Når kristne står for fri abort, pride og homofili, spør jeg: Hvordan kan de ha «sannhetens Ånd» og samtidig gå imot Sannheten?

Evangelist Svein-Magne Pedersen: Den dagen Gud ville ødelegge Sodoma og Gomorra på grunn av homofili og andre synder som florerte i disse byene, skyndte en engel på Lot og flere i hans familie. Engelen sa til Lot: «Fly for ditt liv! Se deg ikke tilbake og stans ikke noen sted på hele sletten.» (1 Mos 19:17). En rett omvendelse bryter totalt med synd. Lots hustru hadde et liberalt syn på homofili og elsket fortsatt byen med de store syndene. «Men Lots hustru, som fulgte etter ham, så seg tilbake. Da ble hun til en saltstøtte.» (1 Mos 19:26) Det er alvorlig å ha et liberalt syn på bibelske sannheter og ikke bryte med dem. Man jekker seg etter samfunnets moral, tidsånden og blir som gjennomsnittsborgeren.

En slik holdning kan føre til åndelig død. Det gjelder også andre synder. Jesus sa: «Dersom dere holder mine bud, da blir dere i min kjærlighet.» (Joh 15:10) Bibelen taler om et stort frafall i en dens tid. I dag bør vi begynne å sette skille mellom ekte, sanne kristne og slike som er frafalne – slike som Lots hustru som blant annet synes å ha hatt et liberalt syn på homofili. Jeg vil være en som «HOLDER IGJEN», være en bremsekloss mot mot tidsånden. For det er slike som er rede når Jesus kommer for bortrykke menigheten: «For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå HOLDER IGJEN, må bli TATT BORT. Da skal den løvløse åpenbares …» (2 Tess 2:7-8) Lot hadde en annen ånd:»Han fridde ut den rettferdige Lot, som ble plaget ved de lovløses skamløses ferd – for den rettferdige som bodde blant dem, LED dag for dag pine i sin rettferdige sjel ved de LOVLØSE GJERNINGER han SÅ og HØRTE.» ( 2 Pet 2:7-8) Gleder du deg over norske, ubibelske lover – eller gjør det vondt i ditt hjerte bare ved å tenke på dem? Det kan være en pekepinn hvor du står rent åndelig. Er du et levende lem på Jesu legeme – eller er du en «saltstøtte»?

Skrevet av evangelist Svein-Magne Pedersen

4 tanker om “Når kristne står for fri abort, pride og homofili, spør jeg: Hvordan kan de ha «sannhetens Ånd» og samtidig gå imot Sannheten?

  1. Interessant hvordan Pedersen, i likhet med dommedagsprofeter og svovelpredikanter, klager på og fordømmer det meste og sprer negativitet. Kristendommen fremstår ikke akkurat som kjærlighetens og godhetens religion.

    😇

    I en fersk kommentar på Søkelys skrev en kristen leser at nitti prosent av norske kvinner og menn synes sjamanen Durek Verret og prinsesse Märtha Louise er useriøse skrullinger. Skribenten forklarte ikke hvorfor, men jeg antar han mente at mange synes parets spesielle overtro er virkelighetsfjern. Og at salg av tjenester og produkter som skal gjøre folk friske ved hjelp av overnaturlig magi, er tullete, skadelig og uetisk.

    En annen kommentator kalte de nygifte for trollmann og heks. Redselen for deres «sorte magi» og åndelige virksomhet skremmer overtroiske kristne.

    Vi får regne med at disse nitti prosent også synes at mytene i Bibelen og de som tror på dem som historiske sannheter, er like skrullete.

    Her omtaler Pedersen det fantasifulle eventyret om Sodoma og Gomorra som et reelt faktum.. I tillegg selger han innbilt helbredelse som skal virke ved hjelp av åndelig hokus pokus.

    Pedersen blir altså kristenhetens egen legedomssjaman. Men hvem er da kristen-Norges mediekritiske og uredde engleprinsesse? Kanskje Søkelys selv?

    😘😘😘

    9
    12
  2. Svein-Magne Pedersen er en klar basun.
    En av få gudsmenn i tiden og jeg er glad for at Søkelys inn i mellom gjengir det Pedersen skriver og formidler.
    Kirkens røst er forstummet, predikantene i mange menigheter er blitt woke og livredde for å preke mot frafallet i nasjonen.
    Svein-Magne er en uredd Herrens tjener. Han bryr seg ikke om at han provoserer de demonbesatte individene som hetser han på Hanvoldkanalen.
    Noen av de individene som utgjør en del av kommentariatet til Hanvoldkanalens facebookside er folk som hevder seg å være kristne. Men de er ikke frelst. Ikke en del av Guds menighet, befinner seg ikke på himmelveien og vil bli latt tilbake når Herren henter sine.
    Vi hedrer Pedersen som en sann Jesu Kristi hyrde. Han stod opp mot Covid tyranniet, var tydelig om giftsprøyten og er nå en tydelig røst mot frafallet.
    Pedersen er en hyrderøst Guds folk bør lytte til.

    8
    8
    • Tidligere likte jeg ikke Svein-Magne Pedersen pga. penger for helbredelse, for det står skrevet:

      Matt 19:8 Helbred syke, vekk opp døde, gjør spedalske rene, driv ut onde ånder. For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.

      Men nå i de siste årene har Svein-Magne Pedersen vært en klar og tydelig røst, som ikke bøyer seg for meninger og synsinger fra verden, og eller fra de som kaller seg kristne.

      I så måte må jeg i samme slengen rose Fri Pinsevenn som heller ikke bøyer av fra det som er sant og rett ut fra Guds Ord, du har beholdt saltet i din munn og skrevene ord. Det er du og noen få andre her som er gode tjenere for Jesus, resten taler ikke uretten midt imot, men kompromisser og setter dermed feller for de som vil følge Ordet, for å tekkes hverandre.

      6
      8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *