. I følge en rekke bloggere og profiler på X skal det amerikanske forsvaret ha overtatt et sivilt hotell i New York og installert militært personell der i forkant av det man tror kan bli fengslingen av Donald Trump. Lokale myndigheter ønsker å være forberedt på eventuelle opptøyer og uro når den tidligere amerikanske presidenten blir idømt fengselsstraff og sendt til Rikers Island for soning.

«De vet Kamala Harris ikke kan vinne over Trump og vil derfor sørge for at Trump blir buret inne til skrekk og advarsel for MAGA bevegelsen før valget finner sted. Den kristne YouTube profilen Luis Santiago kommenterer det mange tror og frykter samt avsløringen av at det militære nå har tatt over et hotell i New York i forkant av det man tror kan være arrestasjonen og fengslingen av Trump

7 tanker om “Har installert det militære på New York hotell i forkant av arrrestasjonen av Donald Trump

  1. Hvis dette stemmer er planen til demokratene og dypstaten å drepe Trump i fengselet. Trump representerer de kristne og jødene, harris biden og obama representerer ondskapen.

    3
    3
    • Marella!

      Ja, Trump er Jehovas ydmyke redskap i trengselstiden og slaget ved Armageddon!

      Men du glemte å nevne at Trump representerer flere! Den gudbenådede forretningsmann og antipolitiker representerer også de underprivilegerte, den lille mann i gaten, alle våpenføre, gudfryktige slitere, disse ærlige og rettskafne menn som forsøkes utryddet i den store folkeutskiftning, en satanistisk masterplan fra fiendefolket: kulturmarxister, trygdesnyltere, feminister, ateister, kommunister, de homoseksuelle, muslimer og vantro, teknologisk og medisinsk storkapital, løgnpresse, globalistelite og liberalister, gudløse vitenskapsmenn og hjerteløse byråkrater, gjengiftede frafallskristne og barnløse kattekvinner. Og, selvfølgelig og verst av dem alle i fiendeflokken: den sorte, kainsmerkede mann!

      Vi jubler med Trump når han forkynner at ingen i historien har blitt heksejaget og pint like grusomt som ham, bortsett fra, i anstendighetens navn, Jesus Kristus – og at kun Bibelen er viktigere enn Trumps fantastiske Art of the Deal.

      Måtte Jahves straff bli hård og rettferdig over venstreekstremistenes djevelske dårskap. Som i Storflommen, Sodoma og Gomorra må ingen, hverken ung eller gammel, spares av de syndige synderne!

      For Gud Fader ser alt, vet alt, kan alt. Han skiller godt fra ondt og rett fra galt. Og dømmer alle demokrater og all satans politiske korrekte og tolerante yngel til evig fortapelse i helvetes flammer.

      Trump skal så stige til skyen som godhetens ultimate martyr og yppersteprest for flokken av 144 000 salige utvalgte, stige til tronen i det himmelsk Geiranger-bryllup med gater sv gull og fri vilje!

      For så sier Skriften og Valdres-profetien og Lebesbymannen! Alt er forutsagt!

      Halleluja og amen!

      😘😘😘

      7
      1
    • Et PS til Marella:

      Det er nok flere av oss som har tenkt på om kanskje Trump faktisk ble drept da snikskytteren rammet ham med sataniske kuler fra Biden-administrasjonen.

      Kanskje Trump under attentatet et kort sekund var borte og død, men gjenoppstod i det samme nu?

      Kan det være at Trump er oppstanden slik Kristus ble, og de fem hundrede i Jerusalems by slik evangeliet beretter? Hva sier åpenbaringsboken? Hva sier Guds utvalgte på Søkelys? Er den 78-årige Trump, umenneskelig ungdommelige og utenomjordisk selvoppofrende, en gjenoppstanden martyr i trengselstidens kamp mot ondskapens fyrste?

      🧐🧐🧐

      4
      2
    • Hva som er tilfellet her vet jeg ikke. Konstantere bare at noen tror og snakker om at det henger sammen med straffeutmålingen til Donald Trump.
      Tiden vil vel vise hva som er tilfelle.

  2. Da jeg leste det Aril skrev, trodde jeg først kan noen mene dette. Men da jeg så hvem som skrev, skjønte jeg det var ironi. Trump passer ikke inn i noe bilde av en redningsmann som kristne bør hylle. Tror verken han eller Harris er spesielt gudfryktige.

    3
    2
    • Eivind Fagerhrim!

      Jo takk, jeg lekte de kristenkonservative konspirasjonsteorietikernes egen lek. For det er en herlig fryd å leke de troendes lek, spille deres spill og tale deres tale.

      Så jo, jeg ble ledet ut i fristelse. Måtte guddommen være meg nådig.

      Sier som salig Ole Hallesby: «Hvordan kan du som er uomvendt, hvordan kan du legge deg rolig til å sove om kvelden, du som ikke vet enten du vågner i din seng eller i helvede?»

      🤪😜😝

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *