Jødisk skolegutt mobbet, trakassert og hetset av pro-palestinske krefter utelukkende fordi han er jøde

Justin Trudeau`s Canada er ikke det landet det engang var. Import av millioner av mennesker fra muslimske land i kombinasjon med økt antisemittisme i samfunnet generelt er blitt et problem. EN jødisk fjortenåring som er elev ved Charles H Best Middelschool i Toronto forteller en rystende historie om hva han opplever av jødehat og antisemittisme i skolesammenheng. Alliansen venstresiden og islam er ikke godt nytt for jøder som er bosatt i vestlige demokratier.

Rebel News som er en fri og uavhengig media-kanal i Canada rapporterer

4 tanker om “Jødisk skolegutt mobbet, trakassert og hetset av pro-palestinske krefter utelukkende fordi han er jøde

  1. Rasisme og diskriminering er uakseptabelt uansett hvem det rammer. Forferdelig trist. Dessverre har både jøder og palestinere, ja, enhver gruppe, møtt hat og hets.

    Ideer kan kritiseres, ja, religion og ideologi og handlinger bør absolutt diskuteres. Men enkeltindivider må like absolutt alltid respekteres. Uten unntak. Både ofre og overgripere må sees og hjelpes.

    For folk med feil oppfatning er selv ofre for dårlige ideer.

    Og klandre noen for deres bakgrunn, enten det gjelder etnisitet eller foreldre, er like negativt håpløst og meningsløst som å kritisere noen for kjønn eller seksuell legning.

    Vi kan ikke påvirke oss selv. Ikke en gang følelser og tanker, alt er styrt av ytre impulser. Så ideer som «fri vilje», «ondskap «eller «godhet» er innbilte størrelser. Men selvsagt kan og bør vi sammen stanse ideer og handlinger som som skaper smerte og lidelse. Enten vi vil eller ikke, skaper vi din impulsene som trigger andre til forandring.

    Et samfunn som innser at vi alle er ofre for ytre påvirkninger, blir snillere, klokere og varmere. Vi må selvsagt ha rettsregler for å administrere «ansvar» og for å stanse folk uten bremser som skader medmennesker. Men å fordømme enkeltindivider og straffe kollektivt grupper skaper bare problemer.

    Vi kan altså ikke selv fritt påvirke vår fysiske tilstand, hvordan hjernen, følelser, tro og tanker styrer oss, og selvsagt er det umulig i ettertid å påvirke egen kulturell bakgrunn og historisk opphav. Likevel kan vi sammen finne ut av ting og påvirke hverandre i riktig retning. Det gir håp!

    😘😘😘

    9
    2
    • PS. Det er selvsagt vanskelig å balansere mellom kritikk av ideer og kritikk av folk som har disse idéene. Skal vi for eksempel bekjempe ideer i islam, er det beste å bli venner med muslimer. På samme måte: selv om noen hater terrorhandlingene til israelske myndigheter, kan de elske jøder. Alle oppegående bør derfor ønske både russere og ukrainere, og all verdens mobbeofre og mobbere, alt vel på tross av at ideologier og religioner kan være negative og handlinger direkte sadistiske. Vi kan hate uretter og urettferdighet og likevel respektere menneskeverdet hos alle.

      Mange tror at dette er en kristen dyd, eller islamsk for den saks skyld. Men dessverre forteller virkeligheten oss at religiøse prinsipper kan føre vill.

      9
      2
    • PPS.

      Rasisme og jødehat har trolig opphav i en iboende fremmedfrykt. Og behov for selvhevdelse, slik gamle patriarker undertrykte kvinner for å vise sin makt.

      Men diskriminering skyldes dessverre også konstruert ideer, lært religion og ideologi. Både kristne og muslimer har brukt sin egen religion som moralsk kompass i sin antijudaisme. Og nazister og tsarister trengte syndebukker. Da var det nærliggende å utnytte gamle tradisjoner som allerede var nedfelt i det religiøse folkedypet.

      Nei, jeg tror den minst dårlige løsningen for gode samfunn er det vi forsøker på i Norge og vesten: en ikke-religiøs og mangfoldig velferdsstat som fordomsfritt bygger på fakta, ikke falske fantasier, og som setter frihet, menneskeverd og rettssikkerhet høyt. Det gjør dessverre ikke verdens dogmatiske teokratier og antidemokratiske diktaturer.

      😇

      8
      2
    • Aril:
      Du har mye tanker og følelser som må ut da, det skal ingen ta fra deg…..
      Det er et godt tegn at du bruker hodet til det Gud har tenkt det skal brukes til.
      Litt finjustering på frekvens og linje så er du der 👍🏻🙂

      8
      1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *