Den store galskapen og atomangrepet på Europa -en lang vurdering skrevet av

Russiske atomraketter har ødelagt Europa – foreløpig, selvfølgelig, bare i våre mareritt. Men de kan definitivt bli virkelighet. Det har ikke skjedd ennå. Men la oss anta at det hadde skjedd og historikere fra etterkrigstiden – det vil si epoken etter den tredje verdenskrig – prøver å forstå hvordan det kunne skje. Europa lå i ruiner, millioner har dødd, og de overlevende lette etter svar. Hvilken langsiktig utvikling førte til katastrofen? Hvem tok avgjørelse og når? Hvilke muligheter gikk vi glipp av for å redde Europa – og hva hindret denne løsningen? En kort historie fra førkrigstidens tiår som får oss til å grøsse. For det som virker som manuset til en katastrofefilm er ganske enkelt den nære fortid og nåtid som vi har opplevd og opplever – bare i visshet om at på slutten av denne historien er det endelig ødeleggelse.

Artikkelen er en vekker fordi vi står ansikt til ansikt med en katastrofe som kan avverges.
Mulig utdrag fra en historiebok fra de overlevende i Europa.
Det er 8. mai 2032
Hvordan kunne det komme til dette? Det imperialistiske USA – «Guds eget land», som mange amerikanere mener – hadde gått for langt i sin søken etter å utvide sin globale økonomiske og militære overherredømme. Ved hjelp av sine vasaller i Europa omringet de det ikke-aggressive Russland, som strebet etter avspenning og hvis enorme naturressurser tiltrakk seg det amerikanske oligarkiske demokratiet. NATOs angrepsallianse forsøkte med sine samlede styrker å bringe Russland i kne. De 32 NATO-medlemmene økte sine forsvarsutgifter til 1300 milliarder dollar i 2023. En gigantisk sum, men det var smårusk sammenlignet med verdien av Russlands naturressurser. Den gamle og nye fienden Russland – uten et bilde av fienden formidlet til massene, ville det imperialistiske USA ikke vært i stand til å gjennomføre sin globale terror – de hadde nemlig bare et forsvarsbudsjett på 109 milliarder amerikanske dollar tilgjengelig i 2023. Russland ble håpløst utkonkurrert med konvensjonelle våpen, men ikke med atomvåpen.
Til tross for denne militære ubalansen ble europeiske borgere troverdig overbevist av regjeringene om at Russland kunne invadere Europa og true deres eget land. Som i Corona-tider, falt innbyggerne – uten hvis aksept den tredje verdenskrigen ikke ville vært mulig – for løgnene til den regjerende kasten. I dag, i 2032, lurer de overlevende på hvordan de kunne ha falt for de massive løgnene til krigshetserne, spesielt siden de også spurte foreldrene og besteforeldrene om hvordan det var mulig å falle for nazistenes åpenbart falske propaganda. Da som nå ble massene manipulert og villedet ved hjelp av teknikker som fryktgenerering, konstant gjentakelse av innhold inntil en åpenbar løgn oppfattes som sannhet, fragmentering og forvrengning av informasjon, og så videre. Den globale Corona-fascismen er et godt eksempel på vellykket manipulasjon.

Befolkningen i NATO-landene ble ledet til å tro at Russland hadde angrepet det demokratiske Ukraina uprovosert 24. februar 2022. Massene, for det meste uvitende og kunnskapsløse om historie og politikk, svelget den absurde historien enkelt. Angrepet var imidlertid ikke uprovosert og Ukraina var ikke et demokratisk land.
Fascist-infiltrert Ukraina
Generalmajor a. D. Schultze-Rhonhof i tyskland snakket om dette i februar 2024 som følger:
«Dette Ukraina er verken et demokrati eller representerer våre verdier, slik tyske medier og flertallet av partiene våre får oss til å tro. Tolkningen presentert for oss av tjenestemenn om at Ukraina ville hjelpe til med å forsvare våre verdier er like tåpelig som Strucks «Tysklands forsvar i Hindu Kush» var. Jeg forventer at de tidligere samvittighetsnekterne i Forbundsdagen og den føderale regjeringen aktivt jobber for en slutt på krigen i Ukraina så raskt som mulig og bryter opp fra sine urealistiske fantomideer om en ukrainsk seier – tro mot deres tidligere fredsmentalitet. Jeg forventer det samme fra alle andre herskere og parlamentarikere. Ideen om en mulig gjenforening av to kranglete og nå hatende deler av en nasjon, som allerede hadde ført krig mot hverandre i åtte år før den russiske invasjonen, til et fremtidig Ukraina av gamle dimensjoner, er dårenes drømmedans. Når det gjelder iveren til flertallet av de tyske partiene etter å hjelpe ukrainerne med å vinne med penger og våpenforsyninger, minner jeg om en uttalelse fra den russiske generalløytnanten Alexander Lebed, som sa i den første tsjetsjenske krigen: ‘La meg lage en bataljon av sønnene til Rekrutt-eliten – og krigen vil være over neste dag’ (Lebed var en mislykket presidentkandidat i Russland i 1996.).» Mer om dette emnet senere.

Provokasjonen av Russland gjennom NATOs pågående utvidelse østover
USA har i noen tid strebet etter en unipolar verdensorden, som – som i de foregående to og et halvt århundrene – implementerte med brutal makt. I 1992 utviklet daværende forsvarsminister Dick Cheney og hans medforkjempere som var gale etter verdensherredømme, «No Rivals Plan», som ble vedtatt som et offisielt strategidokument av Forsvarsdepartementet i «Defense Planning Guidance 1994 – 1999». I 1994, under Bill Clintons presidentskap, ble denne amerikanske ambisjonen overført til NATO via «NATO Expansion Act» og «NATO Revitalization Act». USA tolererte ingen konkurranse, ingen rival. Disse planene reflekterte deres tanker om hvordan de kunne holde andre makter i sjakk.
Joe Biden sa i 1997: «Det eneste som kan provosere en russisk reaksjon ville være utvidelsen av NATO til de baltiske statene .»
Selvfølgelig, etter Russlands invasjon av Ukraina, prøvde faktasjekkere å relativisere dette sitatet for å få Russland til å fremstå som den eneste aggressoren og ikke «verdiene til Vesten» som sådan. Faktasjekkere er i stor grad statlig finansierte propagandaorganer som har til hensikt å korrigere ulovlige og kriminelle handlinger fra makthaverne. I likhet med mainstream media deler de en betydelig del av skylden for kaoset og menneskelig lidelse forårsaket av denne krigen. Massen av befolkningen trodde på løgnaktige fremstillinger av politikere og deres medieprostituerte.
Den polsk-amerikanske statsviteren og politiske konsulenten Zbigniew Brzeziński skrev i sin bok fra 1997 «The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives» at innen ti år (2005 til 2015) skulle Ukraina integreres i «Vesten» og Sverige og Finland bør også bli akseptert i NATO innen da. Vel, alt dette kom i stand, om enn med en liten forsinkelse. Lengden på den direkte grensen mellom NATO-land og Russland utvidet seg med 1340 kilometer med tillegg av Finland 4. april 2023. Trusselen mot Russland økte enormt. Sverige ble NATO-medlem 7. mars 2024.
De europeiske amerikanske vasallene deltok lydig i krigshetsen som er karakteristisk for de amerikanske demokratene. I likhet med den amerikanske regjeringen og dens hjerne, «Deep State», var de også likegyldige til folkets behov og velvære.
De ønsket krig fordi det ikke er mer lukrativ virksomhet for makt- og eiendomseliten, herrene til de politiske marionettene. Først ruller rubelen eller rettere sagt dollaren på grunn av våpenindustriens høye profitt, deretter beveger enorm rikdom seg mot eliten gjennom gjenoppbyggingen av de ødelagte områdene.
Oligarkene får igjen for pengene sine, folket har som alltid finansiert krigen og dermed de rike og betaler blodavgiften. Finansieringen av gjenoppbygging vil også kreves av folket, hvem ellers? Elitene? Hvorfor tror du at du kjenner det på lommeboken allerede?
«Den beste kjøpmannen er krig. Han gjør jern til gull».
NATOs utvidelse østover begynte på 1990-tallet. Til tross for løftet fra USAs daværende utenriksminister James Baker («ikke en tomme østover») og den tidligere utenriksministeren til Tyskland, Hans-Dietrich Genscher etter den tyske murens fall om å avstå fra NATOs utvidelse østover, ble dette drevet flittig. NATOs daværende generalsekretær, Manfred Wörner, hadde allerede i 1991 forsikret den daværende Russlands president Boris Jeltsin – før de 15 sovjetunionsrepublikkenes formelle uavhengighet – at det store flertallet av NATO-rådet oppgir (13 av 16 på den tiden) at de var mot en erklært utvidelse av NATO og isolering av Sovjetunionen fra Det europeiske fellesskap og at det bør ikke tillates. Vakre ord.

Dessverre, som allerede kort nevnt ovenfor, var den faktiske utviklingen annerledes. I begynnelsen av september 1993, under Bill Clintons presidentskap, hadde det amerikanske utenriksdepartementet allerede utviklet en plan for utvidelse av NATO. Den så for seg at NATOs østlige ekspansjon skulle starte så snart som mulig med Sentral- og Øst-Europa og de baltiske statene for å inkludere Ukraina, Hviterussland og Russland i 2005.
Nedenfor er kronikken over NATO-tilslutninger siden gjenforeningen av Tyskland
1999 (NATO-19)
Polen
Tsjekkia
Ungarn
2004 (NATO-26)
Bulgaria
Estland
Latvia
Litauen
Romania
Slovakia
Slovenia
2009 (NATO-28)
Albania
Kroatia
2017 (NATO-29)
Montenegro
2020 (NATO-30)
Nord-Makedonia
2023 (NATO-31)
Finland
2024 (NATO-32)
Sverige
USA dekket verden med rundt 1000 militærbaser og opererte i henhold til prinsippet om «Full Spectrum Dominance», dvs. på land, til sjøs, i luften, i verdensrommet, i cyberspace, på elektromagnetisk nivå (og alle andre områder som krever ressurser). Denne amerikanske militærdoktrinen hadde til hensikt å opprettholde det globale overtaket i en væpnet konflikt ved å bekjempe enhver mulig fiende og med alle nødvendige styrker og tiltak, enten alene eller sammen med de allierte. Dette tærer selvfølgelig på enorme summer skattefinansierte penger i form av investeringer ikke bare i våpen, men også i nødvendig personell og logistiske kapasiteter for å føre kampen med overlegenhet. Dersom disse kravene oppfylles, kan dominans i hele spekteret (Full Spectrum Dominance), overlegenhet på bred front, oppnås i henhold til retningslinjene til den militære doktrinen «Joint Vision 2020» publisert 30. mai 2000.
Omringingen av Russland, ønsket av det verdens- og verdiødeleggende USA, hadde lyktes. Det ble stadig vanskeligere for Russland å løsne kvelertaket til USA og dets underdanige vasaller. En nøkkelposisjon i kampen for Eurasia – den som kontrollerer Eurasia kontrollerer verden – ble besatt av den strategisk og geopolitisk viktige betydningen av Ukraina.

USA var ikke interessert i menneskene som bodde i Ukraina; De førte sin stedfortrederkrig i Ukraina uten hensyn til tap – om nødvendig ned til siste ukrainer.
For å få Ukraina på siden av «verdivesten» og for å styrte den Russland-orienterte regjeringen og erstatte den med en USA-vennlig, noe de også lyktes med, iscenesatte USA Maidan-kuppet i Kiev i 2014. Dette var utløseren for borgerkrigen mellom Kiev-regimet etablert av Vesten og det pro-russiske østlige Ukraina, som krevde mer enn 14 000 menneskeliv i Øst-Ukraina innen 2022, samt for Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022 Ukraina-konflikten og med den tredje verdenskrig.
Den påståtte våpenhvileinnsatsen under Minsk-avtalen fra 2015 var ment å løse konflikten i Øst-Ukraina og sikre fredelig sameksistens på den russisk-ukrainske grensen. Luhansk- og Donetsk-regionene ble spesielt berørt av avtalen. Imidlertid ønsket ikke USA fred – de har aldri ønsket fred, slik historien har vist siden grunnleggelsen. Det USA-ledede «verdi-vesten» motarbeidet avtalen for å bruke tiden til å oppruste Ukraina, som Angela Merkel bekreftet i et intervju i 2022.
I oktober 2014 trådte den amerikanske langsiktige strategien TRADCOC 525-3-1 «Vinn i en kompleks verden 2020-2040» i kraft. Siden september 2014, seks måneder etter Maidan-kuppet, har denne strategien med megalomane verdensherredømmefantaster uttalt at de amerikanske væpnede styrkene skulle forberede seg på å eliminere trusselen fra Russland og Kina – men det var akkurat det motsatte. Spesielt bør hæren, marinen og luftvåpenet være innstilt på konfliktene som USA ønsker og orkestrerer. Mer enn to tredjedeler av verdens befolkning støttet definitivt ikke fortellingen om det krigsherjende USA eller NATO.
USA og Kina var allerede i en handelskrig, så det ble raskt startet en militærkrig mot det som tidligere hadde vært en potensiell fiende, Kina. Den amerikanske befolkningen sto i stor grad bak det. En undersøkelse fra Pew Research Center viste at 55 prosent av den amerikanske befolkningen hadde et negativt bilde av Kina. «Komplimenter» til den motbydelige propagandamaskinen som gjorde fredelige mennesker til tilhengere av krig.

Oktober 2017 strategikonseptet «US Army forbereder seg på tiår med hybridkriger 2025-2040». Begrepet hybrid krigføring eller hybridkrig beskriver en fleksibel blanding av åpent og skjult brukte regulære og irregulære, militære og ikke-militære konfliktmidler med sikte på å viske ut terskelen mellom de binære statene krig og fred slik de er definert under folkeretten. USA er utvilsomt verdensmester i dette, som dets 282 militære operasjoner ifølge den offisielle kongressrapporten og dets utallige ulovlige kriger siden 1945 har vist. Mellom 20 og 30 millioner mennesker ble drept i disse «militære operasjonene» av vår «storebror».
I 2019- studien «Overextending and Unbalancing Russia» fant RAND Corporation at Russland ikke har noen aggressive intensjoner. RAND Corporation (RAND, Research and Development), en «Deep State» tenketank grunnlagt i 1948, talerør for CIA og Pentagon, finansiert av den amerikanske regjeringen, ga opprinnelig råd til den amerikanske hæren. Det er en ekstremt tvilsom en, medstiftet av bloddrikkere som general Curtis LeMay, som spilte en ledende rolle i planleggingen av bruken av brannbomber på Tokyo i 1945 og atom-holocaust i Hiroshima og Nagasaki.
Resultatet av studien ovenfor var imidlertid ikke i USAs interesse, siden USA fra et hegemonisk og økonomisk synspunkt ikke ønsket avspenning og tilnærming til Russland, som en fredselskende person egentlig burde tro. En imperialistisk, psykisk syk makt som USA trenger et fiendebilde for å nå sine umenneskelige mål.
RAND Corporation foreslo en veldig stor, provoserende pakke med tiltak som Russland burde reagere aggressivt på. «Filosofien» bak er å bruke passende virkemidler for å tvinge motstanderen til å ekspandere og dermed bruke opp egne økonomiske ressurser i den strategiske konfrontasjonen.

Forfatterne av studien sa: For å oppnå geopolitiske mål ville bevæpning av Ukraina tillate USA å ramme Russland hardt. Russland måtte holdes under press uten å havne i en storkonflikt som Russland ville vinne. RAND-studien ga tittelen kapittelet om Ukraina «Å gi Ukraina dødelige våpen.» Den dekker i detalj kostnad-nytte-aspektene ved disse tiltakene. Det står bokstavelig talt blant annet:
«Å utvide amerikansk bistand til Ukraina, inkludert dødelig militærstøtte, vil sannsynligvis øke kostnadene for Russland ved å holde Donbas-regionen, både i blod og til nasjonalbudsjettet. Mer russisk hjelp til separatistene og en ytterligere tilstedeværelse av russiske tropper vil føre til høyere kostnader, tap av utstyr og russiske tap. Det siste kan være ganske kontroversielt hjemme, som den sovjetiske invasjonen av Afghanistan.» (lytt gjerne på ordene ytret av Lindsey Graham på Franciszek Wozniak profilen i går)
Russlands betydningsfulle invasjon av Ukraina fant sted 24. februar 2022, etter at Putin i desember 2021 forsøkte å få en garanti for Ukrainas nøytralitet gjennom to utkast til traktater som ble sendt til USA. USA avfeide ham som en dum skolegutt.
Konflikten kunne vært løst i Istanbul-forhandlingene i slutten av mars 2022 dersom USA hadde ønsket det. Imidlertid var Vesten «ennå ikke klar for fred». Russland og EU var ennå ikke svekket nok. Spørsmålet oppstår om hvem som var overgriperen her. Putin krysset en rød linje med angrepet på Ukraina i februar 2022. USA under Obama krysset en rød linje med Maidan-kuppet i 2014. Kiev-regjeringen har krysset en rød linje med beskytningen og den økonomiske isolasjonen av Øst-Ukraina siden den gang 2014. Ukraina beviste sine intensjoner ved å krysse en ny rød linje med Kursk i 2024, ti år senere.
Først kom stridsvogner, så uran-anriket ammunisjon og klaseammunisjon, så kryssermissiler og til slutt F16 jagerfly til Ukraina. Deretter flyttet de ukrainske væpnede styrkene til angrepsposisjoner på russisk jord så viser det seg at soldatene i angrepet på russland bærer NATO og amerikanske flagg. Den tredje verdenskrig kunne ikke forhindres. Det var med vilje og ble nøye forberedt trinn for trinn.
tyske krigshetsere

Sannsynligvis den mest lojale og betingelsesløse vasallen til USA – Tyskland – har bidratt betydelig til den nåværende situasjonen i mai 2032, ødeleggelsen av verden og massedrap på mennesker.
Hovedsakelig transatlantisk orienterte og krigerske politikere som Roderich Kiesewetter (CDU), Annalena Baerbock (De Grønne), Friedrich Merz (CDU), Anton Hofreiter (De Grønne), Marie-Agnes Strack-Zimmermann (FDP), Boris Pistorius (SPD), Ursula von der Leyen (CDU) og mange andre tvunget frem den tredje verdenskrig med sitt krigshemmende arbeid i Tyskland og Europa, Norge logret med halen og ventet lydig på Tyske instrukser. Nedenfor er bare to eksempler på dum tenkning som brakte oss tredje verdenskrig:
Roderich Kiesewetter fortalte Deutsche Welle 9. februar 2024:
«Krigen må bringes til Russland. Russiske militære anlegg og hovedkvarter må ødelegges. Vi må gjøre alt for å sette Ukraina i stand til å ødelegge ikke bare oljeraffinerier i Russland, men også departementer, kommandoposter og våpendeponier. Det er på tide at det russiske folket innser at de har en diktator som ofrer Russlands fremtid. Som ofrer fremtiden til russisk ungdom, inkludert etniske minoriteter. At dette er et land som i hovedsak bringer krig til verden i stedet for å bli en styrke for fred.»
Den gang forsto herr Kiesewetter og likesinnede, i deres intellektuelt begrensede, grådige lille verden, dessverre ikke at USA brakte krigen inn i verden gjennom sin imperialistiske, unipolare innsats. USA praktiserte det folk som Mr. Kiesewetter antok at Russland gjorde! NATO – også kalt USA – hadde brutt de fleste avtalene, ikke Russland. Roderich Kiesewetter og de andre vasallene i USA, som var uovertruffen i forkant av aggresjon i verdenshistorien med 470 militære konflikter siden deres eksistens, støttet det som trolig var USAs siste krig. Andre europeiske megalomane, for eksempel i Frankrike og Polen, foreslo også offisielt å stasjonere tropper i Ukraina, noe som uansett for lengst hadde skjedd i det skjulte.
De gamle krigshetserne i Tyskland, Norge og rundt om i verden er skyldige i den største forbrytelsen mot menneskeheten: krig!

I forkant av NATO-toppmøtet fra 9. til 11. juli 2024 i Washington, DC, har Tyskland og USA blitt enige om å stasjonere konvensjonelt væpnede amerikanske mellomdistanseraketter på tysk territorium. Krigsminister, Boris Pistorius, som utdanner tyskerne til å være klare for krig, ønsket velkommen kunngjøringen av dette krigerske tullet i et intervju med Deutschlandfunk 11. juli og sa:
«Vi snakker om et svært alvorlig kapasitetsgap i Europa, som også følger av NATOs planer. (…) Samtidig betyr det også for oss europeere, og fremfor alt Tyskland, mandatet – siden disse langdistanserakettene kun kommer til Tyskland på rotasjonsbasis – at vi selv investerer i utvikling og anskaffelse av slik «standoff» våpen.
I Norge i gikk krigshetserene bananas og ble mo i knærne da USA møtte opp med atomvåpen utenfor hovedstaden. Den norske statsministeren ytret ord som kunne minne om at norske kvinner burde være generøse og spre beina for disse imperialistiske krigshetserene og vi burde forgude dem og bli fullstendig starstruck.
På den tiden snakket jeg om et veldig alvorlig fredsgap i Europa, som oppsto på grunn av overveiende krigerske og inkompetente politikere som Mr. Pistorius og de andre krigshetserne nevnt ovenfor, og som til slutt førte til denne mest ødeleggende krigen gjennom tidene.
Dessverre anerkjente ikke flertallet av befolkningen bellistenes intensjon om å føre krig. Oksymoronet «Skaper fred med våpen» alene burde ha mistetnkeliggjort befolkningen som bor i i Europa (spør ChatGPT om våpen fører til fred). Dessverre var det for få som tenkte på dette dypt dumme og fordervete ordtaket fra enda dummere og/eller maktsyke mennesker, like lite som på de glemte ordene «Aldri mer». De trodde på dette tullet til krigshetserne, så vel som slagordet «pandemien til de uvaksinerte» til korona-diktatorene til koronapandemien. Årsaken er deres inkompetente kunnskapsmangel og mangel på vilje til å lære seg historie utover indoktrineringen på skolen.
Pasifistiske stemmer som Rolf Mützenich, som sa i april 2024 at man også kunne forhandle – noe Putin stadig signaliserte fordi han, i motsetning til USA, ikke ønsket denne krigen – og som i juli 2024 uttrykte bekymring for den planlagte stasjoneringen av medium- rekkeviddevåpen i Tyskland ble ikke hørt. Mützenich møtte umiddelbart ukvalifisert motvind fra krigshetsen Annalena Baerbock, hvis parti også liker å bryte valgløfter og en gang var et antikrigsparti. Mr. Mützenich sa til avisene til mediegruppen Funke:

«Vi må forbedre vår forsvarsevne i møte med det russiske angrepet på Ukraina, men vi må ikke ignorere risikoen ved denne utplasseringen.»
«Risikoen for utilsiktet militær eskalering er betydelig,» sa Mützenich den gang. Så rett han hadde! I tillegg ønsker han at «den føderale regjeringen skal legge inn sin beslutning i tilbud om våpenkontroll.»
Slik sa en av de få pasifistene i de krigsfremmende, demokratiske partiene SPD, De Grønne, Union og FDP, en som ikke falt for oksymoronen «Skaper fred med våpen». Den ungarske statsministeren Viktor Orbán så også gjennom krigsforbryternes perfide spill og skrev på nettplattformen X: «Du kan ikke skape fred fra en komfortabel lenestol i Brussel». Det er ingen slike Politikere i Norge som lar seg bli hørt.
Som forventet ble Orbán skarpt kritisert av krigshetserne i inn- og utland som foretrakk å stasjonere atomraketter i Europa, det samme var pasifisten Sahra Wagenknecht, Oskar Lafontaine og til og med paven. Noen så også attentatforsøket på presidentkandidat Donald Trump i forbindelse med hans intensjon om å avslutte krigen dersom han ble valgt. Alt dette er årsaken til manglende fredspolitisk vilje i Norge.
Krigshetserne har undertrykt de fleste antikrigsstemmer gjennom moderne bokbrenning i form av sletting av innlegg på Internett. De kaller det demokrati. Nå er Europa et ruinfelt, spesielt Tyskland, Frankrike og Storbritannia, som ble det primære målet for russiske atomraketter på grunn av atomvåpnene stasjonert.
De tyske og internasjonale krigshetserne ville ha lyttet til historiens søppelplass på dette tidspunktet, da hadde vi vært spart for denne grusomme skjebnen! Men massen av mennesker lot det skje.

Unge mennesker lot seg av og til vikle seg inn i en soldat- og heltromantikk à la «kamp for frihet, demokrati og menneskerettigheter», som det var verdt å dø for, og med lignende tull. Lite visste de at de kjempet for å utvide makten og rikdommen til den fordervede eliten. De visste ikke at krig betyr revne barn, avrevne lemmer, vansirede ansikter, massive posttraumatiske lidelser som ofte fører til selvmord. De visste ikke: Krig betyr at fedre begraver barna sine og ikke omvendt. De spurte ikke seg selv hvorfor eliten og deres politiske aktører ikke sendte barna sine til denne «ærefulle» krigen. Kort sagt: De lot seg ta en tur, noe som ble skjebnen til flertallet av dem.
US Deep State har først og fremst skylden for denne krigen – ikke den amerikanske befolkningen. Spiegel bestselgende forfatter av den absolutt lesbare boken med tittelen «The 1 x 1 of State Terror», undertittel «The new fascism that no one wants to be», Ullrich Mies, beskriver Deep State som følger :
«Den dype staten blir også referert til som ‘Dark State’, ‘Permanent Government’ eller ‘Shadow Government’. Deler av den dype staten er synlig for offentligheten, for eksempel medlemmer av regjeringen, pro-krigs parlamentarikere eller system-kompatible bedrifts- og regjeringsmedier samt deres hatpredikanter. Den viktigste delen av den dype staten er usynlig for offentligheten, arbeider i bakgrunnen med en svært langsiktig orientering, er ikke bundet til valg, dvs. kan verken velges eller stemmes ut, men bestemmer i stor grad det økonomiske, politiske og kulturelle. agendaer og utviklinger. Den dype staten kjemper mot og ødelegger demokratiet innenfra. Sentrale ikke-synlige aktører i den dype staten inkluderer rikdoms- og finanskomplekset, det militærindustrielle og etterretningskomplekset, forskningsinstitutter og ideologiprodusenter.»

For å finansiere denne krigerske galskapen ble befolkningen i NATOs medlemsland og de iscenesatte fiendene tappet økonomisk. Økonomien ble omgjort til en krigsøkonomi. Nødvendige investeringer i den materielle og sosiale infrastrukturen i disse landene ble ikke realisert. Store deler av befolkningen ble fattigere og mere deprimerte.
The Four Horsemen of the Apocalypse – forkynnerne av verdens ende – steg opp på hestene sine og brakte død, krig, pest og sult til verden (USA, Tyskland, Storbritannia og Ukraina). Kampen mellom godt og ondt på jorden endte til fordel for djevelen. Hvis det er en «himmelsk domstol», vil krigshetserne bli dømt der, noe som neppe vil være mulig på grunn av de verdensomspennende mafia-lignende politiske strukturene på jorden. For å gjøre dette, vil maktfordelingen som er nødvendig for demokrati og en resulterende konstitusjonell stat også være nødvendig i «verdi Vesten», som ingen av dem eksisterer. Det nå etablerte rettssystemet bølget gjennom beslutningene til den utøvende makten. Lovene ble ikke lenger laget av «folkets representanter» i parlamentene, men av elitelobbyistene i de ulike departementene.
«Folkets styre» eksisterte ikke lenger eller hadde aldri eksistert, men bare en illusjon av det. Det var bare aldri så åpenbart før som i koronadiktaturet fra 2020 til 2023 og i dag i 2032, hvor Europa og Tyskland ligger i ruiner.
Mainstream-mediene, hvis oppgave det ville vært å rapportere objektivt og nøytralt om regjeringenes aktiviteter og å sette en stopper for statlig vilkårlighet og statlig terror, gjorde ikke jobben sin fordi de var i hendene på eiendommen og funksjonelle eliter. som finansierte dem.
Slik, kjære lesere, kan et utdrag fra en senere historiebok se ut dersom en tredje verdenskrig skulle inntreffe, noe mange historikere mener er svært sannsynlig: «Hvis kamerat Kamala vinner i november, vil vi nesten helt sikkert ha en tredje verden krig.» sa Trump på et møte i North Carolina 21. august 2024.

Konklusjon
Det spiller ingen rolle om folk i Tyskland stemmer på Unionen, SPD, FDP eller De Grønne. Dt spiller ingen rolle om nordmenn stemmer på Frp, Høyre eller AP. Det spiller ingen rolle om Demokratene eller Republikanere vinner i USA, det er ikke representanter for folket som velges, men eliterepresentanter som bidrar til å slavebinde velgerne sine steg for steg for å oppnå makt- og eiendomselitens umenneskelige og morderiske mål. EU har utartet seg til et politisk kartell med utskiftbare politiske aktører som tilsynelatende har mistet hjertet og solgt sin sjel til djevelen og har sine tentakler langt inn i tidligere demokratiske instutisjoner, de er pp vei til å bli en amerikansk vasall for – de selverklærte elitene. Andre meninger beskrives ureflektert som høyre- eller høyreradikale, som demonstrasjoner «må» finne sted mot. De tillater ikke andre meninger som setter oppnåelsen av deres egoistiske mål i fare og later som de har eierskap til sannheten. Det Orwellske sannhetsdepartementet i sin reneste form! Å opprettholde og utvide makten er målene til disse politikerne som har mistet sin humanistiske samvittighet.
De ønsker å låse folk inne i gulag, som de kaller smarte byer, tvinge dem til å gjennomgå livstruende vaksinasjoner via Verdens helseorganisasjon (WHO), gi dem en digital identitet og kun digitale penger for å kontrollere dem til enhver tid og for å gi dem deres frihet og for å kunne frata dem økonomisk levebrød, burde slavene gjøre opprør og nekte å adlyde.
De er på vei mot et totalitært, fascistisk system forkledd som demokrati. For å gjøre dette går de bokstavelig talt til spille når de forlenger krigen i Ukraina ved å levere våpen, der ukrainske og russiske mennesker dør hver dag, eller når de forfører folk til krig eller driver dem til injeksjoner.

De ville ikke sende sine egne barn eller barnebarn til krig, men lurt dine eller tvunget våre inn som kanonfôr. De fremmer døden.
Under koronadiktaturet viste de sitt stygge, voldelige ansikt for første gang, som de tidligere hadde klart å skjule under illusjonen av demokrati. De fører en krig mot iscenesatte ytre fiender og mot sitt eget folk som har blitt løyet for. De bruker mainstream media som propagandaorganer for å manipulere befolkningen. De forsvarer visstnok vestlige, demokratiske verdier som menneskerettigheter, demokrati, frihet og en regelbasert orden i det fascistisk-infiltrerte Ukraina. Det var aldri det dette handlet om, akkurat som koronapandemien ikke en gang handlet et sekund om helse, men kun om total kontroll og profittmaksimering, som nå har blitt avslørt.
Ukraina-krigen handler om ressurser verdt tusenvis av milliarder av euro i Øst-Ukraina og Russland samt forebygging av en multipolar verdensorden og ikke et sekund om å opprettholde demokratiet i dette udemokratiske landet. I forståelsen av de støveslikkende amerikanske vasallene tilhører verdensherredømmet USA eller én promille av USAs befolkning, den amerikanske eliten, som også fører en krig – som EU-landene – mot sitt eget folk.
I sin galskap etter å dominere verden, vet USA at den som kontrollerer Eurasia kontrollerer verden. Fra USAs perspektiv er katastrofen kombinasjonen av russiske råvarer med tysk teknologi, slik den amerikanske geostrategen og sikkerhetseksperten George Friedman allerede visste. I fremtiden vil den amerikanske vasallen EU finansiere krigen mot Russland. USA vil rette sine militære ressurser mot Kina.
Økonomien i vestlige land blir omgjort til en krigsøkonomi. Pasifister blir forvandlet til krigerske bellisister. Hvis krigshetserne møter motstand fra befolkningen, vil de som tenker annerledes bli diskriminert, diskreditert, stemplet og trakassert og til å med henrettet.
Krig er fred – alle som er uenige kalles lumpen pasifist eller noe verre, femtekolonist. Våpenindustrien er fornøyd; Det at folk dør teller ikke. Folk snakker om tap og gir et tall, for eksempel 273. Et tall skader ikke spesielt øynene og ørene til folk som har blitt lurt av propaganda. Smerten, den dreptes eventuelle kvaler, det revne beinet, halvparten av ansiktet som er revet bort, den ubeskrivelige lidelsen til livspartnere, barn, foreldre, venner av de drepte og så videre diskuteres ikke. Ingen av de sjelløse zombiene i elite- og politiske kretser bryr seg om skjebnen til disse menneskene.
Uten unntak har hver krig en krystallklar taper: befolkningen!
Krig mot egen befolkning så vel som mot andre land er en massiv form for statsterror.
Den tredje verdenskrigen internt og eksternt har for lengst begynt, folk vet det bare ikke ennå. Noen mistenker det.

Krig er den verste av alle forbrytelser, og de som oppmuntrer til den er de verste av alle kriminelle fordi de tolererer mange menneskers meningsløse død. I kriger blir mennesker ikke bare drept, men myrdet.
Russlands invasjon av Ukraina var et svar på Vestens progressive omringing av Russland. Det er ikke Putin som er berserkeren, men USA, som provoserte Putins første skritt. Den imperialistiske innsatsen til USA siden starten har vært planlagte handlinger som vanligvis ender i ulovlige angrepskriger. FN (UN) eller Den internasjonale domstolen i Haag ser ikke ut til å være interessert i dette. Siden grunnleggelsen har USA hatt rundt 470 militære utplasseringer til andre land. Siden 1945 har de vært ansvarlige for 282 militære operasjoner. Det store flertallet av deres imperialistiske terror var ulovlig i henhold til FN-pakten.
Ikke bli med, forsvar deg selv! Den som kjemper kan tape, den som ikke kjemper har allerede tapt! Bedre å dø oppreist enn å leve på kne, dere ondskapsdukker som kaller dere politikere!
Til alle som lot seg løye til og jukse under Corona-tider: Ikke la dette skje en gang til i Ukraina-spørsmålet! Hvorfor skal eliterepresentantene gi deg ren vin denne gangen?

Fra en lang facebook-post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *