Rundt 55 raketter avfyrt fra Hizbollah mot mål i Nord-Israel

Omkring 55 raketter skal være avfyrt fra territoriet til Libanon mot det nordlige Israel. Hizbollah sier at de har avfyrt dusinvis av raketter mot IDF-basen i den siste sperringen
Hizbollah tar ansvar for dusinvis av raketter avfyrt fra Libanon mot Nord-Israel i morges, og hevder at det var rettet mot en israelsk artilleribase nordvest for Genesaretsjøen. Hizbollah sier de har avfyrt dusinvis av katyusha-raketter mot basen. Det er ikke meldt om skader etter angrepet. Det israelske forsvaret skal ha besvart rakettangrepene med å bombe mål i Libanon.

Én tanke om “Rundt 55 raketter avfyrt fra Hizbollah mot mål i Nord-Israel

  1. Det ser ut som det berre eskalerer. Ingen veg tilbake.
    Israel må kjempa heilt fram til Gud sjølv grip inn.
    Daniels bok fortel at jødane vil oppleva den verste trengselstida i historien, då deira beste ven sviktar dei. Det må vera USA.
    ——————–
    Det vert spennande å sjå kven som vert president i november.
    Daniel fortel om denne grusomme personen på slutten.

    «Han skal gjøre uhyggelig skade og lykkes i alt han gjør. Han skal utslette de mektige og folket av de hellige. 25 Fordi han er kløktig, skal han lykkes med sitt svik. Han skal være stor i egne tanker, og med LETT HJERTE skal han utslette mange. Han skal reise seg mot fyrstenes fyrste og bli knust, men ikke av menneskehånd.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *