Demokrat og pro-Ukraina aktivist stod bak attentatforsøket på Trump

Det var demokraten og Ukraina-vennen Ryan Wesley Routh som stod bak søndagens forsøk på å ta livet av Donald Trump. Det har nå blitt kjent at attentat-mannen har gitt donasjoner til Kamala Harris valgkamp og han har også være en aktivist som har tatt til orde for å støtte Ukraina med å sende soldater til krigen mot Russland. Den 58 år gamle Ukraina-ekstremisten var også engasjert i å verve leiesoldater til krigen mot Russland. I følge nye opplysninger skal gjerningsmannen også medvirket i en propagandavideo sammen med den nynazistiske Azov brigaden i Ukraina. Den nå pågrepne gjerningsmannen jobbet aktivt for å verve mennesker som leiesoldater til Ukraina.

Med andre ord snakker vi her om full hjernevasket demokrat-sau flasket opp på politisk korrekt propaganda og resultatet får vi i form av en russofob som ender opp som en mislykket drapsmann som forsøkte å myrde president Trump. Lar man seg fore av demokratenes livsfarlige retorikk og msm propagandaen tar ekstremisme helt over. Ukraina og Zelensky regimet er sikkert i sorg fordi Ryan Wesley Routh feilet i sitt forsøk på å drepe Donald Trump. Wesley Routh skal tidligere ha stemt på republikanerne, men har åpenbart blitt radikalisert de senere år av Biden-Harris retorikken.

23 tanker om “Demokrat og pro-Ukraina aktivist stod bak attentatforsøket på Trump

  1. Må smile av Søkelys’ formuleringer og kristenkonservative analyser a la «full hjernevasket demokrat-sau flasket opp på politisk korrekt propaganda».

    Ja, jo, Kristus hadde samme innstilling til at mennesker er saueflokker og får. Og ja, jo, demagogisk rettroenhet a la religiøs korrekthet er en kristen dyd opprettholdt gjennom strenge straffer. Det nest viktigste av Jahves ti bud handler om snakkemåter og retorikk. «Han» truer med evig dødsstraff eller evig tortur for å si feil ord. Mer PK enn Jehova, kananittenes ørkensprø krigsgud, kan ingen bli. Men woke, altså rettferdig og anstendig, nei, det har aldri vært Jehovas melodi!

    🤪😇

    Hadde ikke attentatforsøk vært så alvorlig, hadde vi alle kunnet ledd oss skakke av tullprat. Men selvsagt er dette nitrist. Skulle Donald bli drept, eller tape med knapp margin, kan ingen stanse hans våpengale konspirasjonsteoritilhengere.

    Vel.

    Alle med vanlig forstand og sansene intakte innser at det ikke er retorikken hos Donalds motstandere som er livsfarlig, men retorikken fra den oransje pesjonistguden selv; Årevis med splittende skrekkpropaganda, mobbing og løgner fra en rallende narsissistisk, ultraelitistisk og «super weird» Donald har til og med ødelagt anstendigheten og samtaletonen i norske klasserom.

    I motsetning til Donald prøver Harris og hennes lag forbilledlig å samle og forene og spre glede og håp. Donald jamrer og sutrer, truer, lyver, dikter og skriker om seg selv, seg selv, seg selv. Ikke rart de dommedagskåte våpenelskerne blir opphisset av slik et mannsideal.

    Ja, nå får nettopp den fundamentalistiske, livsfiendtlige våpenlobbyen smake sin egen vidunderløsning på alt. Donalds kvinnediskriminerende visepresidentkandidat har sagt at våpen må ligge klare på kateter og prekestoler. Det er en kamp mellom gode våpengalninger og onde våpengalninger. Hm. I det fornuftige og sekulære velferds-Europa fjerner vi våpen istedenfor å dele dem ut til barnehagetanter og pengepredikanter. Ikke slik i Donalds nye Jerusalem…

    Men alvorlig talt: Dette er fryktelig, fryktelig trist. Et symptom på et sykt og voldelig forskjellssamfunn der våpen og hat har fått blomstre, merkelig nok beskyttet av Bibel og lovverk.

    🤠🤠🤠

    19
    15
    • Hei Aril, du som hetser i all din nedlatende herlighet og omtanke. Hvem er dine kloke helter i dagens samfunn?
      Som du så nydelig formulerer deg:
      «La oss håpe de kloke vinner over de ukloke»
      Hvem er de kloke og ukloke?
      Hadde vært spennende om du hadde en fornuftig ting å komme med blandt all din forakt her inne…

      7
      1
    • Kjære Aravna!

      Jeg har en skrøpelig karakter. Jeg er styrt av følelser og impulser og tuter med de ulver som er ute. De fantasifulle teoriene og den tøffe og tydelige uttrykksmåten her inspirerer til å være med på leken. Trykk skaper mottrykk, reaksjon skaper motreaksjon. Jeg blir fascinert og trigget av så mye ulogisk overtro. Det er både kjempegøy og kjempefarlig.

      Mine helter er mer diplomatiske enn meg, mer intelligente, mer reflekterte, og mer kunnskapsrike også enn kommentatorene her. De snakker veloverveid og hensynsfullt med innestemme, hopper ikke på lettvinte løsninger, men fornekter heller ikke ny kunnskap.

      Vi finner gode og fornuftige (og kanskje kjedelige) stemmer i politikk, akademia, kultur og religion. Ja, skeptiske intellektuelle bringer ofte bedre løsninger på banen enn populistiske demagoger og svovelpredikanter. Også frafallskirken har kloke personer som ærlig og velment søker økt viten og sannere sannhet. Fundamentalistene derimot, de tviholder blindt på oldtidens skrekkpropaganda, narsissistiske løgner og profetiske ønskedrømmer.

      Av navn kan jeg nevne den jødiske historieformidleren, tenkeren og superkjendisen Yuval Harari. Han har nylig kommet ut med boken Nexus. Den handler om hvordan menneskehetens fremtid kan formes av teknologi, kunstig intelligens og biologiske gjennombrudd.

      Men harari reflekterer klokt også om fortiden. Han mener at tilgang til god og dårlig informasjon har vært en avgjørende faktor i historien. Han forklarer at dårlig informasjon, som propaganda og feilaktige data, ofte har blitt brukt av autoritære makthavere til å manipulere folk. Motsatt har god, pålitelig informasjon styrket samfunnene. Jakten på korrekte opplysninger har fremmet kritisk tenkning og ført til bedre beslutninger bygget på fakta.

      Verden og virkeligheten er uendelig nyansert og komplisert. Da nytter det ikke å klamre seg til bronsealderfolkenes begrensede forklaringsmodeller og eventyrlige gjetninger.

      Vel, du fortjener uansett et ektra kyss:

      😘😘😘😘

      7
      2
    • Til Aril , som skriker og skråler, hvem er disse veloverveid og dannede som er dine helter ? Du nevner dem ikke med navn .

      La oss snakke om politikk Aril !
      Kan du noe om avskrivnings system ?
      Vet du at eksempelvis ved å gjøre det mulig å gi 100% avskrining på ett år av innkjøpt eksempelvis maskiner i en bedrift, vil forskyve kapital strømmen fra å gå til banker og finansinstitusjoner ( dvs finans fifen og spekulanter) Til å gå tilbake til gründere og bedrifts eiere, det vil gi mer stabil og forutsigbarhet og ikke eksttrem overetablering som følge av turbo kapitalisme, dette igjen vil gi effekter som mindre rov drift på mennesker og miljø og i neste omgang fred og stabilitet.
      I dag får mange eks politikere godt betalt jobber igjennom PR byråer ( les korrupsjon) disse PR byråene tjener sine penger fra en plass ( og det er ikke fra meg og deg , eller kirker, bedehus eller andre religiøse organisasjoner)

      Det som forundrer meg Aril , er egentlig hvor lite reflektert du er og hvor mye du mangler evnen til å se sammenhenger.

      4
      6
    • Beklager ser nå du nevner navn, du må forstå at dine innlegg Aril er så mye gjentakelse av det samme oppgulpet , ser du nevner Yuval Harari , vel hva kan jeg si om ham ? har jo hørt litt fra ham og manne n fremstår som både gal og fullstendig virkelighets fjern , men han er dessverre en frukt av Davos gjengen, som igjen er en frukt av bla feil balansert avskrivnings system, som sørger for at de rike blir rikere og de fattigere blir fattigere .
      Nei du Aril, du bør låne øret til en virkelig vis mann. Jesus som sa til den rike mannen gi alt du eier til de fattige kom så å følg meg, da slipper du å få hodet ditt lagt i giljotinen , som ble den franske adelen til del .

      3
      7
    • Aril:
      Jeg er godt kjent med Harari og hans funksjon som WEF’s åndelige leder.
      Med hans offentlige uttalelser i minnet så forklarer jo det ditt hat mot de som tror noe annet.
      Jeg er jo av den nysgjerrig typen, så ved inngangen til Hararis drømmescenario, der sjelen til de spesielt innvidde skal lastes opp i en mekanisk, skybasert enhet og leve evig, hvor i hierarkiet ser du for deg at du står og jeg står i forhold til hverandre?
      Han har jo en del meninger om dette og hva tenker du der?
      Du trenger ikke utbrodere i det vide og det brede.
      Står du høyere enn Kurzweil, eller ender du opp i pod’en med en stressless, syntetisk mat,med vr-briller og internettilkobling via nakken eller 6g. Har du hjernekapasitet nok til at sjelen din (som dere merkelig nok tror på) er viktig nok til å lastes med videre inn i historien? Eller blir du en som ofrer livet for saken? Det enten eller i den verden de omfavner.
      Om du klager på de som ser tilbake på
      det du kaller «bronsealderfolkenes begrensede forklaringsmodeller og eventyrlige gjetninger».
      Hva tror du målet til dine helter er? (nå vet jeg ikke alle da du verner om dine favoritter)
      Det er hele samfunnet tilbake til føydale tider. Så hvor ørkengudene kommer til kort i dette verdensbildet blir jeg jo nysgjerrig på. De som skiver historien former fortiden.
      I lyset av din beundring av Harari så finner jeg det merkelig at du kritiserer oss som diskuterer her inne. De setter jo verden inn i det systemet du misliker med oss……

      3
      6
    • Kjære Aravna, Rune Lye og andre velmenende!

      Det er selvsagt flere stemmer i samtiden jeg synes virker like fornuftige som Harari. Både politikere og andre tenkere. Men Harari har god evne til å analysere og formidle historie som selv vi tungnemme kan følge. Og i motsetning til bronsealderens yppersteprester og trollmenn, begrunner han tolkningene med virkeligheten, ikke med religiøse eventyr og «alternative fakta».

      Mennesker er både svært intelligente og svært «dumme». Kristenkonservative konspirasjonsteoretikere og vitenskapsfornektere har uansett meldt seg ut av den fornuftige debatten gjennom sin åpenbare overtro. Slik er det bare. Teologer og islamister får heller diskutere seg imlellom om det er fluer i himmelen eller ikke.

      Det er vel usikkert om de gamle, gretne gubbene på Søkelys lever så lenge, men det blir jo spennende å se hvor verden er om ti år. Kan hende ny teknologi forandrer «alt»? Mye tyder på at det blir store overraskelser! Og at det fortsatt ikke vil komme bevis for bronsealderens spekulasjoner om himmelfarter, dødsriker og demoner, ørkenguder og annen usynlig «overnatur».

      Som en hilsen til tallmystikerne her, deler jeg ut hele syv fredskyss denne gangen, både til mørkemenn, homohatere, svovelpredikanter, dommedagsprofeter og alle andre menneskevenner som trenger nærhet og trøst:

      😘😘😘😘😘😘😘

      8
      3
    • Et lite PS til Aravna:

      Du skriver blant annet «Hararis drømmescenario, der sjelen til de spesielt innvidde skal lastes opp i en mekanisk, skybasert enhet og leve evig» og «sjelen din (som dere merkelig nok tror på)» …

      Slike utsagn tyder på svært mangefull og misforstått kunnskap om hva høyst ulike ikke-religiøse tenkere og vitenskapspersoner mener – enn si drømmer om. Istedenfor å nistirre seg blind på en steinblokk fra Sinais fjell, reflekterer, diskuterer og advarer de.

      Men ikke fortvil om du ikke hører og ser like godt som før. Hold deg til din Pontoppidan. Barnetro og overnaturlige konspirasjonsteorier føles tryggest! Og husk å ikke begjære din nestes asen, hans hustru eller annen eiendom. Ellers får du ikke leve lenge i landet. Husk også at Kananittenes og israelittenes krigsgud, den evig uforanderlige Jehova, tillater slaveri, men straffer med evig tortur om du spiser reker eller blander rayon og ull.

      Så vær forsiktig lille fot hvor du trår! 😜

      9
      3
    • Ja, ja Aril , i bibelen står det : Se nytt , nytt , men de har likevel skjedd før .. det er intet nytt under solen .
      Menneskers visdom er dårskap i Guds øyne !

      3
      3
    • Aril:
      Hva er tankene dine, ikke andres, om hvor mennesket står om ti år?
      Hva er dine observasjoner om tiden vi lever i nå enn feks. 1939?
      Tror du disse tenkerne du selv ser som fornuftige og rasjonelle vil gjøre verden til et bedre sted eller tror du de setter seg selv i høysetet over oss og behandler oss slik du ser på det som kristne har ødelagt verden gjennom historien.
      Svaret ditt var til ettertanke, men du er dårlig på å konkretisere. Enn så lenge får du fortsette din triade i forståelsens navn.

      3
      3
    • Til Rune Lye, vår engasjerte diskusjonspartner:

      Takk for teologien. Men det er et dårlig råd fra bronsealderguden å ikke søke kunnskap. Hvis det er slik vi velger å tolke de ofte flertydige og forvirrede forklaringene og rådene i Bibelen.

      For dine sitater vitner også om at de overtroiske, om de så ønsker, kan finne guddommelig støtte også for faktafornektelse. Og det er greit å bli påminnet om at menneskers oppriktige ønske om å forstå korrekt, og manges klokskap, forkastes som dårskap i skaperens fordømmende øyne.

      Ja, ja. Det er enda godt at noen av oss ikke fortsatt slurer i ørkensanden, men har kommet oss videre fra steining, slavehold, folkemord og voldtekter til den Allmektiges ære. 😘

      Og så til Aravna, også en iherdig samtalebroder:

      Jeg må dessverre beklage at mine personlige anekdoter og tomme tanker ikke kan utkonkurrere grundigere analyser og større oversikter fra dedikerte fagfolk. Jeg er ingen selvoppnevnt halvgud slik mange profeter og bibelkyndige hevder de er, og jeg har ingen andre gjetninger enn de som bygger på kunnskap fra et større samfunn av informanter og tenkere.

      Hva jeg personlig og privat mener om opptakten til tidligere kriger sammenliknet med verdenssituasjonen i dag (hvis det er det vi gamle gubber tenker på med 1939), har derfor liten allmenninteresse.

      Og igjen avslører du din naive uvitenhet om enkle samfunnsforhold og aktuelle diskurser i samtidens kultur. Tenkere og forskere setter seg svært sjelden selv i høysetet, de fleste har virkelig ingen egeninteresser i sine analyser, men forsøker rett og redelig å formidle sine funn og dele sine refleksjoner i utveksling med andre kloke og ukloke hoder.

      Du har også misforstått den betimelige kritikken av overtro og historiske feil. Historikere og humanister er svært mye mer nyanserte i sine ulike syn enn at de mener at kristendommen har ødelagt alt. Din svart-hvitt-tenkning er svært overforenklet.

      Hva kan det skyldes at du slurer sånn i gammelt grums? Ja, det er trist når troende kategorisk fordømmer ærlig kunnskapssøken og forakter eksperter. All informasjon er ikke like god.

      Maktsyken og selvforelskelsen du fordømmer, finnes imidlertid i rikelig monn blant pengepredikanter og YouTube-profeter, blant elitistiske politikere som Trump, Putin og andre autokrater, og blant de styrtrike i den brutalt egoistiske kapitalismen.

      😇

      9
      2
    • Som sagt Aril det er intet nytt under solen og Aril er ett tydelig vitnemål på det 😉

      2
      2
    • Aril:
      Du får terningkast 6 for aldri å klare å holde deg til ett tema uten å klare å grine litt over de paddeflate tilbedere av ørkenguder (dine ord)
      Jeg tror ikke du har klart å komme mer et eneste konstruktivt svar uten å sveve ut i føleriene. Som du sier så er er jeg litt sort/hvitt og har manglende forståelse for dine ikke-religiøse tenkere og forståsegpåere. Jeg har vel aldri benektet at det er lov å tenke selv, eller at det er mange brilliante forskere og vitenskapsmenn der ute. Problemet er når disse ser på seg selv som guder. Alle er ikke der, men de som drar i trådene langt over både deg og meg har slike tanker om seg selv. At du som er så opptatt av å poengtere andres gudstro ville jeg trodd så slike symptomer. Men forblindelsen er tilstede selv i de ateistiske kretser. Og de går ikke noe stillere i dørene enn mange penge-predikanter. Så hetsen du deler ut i stor skala her inne vitner jo litt om manglende forståelse, skylapper og generelt menneskehat.
      Og dine meninger om tidligere historie er absolutt relevante. Eller mener du at historien kun skal fortelles fra de rette tenkerne. Eller slik som historieskaperne i Smithsonians?
      Nei Aril, med det synet du har på verden så er du vel ikke noe bedre enn de du hetser her inne uten basis i noe som helst. Og du diskuterer jo aldri, bare synser og svever. Disse du refererer til har da i det minste noe håndfast å servere. Selv uten å håne meningsmotstandere. Så kanskje et kurs i mellommenneskelige relasjoner kunne gjort seg. Det er mye bra der ute sies det.
      Hadde vært hyggelig om du tilførte noe, slik tenkere pleier å gjøre.
      Eller er siste generasjon tenkere så woke og snøflak at de er med i «skrik for klima»?
      Det er ikke lett å tolke suppe for tiden.
      Nyt kvelden og sov godt.
      Hva er dine tanker om du skulle sovne for godt i natt forresten? Skrus lyset av og blir det bare svart, blir du en minnepinne, lever du videre som en agurk, basert på dine gjerninger? Blir du konfrontert av en høyere makt eller blir du et elektrisk signal på vei til nirvana? Eller er det et spørsmål som ikke er relevant før den tid kommer? For den gjør jo det for alle…..selv deg og meg….

      1
      1
    • Kjære Aravna!

      Vel, du er nok minst like styrt av følelser og minst like plaprende som jeg er.

      En enkel saksopplysning: minnepinner og agurker finnes beviselig i virkeligheten. Krigsguder og ørkenånder, sjelevandringer og dødsriker er det ingen bevis eller belegg for. Det er ulogisk å stole mer på eventyrlige spekulasjoner og udokumenterte fantasier enn det vi faktisk har kunnskap om.

      Nok om det.

      Jeg forstår at du trenger trøst og håp i en vanskelig verden. Men jeg synes nok ikke du er særlig åpen for fornuft og ny kunnskap. Du er heller ikke like godt orientert som du selv tror. Dine sjablonmessige karakteristikker av ideologiske motstandere bekrefter det. Gang på gang.

      Jeg gjentar at de fleste tenkere og samfunnsdebattanter ikke ser på seg selv som verken hel- eller halvguder. Det er det stort sett kun putiner, trumper, musker, quislinger og svovelpredikanter som gjør. Selv på Søkelys har vi hatt eksempler på skribenter som tror de tilhører historiens ekstreme elite, guddommelig utvalgt og hevet over 99,99 % av alle andre (som de i tillegg forakter i Jehovas navn).

      En bonus:

      Hvis du så desperat trenger navn på medmennesker som jeg synes kan ha noe fornuftig å si, skal du få ett til her: Den verdensberømte filosofen og hjerneforskeren Sam Harris (amerikansk jøde om det skulle være viktig) evner ofte å formulere skarp og avslørende, men like fullt nyansert kritikk av høyreekstremistenes fanatiske politikere og konspirasjonsteoretikerne i alternative medier.

      Måtte du og ditt hus ha gode dager!

      😘😘😘

      2
      1
  2. Nå bør vi nok forvente tragikomiske nyhetsmeldinger fra evangelikale (eller skal vi kalle dem evankeli-gale?) og andre dommedagskåte amerikanere.

    Noen overtroiske mener at Donald er den oppstandne Kristus, eller i alle fall nest etter i arverekkefølgen, at anstendig hensynsfullhet og folkestyre er vederstyggelig gudsbespottelse og at det er en hellig plikt å eie og bruke maskingevær.

    Når den «dydige, edle og moralske» Donald skal ta det onde ved roten, følger han nok devisen «you can grab them by the pussy». Hans poengterte veltalenhet er i samme tradisjon som Ordspråkene. Han har selv sagt at han kan tillate seg hva som helst når han er så styrtrik. For eksempel å skyte noen på åpen gate uten å ble straffet for det. Donald er ufeilbarlig.

    😘😘😘

    20
    9
    • Spiff
      Det blir en bønn du vil få svar på.
      Og svaret er NEI.
      Menigheten skal lutres og glødes i ilden før Herren kommer.
      Men jeg er indelig lei alle disse som spotter og håner Gud og hans skaperverk.
      Dette vi ser nå er bare begynnelsen på lutringstiden. Gud dømmer sitt folk og hveten blir adskilt fra ugresset.
      Derfor er det et skille midt i kristenheten i vår tid, og skillet vil bli tydeligere og tydeligere i tiden som kommer.

      8
      7
  3. Demokratene er helt desperate. De vet at de må stoppe Trump fordi Trumps fredsønsker truer «prosjekt Ukraina».
    Nå har de to ganger forsøkt å ta livet av Trump og mislykkes.
    Guds hånd er over Trump og beskytter ham.
    Dette gir håp om at vi kan unngå tredje verdenskrig nå.
    Dersom Putin fortsetter å vise tilbakeholdenhet mot nazi-Ukraina og ekstremistene i NATO frem til Donald Trump sitter i Det Hvite Hus kan det komme til å forhindre at Europa blir kastet inn i en dødelig krig.
    Dersom Trump kommer tilbake begynner en ny nådetid for verden.
    Trump vil måtte knuse dypstaten og propaganda-apparatet til gammelmedia.
    For konforme nordmenn som ennå holder fast på narrativet til gammelmedia vil Trump tilbakekomst bli en smertelig oppvåkning. Vi heier på Trump!
    Trump er faktisk det eneste håp vi har igjen blant vestlige politikere.
    Det er derfor de forsøker å drepe ham.
    Kokainklovnens tid er snart forbi…..Fred nå!

    9
    17
    • «Ny nådetid for verden»

      Ha ha! Hadde deg enda vært så vel!

      Oldtidens skapergud, som angivelig er både allmektig, allvitende og allkjærlig, burde straks og omgående hjelpe mennesker aktivt. Den himmelske magiker burde ha rettet opp i alle sine sadistiske feilkonstruksjoner og vist uforbeholden nåde. Ifølge de overtroiske kjenner ørkenfolkenes overnaturlige herskergud all fortid og fremtid i minste detalj. Likevel har «han» konstruert fullstendig unødvendige regler med meningsløse lidelser, urettferdige dødsstraffer og evig tortur.

      Enhver mentalt sunn menneskelig far ville straks ha hjulpet sine barn uten straff og pine. Men det klarer altså ikke kananittenes stormgud?

      🤣😇

      Mon tro om Putin og Donald får sitte til bords med Kristus og Far og Den hellige ånd (som jo bare trenger én stol ;-)? Kanskje Donald og Putin er Guds utvalgte slik israelittene er?

      🤣😂😅

      Nei, det er stygt å spøke med det alvorlige. Og lytehumor er ikke hensynsfullt.

      La oss håpe de kloke vinner over de ukloke.

      15
      10
    • USA Deep State, eller Demokratene, trenger ikke å leie inn noen for å «ta seg av» Trump.
      De politiske toppene i partiet har gjort det kjent at de ønsker at Trump forlater vår jord.
      Av de millioner på millioner av syke folk fra Kamala Harris parti som vil oppnå heltestatus, øker nå sannsynligheten for at Trump ikke stiller til valg.
      Hvis han greier seg frem til valget, og hvis han vinner, så vil de samme syke individene forsøke å oppnå heltestatus gjennom de neste 4 årene, hver dag, 24 timer i døgnet.
      Og hvis vi vurderer FBI som sikkerhetsvakter etter det første skuddet, så må Trump bruke private sikkerhetstjenester i fremtiden.
      Og fra det jeg leser i disse innleggene, fra aviser og andre media i Norge, så er det syke folk nok her også, som kan tenke seg å gjøre det samme, hvis han skulle finne på å besøke Norge.
      De såkalte «Demokratene» fra Kamala Harris sitt parti, og deres støttespillere her i Norge, sier rett ut at de støtter avlivning som politisk våpen.
      De krigshisserne er de virkelige Samfunnsfiender!
      «Krig og død vil redde verden!», skriker de.
      Mens de bruker sin makt over media til å kalle oss som vil ha fred, for en fare for samfunnet!
      Vi ser helt klart fra innleggene her på FB hvem som er krigshissere, og hvem som går for fredelige løsninger.
      Vi ser hvem som er samfunnsfiender.
      Vi ser hvem som heier på at Norge må føre en politikk som fører oss ut i en krig.
      Jeg ble født da Norge var i krig.
      ALDRI MER!, ropte alle.
      Nå er det mulig at jeg dør mens det igjen er krig i Norge.
      «Det er Putins skyld!», skriker de, mens de sender langdistanseraketter til Ukraina.
      Noe som kan føre til at Putin sender sine raketter mot oss.
      Og hva har krigshisserne blant oss da oppnådd?

      13
      9
    • Amen broder Gjermund.
      Vi må be for Trump og at vi får en ny nådetid.
      Det er altfor mange «Birgirister» i kristenheten som støtter krigskreftene og som ikke forstår hva som egentlig skjer i denne tiden.

      8
      12
    • Jeg må ærlig talt innrømme at jeg ikke ønsker noe forlenget nådetid for vår arme jord. Jeg ønsker og ber om at Jesus må komme og rykke oss opp, slik at ragnarokket som Guds ord sier skal komme etter opprykkelsen starter, og videre at tusenårsriket med fred kommer deretter. Det er nok ondskap nå. Nok ulykke, krig, fornedrelse, djevelskap og armod. Nok hån mot Gud og alt det vakre og gode Han har skapt. En forlenget nådetid vil bare gi oss enda mer av dette onde. MARAN ATA! KOM HERRE JESUS!

      5
      7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *