Hizbollah slår fast at Israel står bak tirsdagens sjokkangrep og lover hevn

Hizbollah har nå offisielt gitt Israel skylden for det dramatiske og dødelige angrepet mot deres operative styrker i Libanon. I følge Reuters nyhetsbyrå skal Hizbollah leder Hassan Nasrallah ikke være skadet som en følge av angrepet som Hizbollah formelt gir Israel skylden for. Hizbollah lover også å hevne angrepet. Dagens sjokkangrep betyr en kraftig eskalering av konflikten i Midtøsten. At Hizbollah vil respondere er sikkert men hva Iran og Jemen som besitter hypersoniske missiler vil gjøre er et åpent spørsmål. I følge Times Of Israel skal minst ni personer være drept og mer enn 2800 skadet som følge angrepet.

 

9 tanker om “Hizbollah slår fast at Israel står bak tirsdagens sjokkangrep og lover hevn

  1. Genialt utført av Israel, om det er dem. Men selvfølgelig tragisk for alle som ble rammet. Iran, Hamas og fiender av Israel kjemper en kamp de vil tape. Guds løfter til Israel/Jødene, vil aldri svikte

    7
    1
    • Terrorisme av verste sort.
      Boikott alt som er produsert av jødene og sionistene.
      Kjøper du poteter fra Israel kan du aldri være sikker på om jødene ikke har sprøytet cyanid i dem.

      2
      14
  2. Denne elektronikken er sambandet til Hizbollah – slik at dette ikke kunne avlyttes av israelerne . Her er det nok blitt plassert en tennmekanisme i enheten som kan utløses via luft samt plastisk sprengstoff . Slikt sprengstoff er uhyre kraftig selv i ørsmå mengder . Da jeg hørte denne nyheten i dag tenkte jeg : Man tuller ikke med jødene -Guds utvalgte folk .

    12
    1
    • Jeg har lest et par steder på bl.a telegram (Amir Tsarfati, Bubba News, End Times Report, Beginning of Sorrows News m.fl) at det har blitt plassert 20 gram med et stoff som heter Pentritt (også omtalt som PETN) i batteriene i disse dingsene. Dette stoffet skal være et av de kraftigste høyeksplosiver som eksisterer, og det skal være svært følsomt for temperatur og friksjon. De eksploderte ved at Mossad (sannsynligvis, hvem andre?) høynet temperaturen i batteriene ved å sende signaler til alle mottakerne. Og her gikk det kun utover terrorister. Ingen sivile. Israelsk etterretning er i en egen liga i verdensmålestokk.

    • Spiff
      Sier historien noe om hvordan dette stoffet har blitt plassert i disse personsøkerne? Er det Israelske produkter kanskje! Veldig merkelig dette!

    • Israelske batterier med høy kapasitet og ekstra lang levetid solgt gjennom de rette kanaler kanskje !

  3. Olemann
    Nei, men det spekuleres mye. Telefonsvarerne skal visst ha blitt produsert i Ungarn. Mossad må ha folk på innsida i fabrikken, eller selve batteriene har blitt plassert et annet sted der Mossad har hatt tilgang til produksjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *