Sergei Lavrov: «50 av verdens nasjoner har samlet seg under nazi banneret»

Femti av verdens nasjoner har funnet sammen under nazi-banneret og stiller seg sammen med det ytterliggående regimet til Volodomyr Zelensky,» sier Russlands utenriksminister Sergei Lavrov. Disse femti land tåler ikke at Russland er stort, sterkt og samlet og søker å dele opp Russland i små deler. EU og NATO alliansens land er blant de land som er samlet under nazismens banner, slår den russiske toppdiplomaten fast. Det var under et møte med studenter og undervisere ved Moscow State Institute of International Relations -at den russiske utenriksministeren snakket om at nazismens faner igjen samler nasjoner til kamp mot Russland.

Vesten har alltid ønsket å demontere Russland og har gått så langt som å slå seg sammen med nazistene i Ukraina i et forsøk på å nå dette målet, har Moskvas toppdiplomat Sergey Lavrov sagt. Utenriksministeren kom med uttalelsen under et møte med studenter og lærere ved Moscow State Institute of International Relations mandag, den første dagen av det nye studieåret i Russland. Vesten har alltid vært bekymret for at Russland er «for sterkt, for uavhengig» og har ønsket å gjøre noe med det, «helst bryte det opp», sa Lavrov.

«En veldig indikativ historie gjentar seg fordi i dag har 50 land samlet seg mot Russland under nazistiske bannere, tatt i betraktning essensen av [den ukrainske lederen Vladimir] Zelensky-regimet,» fortsatte han, med henvisning til den militære bistanden gitt av USA og dets allierte. til Kiev midt i konflikten med Russland. Utenriksministeren bemerket at ukrainske tropper ved flere anledninger har blitt filmet med nazilapper eller bannere som ligner på de som ble brukt av Adolf Hitlers styrker under andre verdenskrig.

Fra Russia Today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *